• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Okuldan dönüşte 30 dk yürüyüşümü yaptım
Akşam yemeği 17:30
Kabak ve yoğurtlu mor lahana salatası yedim

Ben kendimi Karatayda bulunca yemiyorum aramıyorum pek fazla
Bende karatay yapiyorum sadece kucuk degisikliklerle,cunku ekmegi omur boyu hayatimda cikaramam ama cok azalttim gunde en fazla 2 dilim.

Bi de karatayda meyve de cok onerilmiyor o da bana uymuyor gunde iki cesit meyve yerim sabah ac karinla elma,ogleden sonra herhangi bir mevsim meyvesi,dedigim gibi ufak degisikliklerle kendime uyarliyorum.

Günaydın
Bugün yine aynı kahvaltımı yaptım ve
Saat 11 :00 da kahve içtim ve 10 tane fındık yedim

Kilom az oldugu icin az gidiyir ama hic sorun degil istikrarli olursam yaza kadar veririm insallah

-800 um aslinda daha fazla olurdum ama afedersiniz bugun tuvalete cikamadim patates kotu etkiledi sanirim
Gecen hafta:67.5
Bu hafta:66.7
Diyet yapmasan canım vermek yerine alacaktın üstüne
O kilolar gidecek
Bugün markette çikolatalara gözüm ilişti
Onlara içimden sizin hepinizden zamanı gelince tadıcam dedim:dondurma:

Diyet yapmasan canım vermek yerine alacaktın üstüne
O kilolar gidecek
Bugün markette çikolatalara gözüm ilişti
Onlara içimden sizin hepinizden zamanı gelince tadıcam dedim:dondurma:
Aynen canim zaten yeni basladim pes etmek yok.
Ayy sukur benim cikolataya duskunlugum yok oyle canim falan da cekmiyor:KK48:

Bugun sabah normal kahvaltimi yaptim,saat beste de bir tabak bol yesillikli kisir yedim,kendime odul verdim bugun:oops:

Iyiyim canim sen nasilsin?nasil gidiyor diyet?
Canim iyiyim cok şükür canim ben kurtajdan sonra det olamaadim bi ssislik karnimda adet olduktan sonra sabki daha hafif hisetcem kendimi misafrm olduuugu icjn tam diyet menüleri yapamadim ama elimden geldgnce kistim canim bakalim bu pazartesi yeni bi baslangic dukan ekpresle yoluma devam edicem INŞALLAH ❤ buarada cuma takimina grdm bende cumalari ve pazarlari tartilcam canim cuma buraya bldrm yapmami sitersen yapablrm

Back
X