- 18 Mayıs 2016
- 624
- 1.031
- 33
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle oldu canım dün çiğ köfte yiyerek kutladım
Oh ne güzel Cnm iyice kafanı dinle :)) menun de güzelmiş birinciliginin hakkını veriosunbugün tatil ve ben sömestr tatilinden beri arka arkasına 2 gün tatil yapmamıştım
yarında boş günüm oh ben 3 gün yatış![]()
ramazan ayından çok korkuyorum canım o zamana kadar ne kadar verdim o kadar iyiOh ne güzel Cnm iyice kafanı dinle :)) menun de güzelmiş birinciliginin hakkını veriosun
Farkedecektir, su içmeyi de unutmayın kizlar.Günaydin kizlar
9 da kahvaltida 1 haşlanmis yumurta kk peynir çeyrek simit domates,biber,salatalik.
Bugunden sonra özellikle akşamlari siki tutuyorum bakalim farketcekmi
Oglen Benim menüde ayniÖğle yemegim : 1 tabak kuru fasulye,cacık
Ne oldu canim neden gucsuz uyandin yogunlultan mi? Orda yiyebilecegin sana gore yiyecekler yokmu? Ogle corba olsa bile doyurucu olur.Günaydın kizlar, bugün motivasyonum az ise yemek hazırlamasını.oglen ne yicen bilmiyorum akşama kursum var ona da yemeğim yok.kahvalti 2 yumurtalı yulaf kepekli omlet,3 çay kaşığı fıstık ezmesi, 1 çay kaşığı tereyağ 1 dilim ekmek üstüne.cok güçsüz uyandım bugün
Ohh ne guzel benimde tatilde ucuncu gunum yarin dersim var ama:)bugün tatil ve ben sömestr tatilinden beri arka arkasına 2 gün tatil yapmamıştım
yarında boş günüm oh ben 3 gün yatış![]()
Aynen tatlim cok faydali ama ben dokuyorum malesefBu peynir altı suyunu biseyde kullaniomusun çok faydaliymis varsa bı fikrin ben de deniyim
Kiz gene gececisin:)Hayirli geceler canlar![]()
Aynen ya ben de ramazan ayindan korkuyorum ve hep kilo alirimramazan ayından çok korkuyorum canım o zamana kadar ne kadar verdim o kadar iyi
Afiyet olsun tatlim,fark eder tabi kuzum etmez miGünaydin kizlar
9 da kahvaltida 1 haşlanmis yumurta kk peynir çeyrek simit domates,biber,salatalik.
Bugunden sonra özellikle akşamlari siki tutuyorum bakalim farketcekmi
Yiyecek bir seyler bulmussun:) afiyet olsun tatlim.Öğle yemegim : 1 tabak kuru fasulye,cacık