Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çooooooook gecmiş olsun masalimKizlar hasteneye gittim evde gecistiriyordum ama bugun gitrim bogazlarim enfeksiyon kapmis grip ve agzimda yaralalr var ilaçlar verdi istihrat ediyorum kusuruma kalmayın cok gelemedim gozlerim burnum cok akiyor silmekten cok acidihaber veriyim dedim sizleri seviyorum kendinize cici bakin ❤
Çok sagol canim benim sende aramıza hosgeldin canimmm ❤Çoooooo
Çooooooook gecmiş olsun masalim
Çabuk iyileş çabucak gel inşallah![]()
Canım doğum günün kutlu olsun. Allahim çocukların ile çocuk bayramında doğum günü kutlamayıda nasip etsin inşallah.23 nisanda dogmusum![]()
Eksikler gelsin cok guzel hediye olcak kuzum ❤Pilates 29.gun yapildi.hepinize iyi geceler kizlar.yarin eksilerde_Masalim_ in doğum günü kutlayalim
ALLAH razi olsun canim benim iNŞALLAH cok teşekkür ederim kuzum ❤Canım doğum günün kutlu olsun. Allahim çocukların ile çocuk bayramında doğum günü kutlamayıda nasip etsin inşallah.
Gitmişi gitmiştir,hiç üzülmeKizlar yarim yamalak uyuyabildim simdi tartildim
Gecen hafta 91.700
Bu hafta 91.200
500 gram gitmiş üzülmedim kuzular çünkü 2 3 gündür neyazikki diyete uygun beslenemedim hastaliktan sporda yapamıyorum yarim kilo yarim kilodur diye düşünüyorum hayirlisi bi iyileşiyim iNŞALLAH hedef 8ler artık![]()
Cnm sağlıklı sıhhatli eşinle çocuklarınla 90-60-90 nice yıllar diliyorum. Ekside olmam bile güzel su dönemde tebriklerKizlar yarim yamalak uyuyabildim simdi tartildim
Gecen hafta 91.700
Bu hafta 91.200
500 gram gitmiş üzülmedim kuzular çünkü 2 3 gündür neyazikki diyete uygun beslenemedim hastaliktan sporda yapamıyorum yarim kilo yarim kilodur diye düşünüyorum hayirlisi bi iyileşiyim iNŞALLAH hedef 8ler artık
Cnm hemen hissetmemen normal başta su kaybı vs oluo yaglardan yakınca hissedeceksin belki sen farketmiosundur hem.yakinda kıyafetlerinden anlarsin.Belli olmuo ben 55 ten 54 e indiğim hafta karnimda 1 cm incelme oldu ve bariz hissettim üstteki inatçı yağlar gitti aynada farkedilecek şekilde sadece 1 kiloda.yilma devam et vucut degisik bı yapıGitmişi gitmiştir,hiç üzülme
Hem hastaydın hem spor falan da yapamamışsın. Bence yine iyi,sakın moralini bozma
Bu arada sizce vucut değişikliğini ne zaman hissederin? 3 kilo da hiçbi değişiklik hissetmiyorum çünkü![]()
Bu halinle bile vermişsin Cnm harikasın haftaya 8 duycaz senden özellikle motive etcem seni ama biran önce iyileşKizlar yarim yamalak uyuyabildim simdi tartildim
Gecen hafta 91.700
Bu hafta 91.200
500 gram gitmiş üzülmedim kuzular çünkü 2 3 gündür neyazikki diyete uygun beslenemedim hastaliktan sporda yapamıyorum yarim kilo yarim kilodur diye düşünüyorum hayirlisi bi iyileşiyim iNŞALLAH hedef 8ler artık![]()
Kakao sen kacsin varmı eksi,M mirayhanim canim benim 1.5 ay oldu 7 kg verdim ama hala cok bariz bir degisiklik hissetmedim acikcasi. sabirli olmak gerekiyor