Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek kelimeyle harikasin canim ben 66 takildim kaldim yaİlk ben yapayım 65.3 olmuşum![]()
Uzulme tatlim bem de artiyim,bileydim arti cikacam bem de senin gibi bol soslu bir makarna yerdim:)Gunaydin. 67.3 ciktim![]()
Iyiyim tatlim benim telefon skinitli sarji bitiyor kapaniyor dolmadan cikarmayayim dedim sarjdan.Masalim nerdeee kesin gelirdi iyisin dimi balimmasal3487
Canim nekadar artisin cok muBen de artidayim regl yakın ama 4 gün kaldı bu hafta kilo bildirimini es geçim kızlar,suveybecim 2 gün yokum ama sonra senin tarzda devam etcem az yemiosun ama doğru besleniosun maşallah güzel de gidio .sabah normal Karatay kahvaltısı akşam da çorba salata yoğurt ve genel sebze yada et yemekleri yaniliomuyum.ilaveten bişey varmi
Canim sen bilirsin ama hedefin kacsa ona in bence boyuma gore 57-58 olabilirsin bence ama senin ne istedigin daha onemli.İnşallah canım hepimiz bırakmazsak vericez
Ama benim etrafımda daha verme demeler başladı
Eşim bile ellilere düşersen çirkin olursun diyor![]()
Kiz sen evli miydin?ben seni bekar saniyordum.Evet masalcim 54 lerde nie böyle oluoruz biz ya hayır yavaş gitsin tamam ama en azından giden kalsin.benim sadece 2 haftam kaldı sonra eşim gelecek diyet fln yapamam.alirim bile
Valla ugursuzluk ki ne ugursuzluk,hayir kacamak yapsam bu kadar takmayacamBu hafta bir ugursuzluk var kizlar uzerimizde :) kacamak yapmayip arti cikmak cok sinir bozucu canim ama arti cikamadin diye moralini bozup benim gibi yapmazsan haftaya cok iyi eksi gorursun canimmasal3487
L LoReLaiii senin kilon az diye mi takildin canim acaba yoksa siskinlikten falan mi?
Kilo veren herkesi tebrik ederim kizlar. Yerinde sayanlqr olarak bu hafta isi sıkı tutup haftaya iyi bir eksi goruruz insallah. Ben 2-3 gunluk kacamakla arti 2 gordum, haftaya hedef o artilardan kurtulup gecen haftaki kilomdan 100 gr bile olsa eksi gormek. Gecen hafta 65.6ydim, haftaya pazar icin hedef 65.3.
Haha evet ama eşim burda deil yurtdışında dolayısıyla pek bahsetmiştim ondan bekar saniosundurKiz sen evli miydin?ben seni bekar saniyordum.
Valla nedense bekar imaji var gibi sende:)cocuk yok sanirim.Haha evet ama eşim burda deil yurtdışında dolayısıyla pek bahsetmiştim ondan bekar saniosundur
Evet canım 57 görmek lazımTek kelimeyle harikasin canim ben 66 takildim kaldim ya
Canim sen bilirsin ama hedefin kacsa ona in bence boyuma gore 57-58 olabilirsin bence ama senin ne istedigin daha onemli.
Yok canım ben daha 5 aylık evliyim ve 4 aydır da ayriyizValla nedense bekar imaji var gibi sende:)cocuk yok sanirim.
Maşallah çooook güzelGecen hafta 92
Bu hafta 90.2
Giden 1.8
8leri goremedim son 300 gram![]()
bence canım tavuk göğsü yiyebilirsinKizlar ne yesem acaba yemegim yok yogurtla birwz tavuk gogus mu yesem yemek yapmaya usendim saat de gec oldu bu saatte yemek istemiyorum acaba bi sey yemeyip acikinca yogurt yiyip sut mu icsem
Sabırlı olmak lazım canım biraz daha devam et derimBu ara da bu hafta 4 gun de 45 dk sporumu yaptim,iki ogun bana yaramadimi diycem ama bilemedimki![]()