tesetturlu değilim canım.
Bu ara en çiçek desenli uzun ince bir hırka aldım, onun içine siyah pantalon, siyah tişört o kıyafetim hoşuma gidiyor.
Siyah ince gösteriyor, göz ilüzyonu yaratıyor, renkli hırka da renk veriyor. desenli hırkanın da hiç iyi duracağını düşünmüyordum, ama ted'de bir kadın konuşmacının üzerinde gördüm çok iyi kombinlemişti, cesaret edip aldım, iyiki de almışım.
onun dışında dizde etek giyiyorum elbisede de etekte de, bacaklarım çok ince değil, kısa şeylerde bacaklarım çok ortaya çıkıyor, genelde netten alışveriş ediyorum, dizde etek etek boyu çok sınırlandırıcı oluyor tabi, ama bazı markaların kesimleri iyi oluyor.
Çok bol elbiselerden şişman olunca kaçınıyorum beni olduğumdan da şişman gösterdiğine inanıyorum.
Renkli giyinmeyi seviyorum, ama koyu renkler zayıf gösterdiğinden, alt koyu, üst renk li giyiniyorum genelde.
Pantolonlarımı da alınca ya düzelttiriyorum ya diktiriyorum, annem terzi, çok faydası oluyor.
En son bir cesaret Tulum aldım, giyecek miyim merak ediyorum :) bu da deneysel bir ürün oldu.