- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Öksürük var kuzum gecmedi ama gucum yerime geldi cok şükür...♥ sagol balimIskenderi bende yapiyorum fena olmuyor.Menun guzel gorunuyor canim,toparladin mi iyice?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öksürük var kuzum gecmedi ama gucum yerime geldi cok şükür...♥ sagol balimIskenderi bende yapiyorum fena olmuyor.Menun guzel gorunuyor canim,toparladin mi iyice?
Tatlim stres yapma kaslar sismis olabilir dun yaomasaydin keske.Malesef cogumuz oyleyiz bir ileri iki geri ama stresin,sinirlenmenin kimseye faydasi yok bununda farkindayiz,sen burda en iyi gidenlerdendin toparlan lutfen,bugun gurup ici motive arttirici fikirler bekliyorum onumuzdeki hafta bomba gibi geliceksin eminim:)Günaydın kizlar, sinirlerim çok bozuk sabah 55 kilo geldim resmen başa dondum.odem deil demekki kalıcı ben gerçekten anlamıyorum olmuo neyi yanlış yapıyorum.ama bu koşuya başladıktan sonra oldu kaslarım da agrio belki onla alakası vardır.neyse tüm motivem girsin gitti 3 haftadır burda uğraşıyorum 1 kilo bile gitmedi.umarim sizin sonuçlar iyi gelir
üzülme canım, 80 kilo kişinin kilo verme mekaniğiyle 55 kilo bir kişinin kilo verme mekaniği birbirinden çok farklıdır, bazal metabolizmamız sizinkinden çok daha fazla yakar, yani oturduğumuz yerde kalori yakarız, spor yaptığımızda kalori yakmamız çok daha fazladır.Günaydın kizlar, sinirlerim çok bozuk sabah 55 kilo geldim resmen başa dondum.odem deil demekki kalıcı ben gerçekten anlamıyorum olmuo neyi yanlış yapıyorum.ama bu koşuya başladıktan sonra oldu kaslarım da agrio belki onla alakası vardır.neyse tüm motivem girsin gitti 3 haftadır burda uğraşıyorum 1 kilo bile gitmedi.umarim sizin sonuçlar iyi gelir
Bence sen yaparsınGünaydın kizlar, sinirlerim çok bozuk sabah 55 kilo geldim resmen başa dondum.odem deil demekki kalıcı ben gerçekten anlamıyorum olmuo neyi yanlış yapıyorum.ama bu koşuya başladıktan sonra oldu kaslarım da agrio belki onla alakası vardır.neyse tüm motivem girsin gitti 3 haftadır burda uğraşıyorum 1 kilo bile gitmedi.umarim sizin sonuçlar iyi gelir
Tartıldın mıGunaydin kizlar bugun alti bucukta kalktim uykum gelmedi nedense
Cok heyecanliyim bu hafta ara tartida olmadi eksi oldugumu biliyorum ama nekadar oldugunu bilmiyorum,biraz daha bekleyeyim sonra tartilayim.
Tebrikler...Kizlar tartildim 66.4 yani -700 istedigim gibi degil ama bunada sukur
Sagol canim,moralim bozulmadi benim cunku bu aralar metom yavas calisiyo yeterli olmasa da iyi yani:)Tebrikler...
Haftayı 1 kiloyla tamamlayamayınca benim de moralim bozuluyor
olsun canım inatçı olmak lazım bu yolda olduğun sürece eksi göreceksinKizlar tartildim 66.4 yani -700 istedigim gibi degil ama bunada sukur
canım spor uzun vadede çok faydası kısa vadede tartıda artı bile gösterebiliyor çünkü spordan sonra kaslar şişiyormuşGünaydın kizlar, sinirlerim çok bozuk sabah 55 kilo geldim resmen başa dondum.odem deil demekki kalıcı ben gerçekten anlamıyorum olmuo neyi yanlış yapıyorum.ama bu koşuya başladıktan sonra oldu kaslarım da agrio belki onla alakası vardır.neyse tüm motivem girsin gitti 3 haftadır burda uğraşıyorum 1 kilo bile gitmedi.umarim sizin sonuçlar iyi gelir

Haklısın Cnm belki kas kutlem artmıştır koşuda yeniyim ama pilatesi bayadır yapiorum.canım spor uzun vadede çok faydası kısa vadede tartıda artı bile gösterebiliyor çünkü spordan sonra kaslar şişiyormuş
yılmak yok![]()
plates çok güzel sıkılaştırıyor canım ama kilo verdirmeye çok faydası yok kilo vermek istiyorsan yürümen lazımHaklısın Cnm belki kas kutlem artmıştır koşuda yeniyim ama pilatesi bayadır yapiorum.