Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersin Cnm aynen ben de şuan üstümde bol bı pantolonla isyerindeyim, yenisini almak istemiyorum çünkü daha vermem gerek parama yazık çünkü o da bollasacak.bir an önce verelim de alışveriş yapalım tiril tiril yazliklar.masallah sana bu hafta da 1 gider belkiHedef kiloma ulaşana kadar durmicam
Ama bayrama kadar da hedefime yaklaşmış olsam hiç fena olmaz
4 günde 300 u begenmiomusun harika Cnm sen de pazara 1 kiloyu görürsün bravooGunaydin kizlar. 1 haslanmis yumurta, domates salatalik. Koy peyniri almistim yagsiz diye ama tadi igrenc yiyemedim :)) pazar gununden beri 300 gr vermisim![]()
Ben de dün akşam salçalı makarna ya dayanamadımBu gün forum sakin kalmiş gercekten ,diyete başlayali birbuçuk ay oluyo canimcok fena hamur işi istiyorr.ama yapamamm off buraya takilmasam eminim biraz esnetirdim
Cnm yumurta yiyemiomusun, 3 dilim ekmek yerine 1 veya 2 yapip yumurtayla desteklesen daha geç acikirsin hem.600 Gr kötü deil ki bir haftada gayet güzel vermişsinSabah kahvaltım 8 de.
3 dilim kepek ekmek
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 zeytin
Yarım domates yarım salatalık
2 kahvaltılık biber
1 bardak az şekerli çay.
Şekeri azaltıyorum sadece kahvaltı da bir bardak içiyorum zaten.
Öğlen atıştırmassı 11.15:)
Spordan gelirken yarım simit1 bardak az şekerli çay. 1 kabuklu ceviz.
Keşke haftada 1 kilo verseydim. Teşekkür ederim. Yumurta sadece sarısını yiyebiliyorum beyazını hiç ağzıma almadım haşlanmış olarak. Ekmekciyim de benCnm yumurta yiyemiomusun, 3 dilim ekmek yerine 1 veya 2 yapip yumurtayla desteklesen daha geç acikirsin hem.600 Gr kötü deil ki bir haftada gayet güzel vermişsin
2 ye düşüreyimm inş onu da.İnşallah canım gitsin şu kilolarSüpersin Cnm aynen ben de şuan üstümde bol bı pantolonla isyerindeyim, yenisini almak istemiyorum çünkü daha vermem gerek parama yazık çünkü o da bollasacak.bir an önce verelim de alışveriş yapalım tiril tiril yazliklar.masallah sana bu hafta da 1 gider belki

1 haftada 1 kilodan az verince benim de inanilmaz moralim bozuluyor ve modum dusuyor cunku cok az yiyorum ve karsiligini umdugum gibi alamiyorumKızlar ben tartıldım dün akşam 600 gr vermişim perşembeden perşembeye. Az değil mi ?? 2 gün oldu salona gideli öncesi 1 gün 1 saat yürüdüm evde leslie yaptım her gün paxar hariç sabahları hareket yaptm 15 dk hızlo tempoda.yediklerime dikkat etmeye çalıştım.
... 600 gr gitti diye dün akşam salçalı makarna ve 4 5 tane lahana dolması , salata yedimmakarnaya hamur işine hiç dayanamıyorum. İnşallah onu da aşarım.
Motive olalım zayıflayalımSuveybe13 iyi gaza getirdin canim valla sabah sabah :)))

Canım simit için üzülme bence 2 dilim ekmek yerine geçiyor. Akşam yeme ekmek dengeleSabah kahvaltım 8 de.
3 dilim kepek ekmek
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 zeytin
Yarım domates yarım salatalık
2 kahvaltılık biber
1 bardak az şekerli çay.
Şekeri azaltıyorum sadece kahvaltı da bir bardak içiyorum zaten.
Öğlen atıştırmassı 11.15:)
Spordan gelirken yarım simit1 bardak az şekerli çay. 1 kabuklu ceviz.
Normal de haftada 500 ila 1 kg vermek sağlıklı olanmis.Canım. Bence gayet iyi.1 haftada 1 kilodan az verince benim de inanilmaz moralim bozuluyor ve modum dusuyor cunku cok az yiyorum ve karsiligini umdugum gibi alamiyorumhic yoktan iyidir demekten baska yapacak bir sey yok ama bence de haftada 600 gr az. Ben de 5 gunde 300 gr vermisim motivasyonum yine yerlerde :))