• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Cnm hemen hissetmemen normal başta su kaybı vs oluo yaglardan yakınca hissedeceksin belki sen farketmiosundur hem.yakinda kıyafetlerinden anlarsin.Belli olmuo ben 55 ten 54 e indiğim hafta karnimda 1 cm incelme oldu ve bariz hissettim üstteki inatçı yağlar gitti aynada farkedilecek şekilde sadece 1 kiloda.yilma devam et vucut degisik bı yapı
Oyle
Bi de adet donemi geldi,ilaç kullandığım halde yine baslamadi. Cok sıkıntı veriyor. Bugün iyice hissediyorum karnım falan gerildi,ağrıyor. 55 ten 54 e inmek derken? Hedefin kaç L LoReLaiii

M mirayhanim canim benim 1.5 ay oldu 7 kg verdim ama hala cok bariz bir degisiklik hissetmedim acikcasi. sabirli olmak gerekiyor
7 kilo mu?
Ne güzel maşallah
Polikistik çöktürdü beni sanki,eskiden normal bi diyetle hafta 1-2 kilo veriyordum. Dediğim gibi ben salata ağırlıklı diyet tercih ediyorum.süt yoğurt ceviz yumurta ihmal etmem. Ama bu sefer zorlanıyorum

Oyle
Bi de adet donemi geldi,ilaç kullandığım halde yine baslamadi. Cok sıkıntı veriyor. Bugün iyice hissediyorum karnım falan gerildi,ağrıyor. 55 ten 54 e inmek derken? Hedefin kaç L LoReLaiii
50 Cnm boyum kısa benim 1.58 bide accik kaslarım çıksın istiyorum sole karında dik çizgi düz bacak fln.az kaldı bakalim

kızlar diyette bezelye yasak di mi
tavuklu bezelye yapayım diyorum
ama kaç gündür erteliyorum

kızlar diyette bezelye yasak di mi
tavuklu bezelye yapayım diyorum
ama kaç gündür erteliyorum
ben yedim oglen bezelye.
karbonhidrati ck diye biliyorum, ama patates kadar cok degil
bunu da internetten buldum
http://www.milliyet.com.tr/diyet-efsanelerine-kanmayin-pembenar-detay-sagliklibeslenme-1062066/

Kilo bildirimi
Sabah tartildim 83 kiloymusum, bir suredir tartilmiyordum da bu kadar olmusumdur diye tahmin etmediydim :(

Yemek bildirimi
Sabah
chia pudingi, 3 ceviz, 1 yumurta, 1 dilim ekmek, peynir
ogle 1 kase bezelye, bir dilim ekmek, bir yogurt

kalori sayimi biraz yuksek gidiyor bugun,
bugunde yoldayim , bakalim ne bulsam yicem artik

kızlar sütlü kahvemi içtim
leslie 3 mil yaptım
akşam yemeğim tavuk baget ve bol salata olacak
saat 17 den önce yemeyi düşünüyorum

aslında her hafta balık yemeye çalışırım planda bugün balık vardı
ama eşime baget al diyiverdim canım ton balıklı salatada çekiyor:kk77:
ben acıkmışım galiba:KK48:

Ayy masallah ya beni gectin,cok pis gaza geldim haftaya rakibim sensin

sağol canım. bir an önce evine dön de yarışalım :))

kakaovanilya kakaovanilya tatlim mulakata kadar 62 leri gorursun insallah:)

inşallah canım ya. bi mucize olsa da hepimiz jet hızıyla versek :))

7 kilo mu?
Ne güzel maşallah
Polikistik çöktürdü beni sanki,eskiden normal bi diyetle hafta 1-2 kilo veriyordum. Dediğim gibi ben salata ağırlıklı diyet tercih ediyorum.süt yoğurt ceviz yumurta ihmal etmem. Ama bu sefer zorlanıyorum

ben de 2-3 gün salata ağırlıklı yaptım ama çok acıktım geceleri, bi de 67lerde çok takılmıştım o yüzden dukan atak yapıyorum 1-2 gündür, domates salatalık biber falan da ekledim tabii, takıldığım kilodan kurtuldum neyse ki sonunda. ben de aynı şekilde süt yoğurt yumurta mutlaka yerim her zaman. yumurtadan nefret ediyorum ama ciddi anlamda tok tutuyor. pes etmediğin sürece sonuç alacaksın mutlaka canım.

50 Cnm boyum kısa benim 1.58 bide accik kaslarım çıksın istiyorum sole karında dik çizgi düz bacak fln.az kaldı bakalim

ben de kas istiyorum yaa :)) spor salonuna yazılıcam, 60 kiloya falan düşünce yazılmayı düşünüyorum, sıkılaşma + hafif kol kası, karın çalışması vs. senin çok az kalmış canım şanslısın. biz de inşallah en kısa zamanda düşeriz o kilolara.

ben yedim oglen bezelye.
karbonhidrati ck diye biliyorum, ama patates kadar cok degil
bunu da internetten buldum
http://www.milliyet.com.tr/diyet-efsanelerine-kanmayin-pembenar-detay-sagliklibeslenme-1062066/

Kilo bildirimi
Sabah tartildim 83 kiloymusum, bir suredir tartilmiyordum da bu kadar olmusumdur diye tahmin etmediydim :KK43:

Yemek bildirimi
Sabah
chia pudingi, 3 ceviz, 1 yumurta, 1 dilim ekmek, peynir
ogle 1 kase bezelye, bir dilim ekmek, bir yogurt

kalori sayimi biraz yuksek gidiyor bugun,
bugunde yoldayim , bakalim ne bulsam yicem artik

şimdilik çok ağır bir şey yememişsin canım, akşamı hafif atlatabilirsen süper olur. yaz geliyo deniz kum güneşi falan düşün, iştahın kapansın :)) ben bazen acıkınca instagramdan takip ettiğim bi beachwear hesabı var, ordaki modellere falan bakıyorum iştahım gidiyo :))

kızlar sütlü kahvemi içtim
leslie 3 mil yaptım
akşam yemeğim tavuk baget ve bol salata olacak
saat 17 den önce yemeyi düşünüyorum

17den önce yiyip günü bitirirsin çok güzel eksi görürsün canım kesin.

Sabah : kandil simidi peynir ceviz
Aksam: patlican guvec, cacik.bugun 2 öğün cunku kahvaltıyı geç yaptım
canım yemek konusunda bir şey sorucam, sulu yemek ve zeytinyağlı dışında pek tecrübem yok da :)) ben bir kere patlıcanı fırına atmıştım ama yağsız yapınca inanılmaz çirkin bir tat oluyor, kusacak gibi oldum yiyemedim. hani sıvı yağ ekleyip fırınlayınca geldiği bir kıvam var ya patlıcanın, onu yağsız olarak o kıvama getirme şansımız var mı :)) sırf domates rendeleyip atsam yine olmaz herhalde

canım yemek konusunda bir şey sorucam, sulu yemek ve zeytinyağlı dışında pek tecrübem yok da :)) ben bir kere patlıcanı fırına atmıştım ama yağsız yapınca inanılmaz çirkin bir tat oluyor, kusacak gibi oldum yiyemedim. hani sıvı yağ ekleyip fırınlayınca geldiği bir kıvam var ya patlıcanın, onu yağsız olarak o kıvama getirme şansımız var mı :)) sırf domates rendeleyip atsam yine olmaz herhalde
Bence domatesle ve baharatla tatsız olmaz bide öyle deneyebilirsin,fırında hiç denemedim Cnm yapan varsa bilgilendirsin bizi de

Kızlar ya bende ramazana kadar 75 in altına düşmek istiyorum. Tam 5 hafta var inşallah görürüm.

Bu arada bugün fazla fazla gidiyorum hiç yazmayayim

Back
X