• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Oy kiyamam sana zeynebim ALLAHIM nasıp etsin bitanem evlat en guzel nimet bizimde biciriklarimiz olcak anne anne diye yaramazliklar yapcaklar INŞALLAH ❤ dualarimdasin
Amin kuzum amin benimki dogmadan nazlaniyor sipa:) simdi daha iyiyim hatta esime diyorum onumuzdeki maclara bakacaz:)
Allah razi olsun dualarimiz karsilikli:KK200:
Kizlar benimde bogazim agriyor:KK1:
Canim balin icine limon sik ya da zeytin yagi koy azicik cok iyi geliyor bir kasik yesen yeter.
Kizlar bugun sabah biraz cis oldu :KK43: 2 catal patates kızartmasi yedim 5 dilim falandir :KK43: 1 haslanmis yumurta 1 domates yulaf kepekcim

Öğlen 15.00
1 adet biber dolmasi (kıymalı )
Yogurtlu Semizotu salatasi

Aksam 18.00
1 kase yogurt corbasi
Havuc salatası

Spor yok kuzular bugun yattim surekli bogazlarim yaniyor :KK43:
Canim sende farkindasin sabah olmamis kuzum miktar az ama kizartma sonucta:(
hayırlısı canım, en doğru zaman ne zamansa o zaman olur inşallah
Insallah canim sagol:KK200:
İyi dayanmişsin ben olsam mantiyi affetmezdim.
Mantiyi cok sevmiyorum canim ondan cazip gelmedi,pogaca tatlida cok sevmem zaten zor olmadi:KK48:

Yakalandım, bugün bir yılı doldurduk ufak çapta bı kutlama yaptık işyerinde.ogle yemeğim etli taze fasulye.4 gibi 3 küçük kuru pasta, 2 baklava.aksam yemek yemicem.Yeter kendime geliorum. Bu akşam kursum var, 3 saat antrenman yapmış olurum.eve gidiince de pilates yapcam.
Enemmm baklava mi yedin sen:sinirli:
Ama sen dengelersin eminim:KK19:

ben bugünden itibaren 5-7 gün sırf protein almaya karar verdim dukan usulü beslenicem çünkü 67lerden bir türlü kurtulamadım, sebze olarak sadece salatalık ve domates yicem et yumurta ve yoğurt yanında. şu iki kiloyu verip 65leri görmem lazım ki 59a yakın hissedip gaza geliyim :))
Ben de 66 takildim kaldim:( ben de lahana diyetiyle hizlica bir kac kilo veemek istiyorum belki haftaya denerim.

Merhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim ? Okuduğum kadarıyla kilolardan kurtulup bebek isteyenler var. Doktorum 8 10 kilo ver dedi.Ben de sizdenim. İnisülin direncim var. Doktorum kolay kilo vermem için metacartin yani L-carnitin verdi aç karnıma içip bişeyler atıştırıp spora gidiyorum 2 gündür. 12 nisan dan düne kadar evde hareketler yaptım leslie 3 mil yaptım. 1 gün yürüyüş yaptım 1 saat. Dün de spora başladım . Bfit bilen vardır aranızda belki. Biçok şehirdr var. 3 aylık yazıldım 2 gündür gidiyorum. Sabahları . Saat 3 gibi de yürüyüşe çıkıcaz 1 saat. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın .
Aramiza hosgeldim canim,evet Allah nasip ederse zayiflayip bebislerimizi hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah.

Oncelikle duzenli paylasim yaparsan,menulerini yazarsan kilo vermemen mumkun degil.

Insulin dirwncin varsa diyetisyene gitsen ona gore menulerini belirlesen daha iyi olmaz mi?yani burda tabiki devam edersin ama diyetisyen esliginde de.

Amin kuzum amin benimki dogmadan nazlaniyor sipa:) simdi daha iyiyim hatta esime diyorum onumuzdeki maclara bakacaz:)
Allah razi olsun dualarimiz karsilikli:KK200:

Canim balin icine limon sik ya da zeytin yagi koy azicik cok iyi geliyor bir kasik yesen yeter.

Canim sende farkindasin sabah olmamis kuzum miktar az ama kizartma sonucta:KK43:

Insallah canim sagol:KK200:

Mantiyi cok sevmiyorum canim ondan cazip gelmedi,pogaca tatlida cok sevmem zaten zor olmadi:KK48:
AMiN cumlemziden ALLAH razi olsun kuzum

İyi akşamlar bebişler. Bende paylaşym menümü bari. Sabah iki dilim ekmek peynir zeytin. Öğlen tavuk şiş çorba koca bi dilim ıslak kek. Akşam 2 tane biber dolması çeyrek ekmek salata ve sütlaç. Sanki zayıflamak için değilde kilo almak için diyet yapıyorum. Neyse dedigim gibi haftaya daha motive olcam inşallah

İyi akşamlar bebişler. Bende paylaşym menümü bari. Sabah iki dilim ekmek peynir zeytin. Öğlen tavuk şiş çorba koca bi dilim ıslak kek. Akşam 2 tane biber dolması çeyrek ekmek salata ve sütlaç. Sanki zayıflamak için değilde kilo almak için diyet yapıyorum. Neyse dedigim gibi haftaya daha motive olcam inşallah
Canim moralini bozmak istemwm ama hadi ogle bir hata yaptin kek yedin,aksama sutlac yemen hic olmamis:(

Diyet yapmak icin illa islerinin duzene girmesini beklemene gerek yok ki,burda cok yogun calisan arkadaslar var ogle is yerlerine evde hazirladiklari yiyecekleri goturuyorlar,kendin icin daha dikkatli olmalisin sonucta benim herhangi bir kazancim yok senin icin diyorum.

Ben de 66 takildim kaldim:KK43: ben de lahana diyetiyle hizlica bir kac kilo veemek istiyorum belki haftaya denerim.
Cnm o 5 günlük olani yapma ya bak n güzel sağlıklı besleniosun ama çorbasını yapıp öğünlere ekleyebilirsin bence metabolizmayı hizlandirio o çorba

ben bir kere blenderdan geçirip yemiştim lahana çorbası midem bulandı yarım tabak bile içemedim. kapuska gibi kesip yapınca hem su hem tane olarak yesek işe yarar mı acaba? 5 günlük proteinden sonra ben de denerim belki masal3487 masal3487

Cnm o 5 günlük olani yapma ya bak n güzel sağlıklı besleniosun ama çorbasını yapıp öğünlere ekleyebilirsin bence metabolizmayı hizlandirio o çorba
Oyle yapicam canim zaten bir hafta lahana yiyemem, hem sonra misliyle geri alirim.
ben bir kere blenderdan geçirip yemiştim lahana çorbası midem bulandı yarım tabak bile içemedim. kapuska gibi kesip yapınca hem su hem tane olarak yesek işe yarar mı acaba? 5 günlük proteinden sonra ben de denerim belki masal3487 masal3487
Canim ben ogle ya da aksam bir ogun seklinde tuketirim muhtemelen,kahvaltimi normal yaparim ogle lahana corbasi aksam da bir gun pro bir gun sebze yerim bir hafta ekmek yemem bakalim ise yarayacak mi.

Lahana corbasi ALLAH'IN gücüne gitmesin ama icemedim :(

Back
X