Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmenim canımNe is yapiyorsun canim?ogle yemeklerini nasil hallediyorsun,onumuzde daha cok var iradeli davranirsan verirsin canim.
Canım evdeki tartım bozuldu en son pazartesi tartıldım 73 dümIradeli davranip,gunluk menulerine dikkat edersen kisa surede verirsin canim ben cuma gunleri tartiliyorum istersen seni de sayfanin basina ekleyebilirim,ama duzenli katilim saglarsan tabi.
Ogle yemek icin yaninda kuru yemis alabilirsin ceviz,findik,badem onlarda tok tutar hem de yag yakici ozelligi var kahvalti 7.30 da yapiyorsan aksama kadar cok uzun zaman oluyor o zamanda meto yavaslar.kucuk saklama kaplarin varsa yogurtta goturebilirsin bence.Öğretmenim canım
Öğle arası herkes birşeyler yerken oturmak zor oluyor ama öğlen yiyincede veremedim
Ama irade olmayıncada diyet olmuyor
Kaçamak kaçamağı getiriyor
İnşallah önümüzdeki 3 ay düşe bildiğim kadar düşmek istiyorum
Asıl hedefim 53 olmak
Bademi seviyorum ama yiyince abartıyorumOgle yemek icin yaninda kuru yemis alabilirsin ceviz,findik,badem onlarda tok tutar hem de yag yakici ozelligi var kahvalti 7.30 da yapiyorsan aksama kadar cok uzun zaman oluyor o zamanda meto yavaslar.kucuk saklama kaplarin varsa yogurtta goturebilirsin bence.
Bu hafta tartıyı alınca yazarım ama diğer haftalar cuma yazarım inşallahCanim ozaman tarti aldigin zaman yazarsin ona gore kendimize oncelikle nisan hedefi koyariz,bir de senin icinde cuma kilo bildirimi yapmak uygun mu?
Ben cuma tartilicam ona gore kendime nisan sonuna kadr bir hedef belirliycem.
Canim sayiyla gotur yaninda mesela 3 ceviz beser tane findik ve badem alirsan kacirmamis olursun bir kucuk sutle ya da yogurtla harika bir menu olur.Bademi seviyorum ama yiyince abartıyorum
Yoğurdu düşündüm birde süt içmeyi
Yarından itibaren süt ya da yoğurt götürmeyi düşünüyorum
Tamam canim oyle yaparsin ama firsat buldukca menulerini yazarsan uzerine yorum yapariz.Bu hafta tartıyı alınca yazarım ama diğer haftalar cuma yazarım inşallah
Spor olarak dolmuştan erken inip eve kadar yürümek 30 dk olacak şekilde olmazsa uzatıyorum yoluCanim bide spor yapabiliyormusun?kac litre su iciyorsun onlari da yaz.Bebis emzirdigin iicn daha cok su icmwn lazim en az 2.5 litre,onlari da yazarsan menunle beraber daha iyi olur
Mantikli canim ama dogal seker diye bal,pekmez tuketme ya da cok az miktarda tuket,kuru meyveler ve meyve bence vucut icin gerekli cokta kismamak lazik.
Gayet iyi canim daha ne olsun,biraz da dikkat ettinmi cok guzel kilo verirsin:)Spor olarak dolmuştan erken inip eve kadar yürümek 30 dk olacak şekilde olmazsa uzatıyorum yolu
Su konusunda 2,5 litre içmeye dikkat ediyorum
Bizim evde bulunuyor ama ayda yilda bir yani yeriz,Allahtan benim tatli isiyle pek aram yok o nedenle hic zorlanmiyorum.Yok eve almiyorum bile oyle seyler
Bizim evde bulunuyor ama ayda yilda bir yani yeriz,Allahtan benim tatli isiyle pek aram yok o nedenle hic zorlanmiyorum.
Gayet guzel canim menun iyi kusursuz afiyet olsun.Saat 17:00 da akşam yemeğimi yedim
Tavuk,yumurtalı ıspanak, yoğurt ve bol yeşillik yedim
Yatana kadar çok kötü olursam bir bardak süt içicem onun dışında bugünlük bu kadar