• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Merhaba kizlar.bende ara bildirim yapmiycam.pazar günu yaparim.sanki öyle motivasyonum daha yuksek oluyo.
Bugün malesef benim menü biraz karbonlu oldu.
8 de bir elma
10 da yarim simit,3 zeytin,2kk peynir
Ögle2de.5 kaşik ketcapli makarna,3 k patlican yemegi, yarim kase yogurt,salata 2 tane biskuvi
Akşam daha yemedim ama firinda 1 alabalik bir kase mercimek çorbasi.
Sporum yok kayinvalidem gelecek akşama ancak temizlik yaptim.
Cnm simitle makarna ikiside glisemik indksi yüksek ya,aslında azcik yemişsin ama..Ama akşam menun süper afiyet olsun.arada spor yapmamak kas dinlenmesi açısından iyi oluo takma :))

Kizlar esim tartimi bozmus ya dambil koymus ustune kac kilo diye,tarti da kafayi yedi:KK43: ben kizinca ugrasip durdu ama olmuyor sanirim.
Yarin Malatyaya gidicez ordan yeni bir tarti alayim,bunu netten almistim sizce nerden ve hangi marka alayim onerilwrinizi bekliyorum.
Bu arada sabah +300 cikmistim yazmayi unutmusum.
Cnm ben migrostan almistim touch me marka ucuz bişey ama iyi çıktı gayet düzgün tartio.

merhaba,

Kilo vermek istiyorum ama bu konuda bu aralar pek basari gosteremedim. Daha once dukanla 25 kilo vermistim, ama ne yazik ki koruyamadim kilolarimin hepsini geri aldim. Dukandan ogrendigim en buyuk tecrube kilo verirken bir grupla beraber yaparsaniz daha uzun sure diyette kalabiliyorsunuz, o yuzden daha basarili olunabiliyor gercekten. o nedenle bu gruba katilmak istiyorum.

Dukandan ogrendigim ikinci seyse, bu zayiflama isine programli yaklasmak gerekiyor, neyi ne zaman nasil yiyecegini, bir sorunla karsilastiginda nasil bir yol izleyecegin kafanda bir plana oturmus olmasi gerekiyor, genellikle sabah sunu yiyeyim, ksam sunu yiyeyim, tatli da yerim ama az yerim gibi karmakarisik planlar bende ise yaramiyor daha keskin planli bir diyet programina ihtiyac duyuyorum.

Bunlar kafamda simdilik net ama nasil bir diyet programi izlemem gerektigi konusunda henuz kafamda bir sey yok, karbonhidrati tamamen kesen diyetler gercekten ise yariyor, ama sonra kilo korumasi cok problem oluyor, karbonhidrat bir daha hic yenmeyecekse tamam okey de karbonhidrati normal yerken beslenmeden tamamen cikarmak normal hayatta pek pratik olmayan bir sey, o nedenle hala daha saglikli bir zayiflama anlayisi pesindeyim bu sefer hala arastirmalarim suruyor bakalim.

Neyse fazla uzun bir yazi olmus bu kusura bakmayin benden simdilik bu kadar.

kızlar şu misafirlikler yok mu
bir poğaça, 5 tane lahana sarması bir kaç çatalda yaş pastadan:skandal:
aslında yemicektim canımda çekmedi ev sahibine ayıp olmasın diye yedim
bugün sporda yapamadım:KK17:

kızlar şu misafirlikler yok mu
bir poğaça, 5 tane lahana sarması bir kaç çatalda yaş pastadan:skandal:
aslında yemicektim canımda çekmedi ev sahibine ayıp olmasın diye yedim
bugün sporda yapamadım:KK17:
Cnm nazar değdi sana maşallah da dedik ama olsun daha gün bitmiş değil aç bı videodan biseyler yap yapabilirsen.sen bizim aslan birincimizsin.

Kizlar esim tartimi bozmus ya dambil koymus ustune kac kilo diye,tarti da kafayi yedi:KK43: ben kizinca ugrasip durdu ama olmuyor sanirim.
Yarin Malatyaya gidicez ordan yeni bir tarti alayim,bunu netten almistim sizce nerden ve hangi marka alayim onerilwrinizi bekliyorum.
Bu arada sabah +300 cikmistim yazmayi unutmusum.
Tuh kuzum ya arzum kuzum cok memnunum bende bide simbo var oda cok iyi cikti sans meselesi

merhaba,

Kilo vermek istiyorum ama bu konuda bu aralar pek basari gosteremedim. Daha once dukanla 25 kilo vermistim, ama ne yazik ki koruyamadim kilolarimin hepsini geri aldim. Dukandan ogrendigim en buyuk tecrube kilo verirken bir grupla beraber yaparsaniz daha uzun sure diyette kalabiliyorsunuz, o yuzden daha basarili olunabiliyor gercekten. o nedenle bu gruba katilmak istiyorum.

Dukandan ogrendigim ikinci seyse, bu zayiflama isine programli yaklasmak gerekiyor, neyi ne zaman nasil yiyecegini, bir sorunla karsilastiginda nasil bir yol izleyecegin kafanda bir plana oturmus olmasi gerekiyor, genellikle sabah sunu yiyeyim, ksam sunu yiyeyim, tatli da yerim ama az yerim gibi karmakarisik planlar bende ise yaramiyor daha keskin planli bir diyet programina ihtiyac duyuyorum.

Bunlar kafamda simdilik net ama nasil bir diyet programi izlemem gerektigi konusunda henuz kafamda bir sey yok, karbonhidrati tamamen kesen diyetler gercekten ise yariyor, ama sonra kilo korumasi cok problem oluyor, karbonhidrat bir daha hic yenmeyecekse tamam okey de karbonhidrati normal yerken beslenmeden tamamen cikarmak normal hayatta pek pratik olmayan bir sey, o nedenle hala daha saglikli bir zayiflama anlayisi pesindeyim bu sefer hala arastirmalarim suruyor bakalim.

bence ne kadar hızlı verirsen o kadar motive olursun
ben kısa sürede verdiğim kiloları geri almadım ama gün içinde hareketliyim baya
5 ay sonra tekrar başladım bıraktığım yerden

bence ne kadar hızlı verirsen o kadar motive olursun
ben kısa sürede verdiğim kiloları geri almadım ama gün içinde hareketliyim baya
5 ay sonra tekrar başladım bıraktığım yerden
benim de kilolari geri alam 3 senemi aldi:), aslinda tam olarak diyeti de suclamiyorum, bu ara hayatimda degisiklikler oldu, pek iyi adapte olamadim, bir anda geri aldim. Ama tekrar dukan yapacak sabrim ve agiz tadim yok, her gun protein yemekten oo geldi, mecburen baska diyet arasindayim:)

merhaba,

25 kilo bravoo ,ne kadar sürede verdin cnm.suanki kilon ve boyun kaç. Ben isimli diyetlere mesafeliyim cunku vücudumuzun herşeye ihtiyacı var, ve diyet bittikten sonra da uygulanabilitesi olmalı bence.sahsen ben Karataya yakın bişey yapıyorum.gkisemik indeks düşük beslenmeye çalışıyorum.seker 0 a yakin, sadece günde 1 2 dilim tam tahilli, herşeyi evde kendim hazirliorum,dışardan yemek yemiorum,bolca zeytinyağlı sebze yemeği,hergun mutlaka et yumurta yoğurt vs .Meyve günde 1 adet sabah yada sabah ara öğününde , bol salata seklinde.sagligim ve metabolizmamin hızı benim onceligim.bilmiorum sen ne yaparak kilo vermeyi dusunuosun?

Back
X