Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika canim afiyet olsun,bu arada ekmek hic yemiyor musun?Okuldan dönüşte 30 dk yürüyüşümü yaptım
Akşam yemeği 17:30
Kabak ve yoğurtlu mor lahana salatası yedim
Evde leslie yapiyorum canim 45 dk,sekiz dokuz arasi yaparim insallah.Evde yapamıyor musun canım
Hayır canım şeker orucu tutuyorumHarika canim afiyet olsun,bu arada ekmek hic yemiyor musun?
Anladim canim supermis valla,ben mesela ekmege dayanamiyorum o nedenle benim icin cok zor oluyorHayır canım şeker orucu tutuyorum
Ama normal diyet zamanlarında da hiç ekmek yemiyorum
Ben kendimi Karatayda bulunca yemiyorum aramıyorum pek fazlaAnladim canim supermis valla,ben mesela ekmege dayanamiyorum o nedenle benim icin cok zor oluyor![]()
Bende karatay yapiyorum sadece kucuk degisikliklerle,cunku ekmegi omur boyu hayatimda cikaramam ama cok azalttim gunde en fazla 2 dilim.Ben kendimi Karatayda bulunca yemiyorum aramıyorum pek fazla
Gunaydin canim,afiyet olsun.Günaydın
Bugün yine aynı kahvaltımı yaptım ve
Saat 11 :00 da kahve içtim ve 10 tane fındık yedim
Evet canım normalde de kavrulmuş kuru yemiş sevmemGunaydin canim,afiyet olsun.
Bu arada kavrulmamis yiyorsun degil mi?
Tamam canim super ozaman:)Evet canım normalde de kavrulmuş kuru yemiş sevmem
Diyet yapmasan canım vermek yerine alacaktın üstüne-800 um aslinda daha fazla olurdum ama afedersiniz bugun tuvalete cikamadim patates kotu etkiledi sanirim
Gecen hafta:67.5
Bu hafta:66.7

Aynen canim zaten yeni basladim pes etmek yok.Diyet yapmasan canım vermek yerine alacaktın üstüne
O kilolar gidecek
Bugün markette çikolatalara gözüm ilişti
Onlara içimden sizin hepinizden zamanı gelince tadıcam dedim![]()
Iyiyim canim sen nasilsin?nasil gidiyor diyet?Masalim nasilsin
Canim iyiyim cok şükür canim ben kurtajdan sonra det olamaadim bi ssislik karnimda adet olduktan sonra sabki daha hafif hisetcem kendimi misafrm olduuugu icjn tam diyet menüleri yapamadim ama elimden geldgnce kistim canim bakalim bu pazartesi yeni bi baslangic dukan ekpresle yoluma devam edicem INŞALLAH ❤ buarada cuma takimina grdm bende cumalari ve pazarlari tartilcam canim cuma buraya bldrm yapmami sitersen yapablrmIyiyim canim sen nasilsin?nasil gidiyor diyet?