• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

inat ettim vericem valla :halay: inşallah hepimiz bol bol eksi görürüz :spor: bu arada ben de 1 hafta dukan sırf protein mi yapsam diyorum takıldığım kilodan kurtulmak için. 67-68lerde çok takıldım, 1 hafta-10 günlük bir proteinle 2-3 kg verebilirim aslında.
Verirsin tabi sana güveniyorum canim ❤
Canim benim bence 1 hafta 10 gun sirf protein yanlis olabilir canim benim 2 gunluk detoks yapabilirsin

Menüm
08 evden cikmadan buyuk kupa 1 cay kasigi balli ilik su, çeyrek elma
10 da Sabah. yarim simit kk peynir 5 zeytin domates salatalik sekersiz cay
12 de Ara şekersiz turk kahvesi bir parca bitterin yarisi
2 de ogle. İki yumurtali az yagli menemen iki dilim tb ek. bir kupa ayran bol marul salatalik
Ara yarim elma 2 bardak zencefil tarcinli bitki cayi yarim çk bal kattim
7 de aksam kucuk bir kase yogurt corbasi 6 kaşik kuru fasulye 3 kornişon tursu
Yemeklerim hep az yagli. Butun ev halki oyle yiyor mecburen :KK66:)
Yatmadan once bir portakal yemeyi düsunuyorum.

Verirsin tabi sana güveniyorum canim ❤
Canim benim bence 1 hafta 10 gun sirf protein yanlis olabilir canim benim 2 gunluk detoks yapabilirsin
evet canım biraz fazla olabilir de işte takıldım ya bu kiloda, direnç kırılır belki diye dedim. en azından bi 2-3 deneyeyim o zaman. bugün salatalık malzeme almıştım, birkaç gün yine onları yerim ondan sonra da saf protein yaparım 2-3 gün. ya da 5 gün protein 5 gün sebze diye bir şeyi vardı dukanın yanlış hatırlamıyorsam?

Afiyet olsun canim dengelemissin:)

Menun guzel gorunuyor canim afiyet olsun,gec uyuyorsun dayanabilecek misin erken yemissin.

Ne oldu kuzum guzel bir video atmistin ben yaparsin diye dusunmustum:KK43:

Canim pazardan pazara verilen kilo gecerli tabiki,kiloyu kontrol altina almak icin ara tarti yapalim dedim ama morali bozulan motivasyonu dusen haftada bir de tartilabilir tabi.

Tatlim seninde seksenlere bir sey kalmadi.

Kuzum ben bulgur yedigimde hic acikmam oyuzden erken yiyim dedim :kk77:

Peki kuzum ozman ben bildiklerimi pazar günü yaparım :KK36:

INŞALLAH kuzum sanki 8lere gelince hersey cok guzel olcak gibi hisediyorum :KK200:

Canim beni cok motive ediyorsun hakkini helal et çok teşekkür ederim :KK19:

evet canım biraz fazla olabilir de işte takıldım ya bu kiloda, direnç kırılır belki diye dedim. en azından bi 2-3 deneyeyim o zaman. bugün salatalık malzeme almıştım, birkaç gün yine onları yerim ondan sonra da saf protein yaparım 2-3 gün. ya da 5 gün protein 5 gün sebze diye bir şeyi vardı dukanın yanlış hatırlamıyorsam?
Var canim benim 5+5 ama agir gelir eger yaparsan 2+2 yapablrsn canim 5 +5 yapma tatlim ben nornal dukan yapmıyorum ama yaptim ve cok guzel gitti kilolar suan benimki dukan ekpres

Menüm
2 de ogle. İki yumurtali az yagli menemen iki dilim tb ek. bir kupa ayran bol marul salatalik
Guzel menü canim afiyet olsun

INŞALLAH kuzum sanki 8lere gelince hersey cok guzel olcak gibi hisediyorum :KK200:

tartıda ilk basamak değişince insanın motivesi inanılmaz artıyor. 89.9u görünce daha da sıkı sarılacaksın kesin. 85e gelince 7lere çok yakın hissedeceksin falan ve bu böyle devam edecek 60lara kadar. bence haftaya 8leri görebilirsin çünkü regl bitince daha düşük çıkarsın.

tartıda ilk basamak değişince insanın motivesi inanılmaz artıyor. 89.9u görünce daha da sıkı sarılacaksın kesin. 85e gelince 7lere çok yakın hissedeceksin falan ve bu böyle devam edecek 60lara kadar. bence haftaya 8leri görebilirsin çünkü regl bitince daha düşük çıkarsın.
Sagol canim benim evet kilo düştükçe motive artar dimi kuzum ah kuzu aenin kilolara gelsem harika olur 8i gorusem super olcak sonra dedigin gibi 7lere goz kirparim ;) destegin icin cok tesekkur ederim canim ❤

Buarada akşam yemeğim salata ve etli bamya
Afiyet olsun canim,sporunu,suyunu ve saatleri de yazarsan daha guzel yorum yapariz:)
Menüm
Afiyet olsun kuzum,ekmek yerine simit yemissin neyseki yarim simit,ogle ve aksam da guzel olmus afiyet olsun.

Ne hakki canim birbirimizi karsilikli motive ediyoruz iste:) hem karsilikli birbirimizden bir seyler ogreniyoruz:KK200::KK19:

Afiyet olsun canim,sporunu,suyunu ve saatleri de yazarsan daha guzel yorum yapariz:)

Afiyet olsun kuzum,ekmek yerine simit yemissin neyseki yarim simit,ogle ve aksam da guzel olmus afiyet olsun.

Ne hakki canim birbirimizi karsilikli motive ediyoruz iste:) hem karsilikli birbirimizden bir seyler ogreniyoruz:KK200::KK19:
Eksik olma canim:KK19:

Canim peki sonrasinda hemen aldin mi tekrar kilo yoksa bir sure kalici oldumu?

Dukani saglikli bulmayanlar var cunku
Canim 1 bucuk yil almadim canim... sonra ipin ucunu kacrdim kilo aldim... canim soyle düşünüyorum açıkçası dukan diyeti guzel bi diyet fakat nisasta meyve yasak bende oyuzden dukan ekpsresi tercih ettim meyve ve nisasta gunlerim var paylastgm listeyi uyguluyorum ekpres saglikli bence kuzum dukan biraz daha ağır

masal3487 masal3487 kuzum benim nacizane bisey diyebilir miyim ♥

Kuzum mesala pazardan pazara eksi 1100 olsam oo cok vermisim oluyor

Ama mesala persembe 500gr verip perşembeden pazarada bi 600gr gitmis olsa pazar gunu sadece 600 gr mi verdim gibi oluyor kuzum

Yada perşembe günü kilo veremessek moral bozulup pazarada kadar motivemiz düşebilir kuzum

Anlatabildimmi acaba :KK48:

Yani haftada 1 kere tartilsak mi ki
Eğer musade ederseniz ben haftada 1 gun pazar tartilcam nasil olsa ana tarti günümüz pazar günü bildirimimi yaparım ♥
Aynen canım sana katılıyorum bende sadece pazar günleri kilo bildirimi yapıcam

Canim 1 bucuk yil almadim canim... sonra ipin ucunu kacrdim kilo aldim... canim soyle düşünüyorum açıkçası dukan diyeti guzel bi diyet fakat nisasta meyve yasak bende oyuzden dukan ekpsresi tercih ettim meyve ve nisasta gunlerim var paylastgm listeyi uyguluyorum ekpres saglikli bence kuzum dukan biraz daha ağır
Anladim canim zaten bir bucuk yil koruduysan gayet iyiymis.

Bakalim dukan ekpresle ne kadar kilo vereceksin:)

Back
X