Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen her ikisini de yapmis olurumOhhh mis film izleyerek uyuyakal :))) ikisini de yapmış olursun.oglen yemiomusun Cnm
Allahtan calistirmamissin makineyi canim :))Kizlar cay demleyip film izleyeyim dedim film izlerkeen cay bardagi dokuldu kanepeye,haliya Allahtan kanepede ortu vardineyse ortuleri kaldirdim makinaya attim calistirdim telefonuma bakayim dedim hicbir yerde bulamadim,birden aklima ortulerin icinde olabilecegi geldi makinayi actim telefon icindeymis
telefonun kilifi oldugu icin sukur bir sey olmamis, mutlu son:)) ayy bir keyf yapayim dedim afedersiniz icine ettim tobe tobe
Ya Cnm çok komiksin walla masalın maceralariKizlar cay demleyip film izleyeyim dedim film izlerkeen cay bardagi dokuldu kanepeye,haliya Allahtan kanepede ortu vardineyse ortuleri kaldirdim makinaya attim calistirdim telefonuma bakayim dedim hicbir yerde bulamadim,birden aklima ortulerin icinde olabilecegi geldi makinayi actim telefon icindeymis
telefonun kilifi oldugu icin sukur bir sey olmamis, mutlu son:)) ayy bir keyf yapayim dedim afedersiniz icine ettim tobe tobe
Ya iyi tutmuşsun kendini maşallah. Ben olsam yerdim ışte. O yüzden ev gezmelerine gitmek istemiyorum en azından 2 3 haftaArkadasima gittim bir suru kalorili sey vardi, yarim simit peynir ve domates yedim ama aklim tahinli corekte kaldi :)) neyse ki eve geldim, guvendeyim :))
Olacağı varmış canım. Neyse ki ucuz atlatmışsinKizlar cay demleyip film izleyeyim dedim film izlerkeen cay bardagi dokuldu kanepeye,haliya Allahtan kanepede ortu vardineyse ortuleri kaldirdim makinaya attim calistirdim telefonuma bakayim dedim hicbir yerde bulamadim,birden aklima ortulerin icinde olabilecegi geldi makinayi actim telefon icindeymis
Calistirmistim canim calistirmaz miyim:)telefonun kilifi oldugu icin pek bir sey olmamis Allahtan.Allahtan calistirmamissin makineyi canim :))
Aynen ya zaten azicik sakarlik var,kocama anlatsam bir suru dalga gecer:) hep diyor zaten cok sakrsin diyeYa Cnm çok komiksin walla masalın maceralari
Aynen kzuum buna da sukur:)Olacağı varmış canım. Neyse ki ucuz atlatmışsin
Harikasin tatlimArkadasima gittim bir suru kalorili sey vardi, yarim simit peynir ve domates yedim ama aklim tahinli corekte kaldi :)) neyse ki eve geldim, guvendeyim :))
Kiyamam yaa neyseki telefonabiisi olmamis canimmmKizlar cay demleyip film izleyeyim dedim film izlerkeen cay bardagi dokuldu kanepeye,haliya Allahtan kanepede ortu vardineyse ortuleri kaldirdim makinaya attim calistirdim telefonuma bakayim dedim hicbir yerde bulamadim,birden aklima ortulerin icinde olabilecegi geldi makinayi actim telefon icindeymis
Irade iste buArkadasima gittim bir suru kalorili sey vardi, yarim simit peynir ve domates yedim ama aklim tahinli corekte kaldi :)) neyse ki eve geldim, guvendeyim :))