• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Günaydin
Geçen pazar 90.2
Bugun 89.4
Bu hafta pek iyi gitmedi malesef benim içinde sporum azdi.kabizlik ve dün yaptim kaçamak.bir kiloyu bile bulamadim
Canimmm 800 gram azmii 1 kilo dicennn hem 8lerde gordun darisi 7lere tebrikler balimmm ;) bu hafta yariscaz bakalim ne olcak ;)

Kizlae ben geldim bu hafta sonu yogun oldum.kusura kalmayın

Kilo bildirim

Geçen hafta 92.9

Bu hafta 91.7

Kizlar fark 1.2 cok sukur ama adetimin etkiledigini düşünüyorum adetim bitti bitecek bu hafta daha sıkı yapıp iNŞALLAH ucundanda olsa 89.9 da olsa sekizleri görmek hedefim ❤
Harikasin tatlim tebrikler:KK9:
masal3487 masal3487 L LoReLaiii desteğiniz için cok sagolun canlar:KK15:
Rica ederim canim o destek karsilikli.

Ben de hesaplıyim yüzdemi 100×1÷55=1.82 :))
Kahvaltım 5 kaşık fıstık ezmesi yüzde 80 fıstık bide peynir kötü biliyorum durduramadim kendimi.öğle ve akşam sebze yicem bide büyük temizlik yapıyorum harıl harıl onla telafi eder sanırım

masal3487 masal3487 ben ikinci saati begendim canim cunku cok benzer modeli bende var michael korsun, rose renk guzel duruyor. Oy kullandik geldik, yemek de yedik inegol kofte yedim yaninda patates kizartmasi ve pilav da vardi onlari da yedim odul olsun dedim ama yarin kesin arti cikicam :KK43: aksam yuruyus yaparim artik ve yemek yemem bugun bi daha.

_Masalim_ _Masalim_ canim tebrikler 8lere giderek yaklasiyosun

masal3487 masal3487 ben ikinci saati begendim canim cunku cok benzer modeli bende var michael korsun, rose renk guzel duruyor. Oy kullandik geldik, yemek de yedik inegol kofte yedim yaninda patates kizartmasi ve pilav da vardi onlari da yedim odul olsun dedim ama yarin kesin arti cikicam :KK43: aksam yuruyus yaparim artik ve yemek yemem bugun bi daha.

_Masalim_ _Masalim_ canim tebrikler 8lere giderek yaklasiyosun
Evet michael kors trendyolda indirimde garantisini de gonderiyorlar guvenilir yani:)
Yarin muhtemelen arti cikarsin ama haftaboyu kacamak yapmazsan eksiye dusersin.

IMG_20170416_153426.webp
Kizlar kuru meyvelerle yaptigim toplar iki tane yedim sadece.
Iki kuru incir,2 medine hurmasi,dort ceviz bir avuc findik rondodan gecirip yuvarlak toplar haline getiriyoruz,tadi cok guzel oldu tatli istegini bastoriyor,isterseniz icine tarcinda koyabilirsiniz ben sevmedigim icin koymadim.

Bu malzemelerle 5-6tane cikiyor ara ogunde 2 tane yenilebilir.

Eki Görüntüle 1983107
Iki kuru incir,2 medine hurmasi,dort ceviz bir avuc findik rondodan gecirip yuvarlak toplar haline getiriyoruz,tadi cok guzel oldu tatli istegini bastoriyor,isterseniz icine tarcinda koyabilirsiniz ben sevmedigim icin koymadim.

Super gozukuo Cnm eline saglik,afiyet olsun

Eki Görüntüle 1983107

Off çok güzel olmuş incirle findik eksik alinca mutlaka denemem lazimmm:kk77::kk77:

Back
X