• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kizlar cay demleyip film izleyeyim dedim film izlerkeen cay bardagi dokuldu kanepeye,haliya Allahtan kanepede ortu vardi:( neyse ortuleri kaldirdim makinaya attim calistirdim telefonuma bakayim dedim hicbir yerde bulamadim,birden aklima ortulerin icinde olabilecegi geldi makinayi actim telefon icindeymis:( telefonun kilifi oldugu icin sukur bir sey olmamis, mutlu son:)) ayy bir keyf yapayim dedim afedersiniz icine ettim tobe tobe

Kizlar cay demleyip film izleyeyim dedim film izlerkeen cay bardagi dokuldu kanepeye,haliya Allahtan kanepede ortu vardi:KK43: neyse ortuleri kaldirdim makinaya attim calistirdim telefonuma bakayim dedim hicbir yerde bulamadim,birden aklima ortulerin icinde olabilecegi geldi makinayi actim telefon icindeymis:KK43: telefonun kilifi oldugu icin sukur bir sey olmamis, mutlu son:)) ayy bir keyf yapayim dedim afedersiniz icine ettim tobe tobe
Allahtan calistirmamissin makineyi canim :))

Kizlar cay demleyip film izleyeyim dedim film izlerkeen cay bardagi dokuldu kanepeye,haliya Allahtan kanepede ortu vardi:KK43: neyse ortuleri kaldirdim makinaya attim calistirdim telefonuma bakayim dedim hicbir yerde bulamadim,birden aklima ortulerin icinde olabilecegi geldi makinayi actim telefon icindeymis:KK43: telefonun kilifi oldugu icin sukur bir sey olmamis, mutlu son:)) ayy bir keyf yapayim dedim afedersiniz icine ettim tobe tobe
Ya Cnm çok komiksin walla masalın maceralari

Arkadasima gittim bir suru kalorili sey vardi, yarim simit peynir ve domates yedim ama aklim tahinli corekte kaldi :)) neyse ki eve geldim, guvendeyim :))
Ya iyi tutmuşsun kendini maşallah. Ben olsam yerdim ışte. O yüzden ev gezmelerine gitmek istemiyorum en azından 2 3 hafta

Olacağı varmış canım. Neyse ki ucuz atlatmışsin

Kiyamam yaa neyseki telefonabiisi olmamis canimmm :eek:

Menum

Sabah (10.00)
↪Yalanci pizza ( yulaf kepeginden krep yaptım ... sonra ustune ev yapimi sucuk peynir domates biber mantar koydum uzerini kapadim kisik ateste pisirdim :KK66:
↪Yaninda 1 bardak cay

Öğlen
↪patlıcan yemegi
↪cacik
↪yulaf kepekcim

Akşam (18.00) yerim
Karisik ne varsa salatası :KK48:
1 bardak ayran

↪Ara ogün olmazsa olmazim
Tarcinli Türk kahvesi :kahve:

Back
X