- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siyah olan etek cok guzel bende moru var ama suan olmuyo malesef bi de gomlegi etegin icine koymak gerekiyor kilolu olunca olmuyoBen de tesetturlu degilsindir diye dusundum, uzun etek derken altta ekledim basenli olan arkadaslarim giyiyor cok seker duruyor. Ben genelde skinny jeans tercih ediyorum bol ama uzun olmayan bluzlarla. Tulum konusunda ben cok cekingendim ama gecen sene denemistim ve tabiri caizse cuk oturmustu. Ben de renkli cok severim ama dedigin gibi koyu renk daha iyi gosteriyor. Ben cok dikkat cekici renkleri ayakkabida kullaniyorum genelde. Ama zayif olsam sari renge taktim bu ara mesela, mini bi sari elbise isterdim meselasimdi anca siyah elbise altina sari stiletto olur :)
Bugun savciliga sevk edildi muvekkilim ama beyefendi tesrif etmedi :) ben de aradim birwz bagirdim cagirdim ozur diledi, baska mesaj atmadi simdilikKuzu komser isi cozuldu muuu
Aynen canim etek icinde kullanilmiyoSiyah olan etek cok guzel bende moru var ama suan olmuyo malesef bi de gomlegi etegin icine koymak gerekiyor kilolu olunca olmuyo![]()
Ayy ne guzel biz de tatil plani yapiyoruz ama gidecegimiz yere karar veremedik daha,siz nereyi dusunuyorsunuz?bence en az 10 kilo verebilirsin kuzum.Kizlar temmuzda kisa bi sureli esimle tatile gidicez temuzun sonuna dogru iNŞALLAH nasip olur❤ kizlar 3 ay var ➡➡ sizce kac olurum ya en azindan bu topalak halimden kurtulurum degil mi 3 aya kuzucanlar guzel giyinmek istiyorum❤
Valla canim hic bozmazsan bence 15-16 verirsin dukan cok etkiliKizlar temmuzda kisa bi sureli esimle tatile gidicez temuzun sonuna dogru iNŞALLAH nasip olur❤ kizlar 3 ay var ➡➡ sizce kac olurum ya en azindan bu topalak halimden kurtulurum degil mi 3 aya kuzucanlar guzel giyinmek istiyorum❤
Agzina saglik iyi yapmissinBugun savciliga sevk edildi muvekkilim ama beyefendi tesrif etmedi :) ben de aradim birwz bagirdim cagirdim ozur diledi, baska mesaj atmadi simdilik
Kuzum esimim 3 4 gun izni var cok yok biz ya kapadokya yada samsun bize yakin yerlere gideblrz yolda vakit kaybetmemek icin balim ❤ kusum buna okadar ihtiyacim var ki INŞALLAH gideriz kuzum sizin uzun mu tatiliniz kuzumAyy ne guzel biz de tatil plani yapiyoruz ama gidecegimiz yere karar veremedik daha,siz nereyi dusunuyorsunuz?bence en az 10 kilo verebilirsin kuzum.
Ah kuzum bakalim ne gitcek yimede bu halimden guzel olurum sanirimValla canim hic bozmazsan bence 15-16 verirsin dukan cok etkili

Nice yıllara simdiden balim ❤ ah bizi cok guzel gunler bekliyordur INŞALLAHBen bayramda cesmeye gidiyorum kuzenlerimle. Temmuzun ilk haftasi dogum gunum var, erkek arkadasim cok guzel bir sey planladim dedi bakalim ne planlamis :) agustosta da erkek arkadasimla tatile gidicem. Bayrama kadar 7-8 kg versek super olur kizlar
Oyi bari kuzum kurtulmussun..❤Bugun savciliga sevk edildi muvekkilim ama beyefendi tesrif etmedi :) ben de aradim birwz bagirdim cagirdim ozur diledi, baska mesaj atmadi simdilik
Kesinlikle cok daha guzel olursun yeter ki motivasyonunu dusurme. Zaten bi 5-6 kg versen daha sıkı sarılırsın, ben 6 kilodan sonra daha çok hırslandımAh kuzum bakalim ne gitcek yimede bu halimden guzel olurum sanirim![]()
Tabii ki canim 15 kilo ne demek super bi kilo. Ayrica 75 olunca kilon goze batmaz bence, hatlarin hafiften belli olmaya baslar daha muntazam gorunur,Kuzum soz misali 90sam 75ken bile kendimi hafif hissederim diye düşünüyorum![]()
Ya sen cok tatlisin ya heyecanlandim bak simdi cok cok cok sagol ❤Tabii ki canim 15 kilo ne demek super bi kilo. Ayrica 75 olunca kilon goze batmaz bence, hatlarin hafiften belli olmaya baslar daha muntazam gorunur,
Supermis biz de gitmistik kapadokyaya ama gunubirlik,Samsunda cok guzel,hadi insallah kucuk bir kacamak yaparsiniz:)Kuzum esimim 3 4 gun izni var cok yok biz ya kapadokya yada samsun bize yakin yerlere gideblrz yolda vakit kaybetmemek icin balim ❤ kusum buna okadar ihtiyacim var ki INŞALLAH gideriz kuzum sizin uzun mu tatiliniz kuzum
Temmuza daha var tatlim, bence cok rahat verirsin senin iki tatil planin var supermis:)Ben bayramda cesmeye gidiyorum kuzenlerimle. Temmuzun ilk haftasi dogum gunum var, erkek arkadasim cok guzel bir sey planladim dedi bakalim ne planlamis :) agustosta da erkek arkadasimla tatile gidicem. Bayrama kadar 7-8 kg versek super olur kizlar
canım azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz hırslı olman lazım her ay 6 versen 18 yaparKizlar temmuzda kisa bi sureli esimle tatile gidicez temuzun sonuna dogru iNŞALLAH nasip olur❤ kizlar 3 ay var ➡➡ sizce kac olurum ya en azindan bu topalak halimden kurtulurum degil mi 3 aya kuzucanlar guzel giyinmek istiyorum❤