• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

plates çok güzel sıkılaştırıyor canım ama kilo verdirmeye çok faydası yok kilo vermek istiyorsan yürümen lazım
Cnm yürüyüş bana etki etmiyor artık zaten hareketliyim gün icinde, o yüzden hiit tarzı koşuya başladım bı hızlı bı yavaş seklinde.bide tatilimize çok az kaldi ve ben hala bacaklarimda istediğim sonucu alamadığım için yüzmeye başlıyorum yarin.3 sene önce çok işe yaramıştı bacaklarimda bakalım bu sefer nolcak sadece 20 günüm kaldı ondan abaniorum :)))

-haftalik spor plani
-bu haftalik kesinlikle tuketilmemesi gereken besinler ozellikle carsambadan sonra.
-kilo veremeyenlere verilecek cezalar
Simdilik aklima gelen bunlar

Bu konularla ilgili fikirlerinizi yazarsaniz cok iyi olur

Sabah 1 dilim kepek ekmek uzerine labne, yarim haslanmis yumurta, 1 kk lor peyniri, salatalik. En son 1 tatli kasigi labne attim agzima kalkarken. Sekersiz light sutlu nescafe iciyorum su an

Bence sabahları limonlu su bı kural olabilir mide problemi olmayanlar için benim öyle bı alışkanlığım yok faydası olur burda kural olması,spor günde 45 dk en az olabilir bı gün dinlenme ile,kilo veremeyene ceza ip atlama olabilir,kilosu fazla olanlar için o haftaya mahsus yapılacak spora ek yürüyüş en az 30 dakika,yani cezalı olduğumuz hafta günde 45 dakika yerine 75 dakika spor yapmış olacağız.

-haftalik spor plani
-bu haftalik kesinlikle tuketilmemesi gereken besinler ozellikle carsambadan sonra.
-kilo veremeyenlere verilecek cezalar
Simdilik aklima gelen bunlar

Bu konularla ilgili fikirlerinizi yazarsaniz cok iyi olur
Kizlar en azindan 40 dk spor kesin olmali bence hastalik disinda...

Bildirim kesin yapılmalı

Bence ara bldrimi kaldralim boyle daha heyecanli oldu direk hep pazar olsun

Bayrama herkes hedef koysun

Kilo vermeyene suoer spor cezasi olmasi

Kizlar bence artik kesinlikle yanlış beslenme olmasin aa yarin telafi edersin diyoruz ama olmuyor her diyeti bozma bizi bence geroye atıyor :(

L LoReLaiii fistigim kosu yaptığın icin kas olusmus olabilir kasta tabi agirlik gostermistir ki sen zaten zayfisn balim her hafta 1 2 gitmesi mumkun değil hayal ettgim kilodasin MAŞALLAH ve harika gidiyosun tebrik ederim balimmmm azmina hayranim ben senin kilonda olsam sanirim yeniden cok yerdim hata bende :KK43: ama sen kendine ozen gosteriyosun :KK66:

Kilo veren arkadaşları tebrik ederim ben veremedim hatta aldim ama cok sukur ben kebdimi daha sis hissediyordum ama size soz veriyorum hattta artik bu 9lardan kurtulcam en azindan 89.9 olcam biktim 9lardan guc bende artik :KK71:

Canlar hergun kesin menu bildirimimiz olmali

Ve kesinlikle zararli bi yiyecek yenmemeli

Ben ödül ogunu yaoitorum abarmtadan oda pazar günü sizde caniniz cok bisi cekince az olarak pazar tuketeblrsnz tartinizida etkilemez cunku oncesinde tartilmis olcaz ve yeni haftaya baslicaz

Kesinlikle spor sart en az 40 dk arkadaslar disari cikamasakta evde bisiler yapnaliyiz

Menu bildirmeyenler 3 ceza aldigi surece neyazikki gruptan cikarilabilir (ozel bi nedenleri yoksa )

Pazarlari listemiz olsun birincimiz onure edilir

100 grm bile kilo versek kar kardir arkadaslar

Bence suan yeterince sayimiz iyi alim kapatilsin eger diskalifye olursa alim olabilir

Bence kimse kirilmassa eger hatali bi beslenmede uyarmaliyiz cunku onun iicn geri sariyor her kotu beslenme :(

Suan ben kac kisiyiz bilmiyorum bence ufakta olsa herkes kendini tanitsin yeni gelen arkdaslari ben tanımıyorum tanimayincada yardimci olamiyorum

Esleme olsun yarisma ve ortak olarak ilerler ve her hafta esleri degstirirz kaynasmis oluruz

masal3487 masal3487 aklima bunlar geldi kuzum

Back
X