• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Ben de bugün yemeyi abarttım, kaçamak gibi değildi, daha önceki gibi yemeye devam ettiğimi düşündüm, ama herhalde bi sürü sakıncalı olmayan şey yediğimden kalori miktarını baya aştım.

kahvaltı bir ekmek, sahada yumurta, çeyrek avakado, iki parça bitter
öğle mercimek çorbası, yoğurt, ızgara tavuk göğsü, salata
akşam salata, ıspanak yemeği, chia puding, yoğurt, 1 dilim ekmek, tavuk çorbası
ara 3 ceviz-2 hurma-1 kayısı kurusu-12 fıstık- 1 kahve

evet boşan da semerini ye dediğinizi duyar gibiyim, bir ayağımı denk alayım, daha ilk hafta ya kendimi sıkasım gelmiyor.
Okurken cok yemissin gibi geldi ama icerik olarak kotu bir sey yememissin bence

kiloluyken de üzerinize yakıştığınızı düşündüğünüz kıyafetleri söylesenize kızlar

malum benim kiloların gitmesine baya var, yaz için alışveriş yapılacak, bir iki fikir verirsiniz belki.
Hayatim oncelikle tesetturlu musun,yoksa degil misin ona gore yorum yapalim?mesela ben kapaliyim kilolu oldugum zamanlar etek hic yakismiyor dizime kadar gelen tunik altina guzel dar paca pantolon giyiyorum,tunikte tabiki cok yapismayacak,acik bir bayansan pantolon uzerine azicik poponu kapatan bir gomlek giyebilirsin.

Ay bi de spor mu giyiyorsun daha cok yoksa klasik mi?bu da onemli.

Ben de bugün yemeyi abarttım, kaçamak gibi değildi, daha önceki gibi yemeye devam ettiğimi düşündüm, ama herhalde bi sürü sakıncalı olmayan şey yediğimden kalori miktarını baya aştım.

kahvaltı bir ekmek, sahada yumurta, çeyrek avakado, iki parça bitter
öğle mercimek çorbası, yoğurt, ızgara tavuk göğsü, salata
akşam salata, ıspanak yemeği, chia puding, yoğurt, 1 dilim ekmek, tavuk çorbası
ara 3 ceviz-2 hurma-1 kayısı kurusu-12 fıstık- 1 kahve

evet boşan da semerini ye dediğinizi duyar gibiyim, bir ayağımı denk alayım, daha ilk hafta ya kendimi sıkasım gelmiyor.
Sabah ve ogle goze batmiyor ama aksam biraz karistirmissin gibi,bence chia pudinke ve ekmege gerek yoktu.

ben bu aralar yaz alışverişini düşünerek motive oluyorum. eğer şu an işi sıkı tutmazsak yazlık kıyafetler alırken çok pişman olucaz, hiçbiri güzel durmicak, hep uzun bol şeyler almak zorunda kalıcaz, mağazalarda dolanırken aynaların önünden geçerken kendimize bakamıcaz, tatile çıktığımızda herkes beachte bikini mayolarla dolanırken biz plaj elbiseleriyle oturucaz falan ne biliyim çok kötü ya kendimize yazık ediyoruz, olduğumuzdan yaşlı görünüyoruzdur muhtemelen şu an. normal bir kiloya düştüğümüzde basit bir spor elbise ve dolgu topuk spor ayakkabıyla bile çok şirin görünürüz. eşlerimizden, sevgililerimizden daha çok iltifat almaya başlarız, ilişkilerimize bir renk gelir. tutalım kendimizi kızlar, hayatımızın 3-5 ayını işi sıkı tutarak geçiricez ve geri kalan hayatımızda hem daha güzel, hem daha mutlu olucaz.
Aynen canim cok guzel aciklamissin:KK9:

kiloluyken de üzerinize yakıştığınızı düşündüğünüz kıyafetleri söylesenize kızlar

malum benim kiloların gitmesine baya var, yaz için alışveriş yapılacak, bir iki fikir verirsiniz belki.
Vucut tipin nasil? Benim bacaklarim ince mesela, bel bolgesi berbat. Dar paca kot uzerine tunik, bol kesim diz ustu elbise seklinde giyiniyorum. Bacaklarin daha ince durmasi icin topuklu giyilmesini oneriyorlar, yerine gore dolgu topuk klasik ayakkabi ya da sportif dolgu topuk olabilir. Basen varsa bacak kalinsa cok seker uzun etekler var onun uzerine uste oturan bluz olabilir ust daha zayifsa. Kilolu olup da cok şık olan arkadaşlarım var, kıyafet seçimi çok önemli

ben bu aralar yaz alışverişini düşünerek motive oluyorum. eğer şu an işi sıkı tutmazsak yazlık kıyafetler alırken çok pişman olucaz, hiçbiri güzel durmicak, hep uzun bol şeyler almak zorunda kalıcaz, mağazalarda dolanırken aynaların önünden geçerken kendimize bakamıcaz, tatile çıktığımızda herkes beachte bikini mayolarla dolanırken biz plaj elbiseleriyle oturucaz falan ne biliyim çok kötü ya kendimize yazık ediyoruz, olduğumuzdan yaşlı görünüyoruzdur muhtemelen şu an. normal bir kiloya düştüğümüzde basit bir spor elbise ve dolgu topuk spor ayakkabıyla bile çok şirin görünürüz. eşlerimizden, sevgililerimizden daha çok iltifat almaya başlarız, ilişkilerimize bir renk gelir. tutalım kendimizi kızlar, hayatımızın 3-5 ayını işi sıkı tutarak geçiricez ve geri kalan hayatımızda hem daha güzel, hem daha mutlu olucaz.
Aynen canim cok guzel aciklamissin:KK9:

Yok yarindan itibaren inş. Kacirsam da korkmadan düzenli menü yazacam.aslinda arada göz atinca bi kendi yediklerime bak bide herkezin menüsüne diye suçluluktan, bi haftadir battikça battim.aynada kendimi begenmiyorum zatende.ben asil eski resimlerimi görünce içim sizliyo sanki o zayif insan ben degildim.mutasyon geçirmiş gibi.
Eski resimlere ben de bakıyorum, moralim bozuluyor ama motive oluyorum.

tekrardan geçmiş olsun canım, başla bir an önce, kilo almışsan bile hemen verirsin çok kısa bir süre oldu çünkü. tam gaz devam et sıfır kaçamakla, yine tutturursun ayarını merak etme
Kuzum cabuk geken kilo toksin olabilir dimi kuzum çabuk gider ❤ sagol fıstığım cok destek oluyosun bana eksik olma güçlüyüm sizin sayenizde INŞALLAH ❤

tesetturlu değilim canım.
Bu ara en çiçek desenli uzun ince bir hırka aldım, onun içine siyah pantalon, siyah tişört o kıyafetim hoşuma gidiyor.
Siyah ince gösteriyor, göz ilüzyonu yaratıyor, renkli hırka da renk veriyor. desenli hırkanın da hiç iyi duracağını düşünmüyordum, ama ted'de bir kadın konuşmacının üzerinde gördüm çok iyi kombinlemişti, cesaret edip aldım, iyiki de almışım.

onun dışında dizde etek giyiyorum elbisede de etekte de, bacaklarım çok ince değil, kısa şeylerde bacaklarım çok ortaya çıkıyor, genelde netten alışveriş ediyorum, dizde etek etek boyu çok sınırlandırıcı oluyor tabi, ama bazı markaların kesimleri iyi oluyor.

Çok bol elbiselerden şişman olunca kaçınıyorum beni olduğumdan da şişman gösterdiğine inanıyorum.

Renkli giyinmeyi seviyorum, ama koyu renkler zayıf gösterdiğinden, alt koyu, üst renk li giyiniyorum genelde.

Pantolonlarımı da alınca ya düzelttiriyorum ya diktiriyorum, annem terzi, çok faydası oluyor.

En son bir cesaret Tulum aldım, giyecek miyim merak ediyorum :) bu da deneysel bir ürün oldu.

Menum
Kahvalti 2 lokma kadar ekmek,haslamiş yumurta kk peynir yesillik sekersiz cay.
Buraya kadar iyi
Oglen konyanin meşhur etliekmegi aslinda fazla yememiştim.yani bir lahmacun kadar.bir bardak ayran
Akşama dogru sapittim bugün özel günum ilk gun ondanmidir nedir.bir coco star 3 kupa kadarda şekerli cay ictim.tuzlu cip fistik yedim
Bir tabak makarna ve az yagli kabak yemegi.
Nasil boyle bu hafta motivasyonumu kaybettim bilmiyorum.akşama dogru sapittim.kendimde bu hakki nasil gördum hayret.kendimi bogmak istiyorum.:bicak:.off bu diyette boyle hüsranla sonuçlanmasin yaa.bu hafta boyle yavaş yavaş acildim.kendime o kadar kizginimki
Kuzum regliyken oluyor böyle durumlar artik bugunu unut yarin yenidennn harika bisekilde basla ;)

Yoga nasi bisi kuzum
Yoga da bir çeşit spor, çok hafif yapabileceğin gibi çok ağır da yapabilirsin, çok çeşitli hareketler ve diziler var, öğrendikçe daha zor hareketleri hedefliyorsun.

Pilatesin öncülerinden biri, Türkiyede pilates daha çok biliniyor ama.

Yoga da bir çeşit spor, çok hafif yapabileceğin gibi çok ağır da yapabilirsin, çok çeşitli hareketler ve diziler var, öğrendikçe daha zor hareketleri hedefliyorsun.

Pilatesin öncülerinden biri, Türkiyede pilates daha çok biliniyor ama.
Kuzu benim kilomda biri yapabilir mi ?

tesetturlu değilim canım.
Bu ara en çiçek desenli uzun ince bir hırka aldım, onun içine siyah pantalon, siyah tişört o kıyafetim hoşuma gidiyor.
Siyah ince gösteriyor, göz ilüzyonu yaratıyor, renkli hırka da renk veriyor. desenli hırkanın da hiç iyi duracağını düşünmüyordum, ama ted'de bir kadın konuşmacının üzerinde gördüm çok iyi kombinlemişti, cesaret edip aldım, iyiki de almışım.

onun dışında dizde etek giyiyorum elbisede de etekte de, bacaklarım çok ince değil, kısa şeylerde bacaklarım çok ortaya çıkıyor, genelde netten alışveriş ediyorum, dizde etek etek boyu çok sınırlandırıcı oluyor tabi, ama bazı markaların kesimleri iyi oluyor.

Çok bol elbiselerden şişman olunca kaçınıyorum beni olduğumdan da şişman gösterdiğine inanıyorum.

Renkli giyinmeyi seviyorum, ama koyu renkler zayıf gösterdiğinden, alt koyu, üst renk li giyiniyorum genelde.

Pantolonlarımı da alınca ya düzelttiriyorum ya diktiriyorum, annem terzi, çok faydası oluyor.

En son bir cesaret Tulum aldım, giyecek miyim merak ediyorum :) bu da deneysel bir ürün oldu.
Ben de tesetturlu degilsindir diye dusundum, uzun etek derken altta ekledim basenli olan arkadaslarim giyiyor cok seker duruyor. Ben genelde skinny jeans tercih ediyorum bol ama uzun olmayan bluzlarla. Tulum konusunda ben cok cekingendim ama gecen sene denemistim ve tabiri caizse cuk oturmustu. Ben de renkli cok severim ama dedigin gibi koyu renk daha iyi gosteriyor. Ben cok dikkat cekici renkleri ayakkabida kullaniyorum genelde. Ama zayif olsam sari renge taktim bu ara mesela, mini bi sari elbise isterdim mesela :( simdi anca siyah elbise altina sari stiletto olur :)

Eklentiler

• IMG_6352.webp
    IMG_6352.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_6353.webp
    IMG_6353.webp
    15 KB · Görüntüleme: 23
Back
X