• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Bende artik yoruldum,muthis sac dokulmesi var. bir de diyabet baslangici dedi doktor. Allah sifalar versin sana da bana da

Gecmis olsun cok.
Dukan yapanlarda cok goruluyodu sac dokulmesi, cinko selenyum eksikliginden oluyormus, kimileri destek aliyorlardi.
Benim beslenmemden degilde kullandigim sampuandan sacim dokulmustu,
simdi defne sabunu kullaniyorum, yesil sabun ankaranin suyunda cok iyi aritilmiyor, o yuzden cok az john frieda sampuanla sampuanliyorum sabundan sonra, heralde daha iyi sampuan alsam da olur da, kullanim miktari cok az olunca, etkisi olmuyodur diye tahmin ediyorum. Bir de sampuandan sonra sac maskesi kullaniyorum o da iyi geliyor, market markalari bile is gorur. Bir ara cam yagi kullaniyordum, saca iyi geliyordu, ama sonra elimdeki yag bitince bir daha almadim, sacimla ilgili sorun baslarsa ama tekrar baslarim.

on numara gun olmus ta diyet gunlugune girerken farkettim, salgam suyunda bir bardaginda gunluk tuz alim miktarimin %70 i varmis, gozum dondu, butun gun tuz orucu yapcam
Hadi ya salgama bak sen bilmiodum biz de akşamüstü cigerciye gitcektik yanında ayran içim bari :))

Kızlar hani sabah menüleri.Hadi masalları anladık biri hasta dieri gezmede.yarin tartilcaz eksi getirecek menüler yazın haftasonu ama kaçamak yok bol hareket var.totolari kaldırıp spor yapalim ki gerçek manada totomuz dimdik olsun
dün zar zor 2 mil yaptım canım
mutsuzken diyet çok zor gidiyor
tartıda da eksi göremiyorum
belki yarın bir mucize olurda görürüm

Kızlar selam herkese
Bugün sabah 1 kk peynir
1 yumurta ve 1 dilim ekmek yedim
Ara ogün berbat
15 tane çilek yedim ya 15
1 avuç kuru yemis ile.

Bebekle ne yediğimi anlayamadim keşke kendime tabak hazırlasaydim ortdan yeyince ne olduğunu anlamadım valla . çok mutsuzum. Akşam da dikkat etmem lazım.

Kızlar merhaba :) dun reglim başladı. Bugun spora da gidemedim. Bu arada Spor yaptıktan yarım saat sonra içilen süt yağ yakıyormus. Ben de pazartesi spordan sonra başlıcam bakalım. Bilgisi an var mı? Ya da ben denedim etkisini gördüm diyen? :)

dün zar zor 2 mil yaptım canım
mutsuzken diyet çok zor gidiyor
tartıda da eksi göremiyorum
belki yarın bir mucize olurda görürüm
Noldu Cnm nie mutsuzsun, bak dün sporunu da yapmışsın eksi görürsün bence bugün öğünlere dikkat et yeter

Kızlar selam herkese
Bugün sabah 1 kk peynir
Ara ogün berbat
1 avuç kuru yemis ile.

Bebekle ne yediğimi anlayamadim keşke kendime tabak hazırlasaydim ortdan yeyince ne olduğunu anlamadım valla . çok mutsuzum. Akşam da dikkat etmem lazım.
Çok deilmis asıl önemlisi öğünler en azından birinde protein almaya çalış Cnm karbonhidrat yeme sebze dışında iyi olur

Kızlar merhaba :) dun reglim başladı. Bugun spora da gidemedim. Bu arada Spor yaptıktan yarım saat sonra içilen süt yağ yakıyormus. Ben de pazartesi spordan sonra başlıcam bakalım. Bilgisi an var mı? Ya da ben denedim etkisini gördüm diyen? :)
spordan once karbonhidrat almak lazim, spor sirasinda enerjinin dusmemesi icin.
sonrasinda da protein alinir kaslarin kendini toplayip, daha cok kas yapilmasi icin.
Herhalde yag yakim etkisi de daha cok kas oldugu icindir.

kilo verirken eger spor yapilmazsa kaslar baya bir eriyor, kilo veriminin durmasinin en onemli nedenlerinden biri bu, gerci sizin verilecek kilonuz az bu etkileri gormezsiniz ama, benim gibi verilcek kilo cok oldu mu bunlara dikkat etmek gerekiyor

Kızlar selam herkese
Bugün sabah 1 kk peynir
Ara ogün berbat
1 avuç kuru yemis ile.

kendine cok yuklenme ya bak ne guzel menu yapmissin kendine cilegi sekersiz yediysen aslinda en guzel diyet meyvelerinden biri, diger guzel diyet meyvesi de kivi de heralde su aralar pek mevsimi degil

Ay kizlar ben annemdeyim bu gun ve bi gevşeklik geldi bana kahvaltida tahin pekmez yedim düsunun bugun örnek menum olmadigi icin yazamadim.cok yürudum ordan kurtarir insallah.tarti gununden önce olacak şeymi

Kizlar hasteneye gittim evde gecistiriyordum ama bugun gitrim bogazlarim enfeksiyon kapmis grip ve agzimda yaralalr var ilaçlar verdi istihrat ediyorum kusuruma kalmayın cok gelemedim gozlerim burnum cok akiyor silmekten cok acidi :KK1: haber veriyim dedim sizleri seviyorum kendinize cici bakin ❤

Kizlar hasteneye gittim evde gecistiriyordum ama bugun gitrim bogazlarim enfeksiyon kapmis grip ve agzimda yaralalr var ilaçlar verdi istihrat ediyorum kusuruma kalmayın cok gelemedim gozlerim burnum cok akiyor silmekten cok acidi :KK1: haber veriyim dedim sizleri seviyorum kendinize cici bakin ❤
Canım ilaçlarını kullan güzelce dinlen, biz burdayiz bekliyoruz seni.iyileş biaran once

arada kahve icemedim, yerine bir yesil elmayla bir avuc fistik oldu haliyle daha cok kalori.
aksam dun aksamdan kalan az tavuklu makarna, bir tabak karnibahar yemegi, salata, bir dilim ekmek
baya cok yemis hissediyorum kendimi, aksma artik bir sey yemem.(salatanin bir kismi artti, cok acikirsam onu yiyebilirim)

toplam 1080 kalori gosteriyor yediklerim ama sonuclarin hatali oldugunu dusunuyorum, cunku bugun baya yedim ben.

kalori sayim gunluklerine baktim gunde 350-600 kaloriyi hedefliyorlar, benim 1350-1400 hedefim cok buyuk kaliyorbunlarin yaninda, ama onerilen kalori tuketim miktari bu aralikta, bunun nedenin sayfalardaki yanlis kalori degerleri oldugunu dusunmeye basladim. yani olayi anladiysaniz siz bana anlatin arkadaslar, ben anlamadim cunku.

bu arada gunluk 10 bin adim hedefimi tutturmusum.

hadi bakalim bir an once iyiles, don ringlere geri :)

18034318_408196629550965_6004325727201973578_n.jpg

halim buna dondu :)

Cn
arada kahve icemedim, yerine bir yesil elmayla bir avuc fistik oldu haliyle daha cok kalori.
aksam dun aksamdan kalan az tavuklu makarna, bir tabak karnibahar yemegi, salata, bir dilim ekmek
baya cok yemis hissediyorum kendimi, aksma artik bir sey yemem.(salatanin bir kismi artti, cok acikirsam onu yiyebilirim)

toplam 1080 kalori gosteriyor yediklerim ama sonuclarin hatali oldugunu dusunuyorum, cunku bugun baya yedim ben.

kalori sayim gunluklerine baktim gunde 350-600 kaloriyi hedefliyorlar, benim 1350-1400 hedefim cok buyuk kaliyorbunlarin yaninda, ama onerilen kalori tuketim miktari bu aralikta, bunun nedenin sayfalardaki yanlis kalori degerleri oldugunu dusunmeye basladim. yani olayi anladiysaniz siz bana anlatin arkadaslar, ben anlamadim cunku.

bu arada gunluk 10 bin adim hedefimi tutturmusum.
Cnm neyden hesapliosun sen.600 kaloride olunur şok diyetler bile 800 kalori ki bı avuç kuruyemiş zaten 150 kalori civarı.

ben myfitnesspaldan baktim kalori hesaplamalarim.

neyse ben pimpiriklenirim oyle, olcumler kesin olmayinca, bir sure sonra alisirim heralde.

forumdaki kalori sayim diyetinde paylasanlara baktim da gunde 350-500 kalori aylarca oyle devam ettim gibi icerikler var, o yuzden sasiriyorum.

bu arada diyet yapanlara chia tohumu ile tatlilar yapmalarini oneriyorlar diye, baktim arastirdim a101lerde varmis, gidip buldum 500grami 10 lira bir sey, yarin ilk tatlimi yapicam.

ben myfitnesspaldan baktim kalori hesaplamalarim.

neyse ben pimpiriklenirim oyle, olcumler kesin olmayinca, bir sure sonra alisirim heralde.

forumdaki kalori sayim diyetinde paylasanlara baktim da gunde 350-500 kalori aylarca oyle devam ettim gibi icerikler var, o yuzden sasiriyorum.

bu arada diyet yapanlara chia tohumu ile tatlilar yapmalarini oneriyorlar diye, baktim arastirdim a101lerde varmis, gidip buldum 500grami 10 lira bir sey, yarin ilk tatlimi yapicam.
Ben forum tarafını görmedim, çok ilginç ama belki başka biseydir o 500 kaloride bilemiyorum.sen kendi bildiğin yolda devam et Cnm bazal metabolizma zaten 1300 kalori civarı altına düşmemek lazım.dene bakalım tatlini.ne ile tatlandircaksin

Ben forum tarafını görmedim, çok ilginç ama belki başka biseydir o 500 kaloride bilemiyorum.sen kendi bildiğin yolda devam et Cnm bazal metabolizma zaten 1300 kalori civarı altına düşmemek lazım.dene bakalım tatlini.ne ile tatlandircaksin
ben aslinda tatlandiriciya karsi degilim, kullaniyordum, ama bunun tariflerinde hep bir kasik bal kullanmislar.

sutu jellestiriyormus pisirmeden bir aksam bekleterek, puding yapip yiyorlar meyve ve balla tatladirip sonra.

hani pazar diye, tatlim eksik kalmasin

Back
X