• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kızlar ben bebekten dolayı pek giremiyorum . birde rahatsızım zaten. kızlar ya sizin menüler benimki ile nerede ise aynı. Ama olmuyor. Galiba saati biraz geri çekmem lazım. 8 de yiyorum en son 7 yapayım onu. gün içinde de yeşilçay . bu arada bugün dolmuş ile gideceğim yere yürüyerek gittim 1 saat yürüdüm tabi. Mağazalara girdim . o kadar güzel şeyler vardı ki bir yanımdakine baktim bir kendime sonra almak benim hakkım değilmiş gibi hissedip çıktım kötü oldum ama hak ettim bu duyguyu. Yani bu kadar kilo alıp kendime bu eziyeti yaşatana kadar neredeidim dedim. aynaya hiç mi bakmadın dedim. Dedim de dedim. Beğendiğim şeyleri denemedim bile.
Moralini bozuyor insanın ama yapacak bişey yok. Hiç sağlıklı değil canım;vücüdu çok tahrip ediyor kilo. O yüzden yavaş da olsa devam
Ama dediğin doğru,8 geç bir saat. Bence en geç 7 güzel. Bebeğin kaç yaşında? Anne sütü alıyor mu bilmiyorum ama yeşil sebze meyveler ve sıvı en güzel süt yapan şeyler. Çok zorlanırsan gece belki onlardan ağzına atarsın

Moralini bozuyor insanın ama yapacak bişey yok. Hiç sağlıklı değil canım;vücüdu çok tahrip ediyor kilo. O yüzden yavaş da olsa devam
Ama dediğin doğru,8 geç bir saat. Bence en geç 7 güzel. Bebeğin kaç yaşında? Anne sütü alıyor mu bilmiyorum ama yeşil sebze meyveler ve sıvı en güzel süt yapan şeyler. Çok zorlanırsan gece belki onlardan ağzına atarsın
1 yaşında canım. Süt vermiyorum. Sorun açıkna değil zaten gözüm aç hep

Kızlar ben bugün kahvaltı yapmadım ve dışarıdayim. ne yesem sizce. Aklıma simitten başka birşey gelmiyor

Kızlar kilo vermemde bulgur yemememin de çok etkisi varmış içli köfteler bende şiskinlik yaptı hala geçmiyor

Kızlar kilo vermemde bulgur yemememin de çok etkisi varmış içli köfteler bende şiskinlik yaptı hala geçmiyor
bulgur cok yenmediginde zarar vermez,
ama karbonhidrati son zamanda cok kisiyorduysan, birden yiyince, siskinlik yapmis olabilir

Ben de ne zaman 80'i gorsem kilo hop geri cikiyor, 70ler icin sabirsizlaniyorum ama...

dunku menum
kahvalti yulaf kepegi, yumurta, peynir, zeytin
ogle sbze corbasi, yogurt, tavuk izgara, karniyarik, bir sarma
aksam, kabak corbasi, patates salatasi, kofte
ara zerdecalli yogurt

ogle cok cesitli oldu, ama hepsi az azdi. yemeklerde cok yiyip, ara ogun yapmamak iyi olmadi sanirim, hem arada karnim acikti, hem daha fazla yedim

Ben de ne zaman 80'i gorsem kilo hop geri cikiyor, 70ler icin sabirsizlaniyorum ama...

dunku menum
kahvalti yulaf kepegi, yumurta, peynir, zeytin
ogle sbze corbasi, yogurt, tavuk izgara, karniyarik, bir sarma
aksam, kabak corbasi, patates salatasi, kofte
ara zerdecalli yogurt

ogle cok cesitli oldu, ama hepsi az azdi. yemeklerde cok yiyip, ara ogun yapmamak iyi olmadi sanirim, hem arada karnim acikti, hem daha fazla yedim
Herkesin farklı olabilir ama mesela ben öğle yemeği yiyince kilo veremiyorum
Sabah akşam tıka basa yiyorum ama kilo vermemde bir sakıncası olmuyor

Herkesin farklı olabilir ama mesela ben öğle yemeği yiyince kilo veremiyorum
Sabah akşam tıka basa yiyorum ama kilo vermemde bir sakıncası olmuyor
Canim sen acikmayla basa cikabiliyorsun,
Ben ac kalinca motivasyonum cok dusuyor, diyeti hemen birakasim geliyor.
O yuzden mumkun oldugunca ac kalmadigim diyet lazim bana.

Back
X