• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Tebrikler bayanlar, ne guzel vermissiniz.
Kilo bildirimi 81.2
Masalim sen benden once incen heralde, bende de ilerleme var ama.

kahvalti- 1 dilim ekmek, 1 haslama yumurta, ceyrek avakado
ogle- karniyarik-2 parca yulaf kepegi pogacasi-yogurt
aksam- levrek-salata
ara-yarim paket form misir pirinc patlagi, 1 cay bardagi sut, 1 tarcinli elma

Tebrikler bayanlar, ne guzel vermissiniz.
Kilo bildirimi 81.2
Masalim sen benden once incen heralde, bende de ilerleme var ama.

kahvalti- 1 dilim ekmek, 1 haslama yumurta, ceyrek avakado
ogle- karniyarik-2 parca yulaf kepegi pogacasi-yogurt
aksam- levrek-salata
ara-yarim paket form misir pirinc patlagi, 1 cay bardagi sut, 1 tarcinli elma
Harikasin canimmm hayirlisyla inelimde kuzum ;) afiyet olsun menun coj guzel pogacayi kendin mi yaptın bende tulaf kepegi tuketiyorum cok tok tutuyor

Ben de artidayim regl yakın ama 4 gün kaldı bu hafta kilo bildirimini es geçim kızlar,suveybecim 2 gün yokum ama sonra senin tarzda devam etcem az yemiosun ama doğru besleniosun maşallah güzel de gidio .sabah normal Karatay kahvaltısı akşam da çorba salata yoğurt ve genel sebze yada et yemekleri yaniliomuyum.ilaveten bişey varmi

Ben de artidayim regl yakın ama 4 gün kaldı bu hafta kilo bildirimini es geçim kızlar,suveybecim 2 gün yokum ama sonra senin tarzda devam etcem az yemiosun ama doğru besleniosun maşallah güzel de gidio .sabah normal Karatay kahvaltısı akşam da çorba salata yoğurt ve genel sebze yada et yemekleri yaniliomuyum.ilaveten bişey varmi
Canım kızartma,karbonhidrat,şeker yasak onun dışında sabah akşam doyasıya kadar yiyorsun
Ben akşamları çoğu zaman 2 tabak yemek yiyorum sebze et farketmez ve zeytinyağı tereyağı serbest
Sabahları kahvaltı için kısıtlı zamanım olduğundan çoğu zaman tereyağında yumurta kavuruyorum ve salatalarımda bol zeytinyağı kullanıyorum

Canım kızartma,karbonhidrat,şeker yasak onun dışında sabah akşam doyasıya kadar yiyorsun
Ben akşamları çoğu zaman 2 tabak yemek yiyorum sebze et farketmez ve zeytinyağı tereyağı serbest
Sabahları kahvaltı için kısıtlı zamanım olduğundan çoğu zaman tereyağında yumurta kavuruyorum ve salatalarımda bol zeytinyağı kullanıyorum
Ya belki biz az yioruz,bı al bı ver ondan oluo olabilir.aslinda sabahları aynı tek fark 2 öğün ve aksam yemekleri bide ara ogunler

İnşallah canım hepimiz bırakmazsak vericez
Ama benim etrafımda daha verme demeler başladı
Eşim bile ellilere düşersen çirkin olursun diyor:KK67:
Sanmam nie çirkin olasın yavaş yavaş veriosun dolayısıyla yağdan gidiodur belki boyuna göre 57,58 fln yeterli olur spordan dolayı aslında daha zayıf duruo olacaksin

Harikasin canimmm hayirlisyla inelimde kuzum :KK66: afiyet olsun menun coj guzel pogacayi kendin mi yaptın bende tulaf kepegi tuketiyorum cok tok tutuyor
Oyle haklisin/ Pogacayi kendim yapiyorum, yulaf kepegi lor yumurta corek otu. Bagirsaklar fena bu ara biraz hareket gelsin dedim

Eşim bile daha zayıflama çok kötü olursun derken uğraşıyorum canım
Ilk verdikten sonra ilk bir kac ay hakikaten pek hos gorunmuyorsun gibi oluyor, biraz yorgun gorunuyosun, yuzde belitileri oluyor.
Ama ilk bir kac ay gecince vucut kendini toparliyor, yuz kendine geliyor, daha bile guzel oluyorsun.

Ictigin kemik corbasi baya iyi geliyor diyorlar yuz icin.

Aynen haklisin.ben iradeli oldugum zaman zaten evde ne olursa olsun umursamam canim cekmez.beyinde bitiyor diyorlar ya ben bu beynimi anlamadim.yada iradem çok zayif.hatta dün aklima şu düşunce geldi ,kendime yeterince saygi duymuyorum heralde,yoksa niye boyle bir bedeni ,kilodan dolayi yaşadigim sikintilari kendime layik görüyorum.tekrar başlamaya çalişiyorum ,tamamen başladigima inanirsam bir hafta bi gozlemliyecem.tekrar araniza katilirim arkadaşlar yoksa böyle olmuyor.desteginizden dolayi teşekkür ederim canlar:KK200::KK200::KK200:
Canım benim 1 hafta olmuyor. uzun geliyorsa 1 gün deneyeceğim de. 1 Gün 1gün diye diye 1 hafta olur

Back
X