• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Ben grup ortalamasini dusuruyorum :))
Oyle deme ben de 2 kilo verdim, sen 3 kilo vermisin, ben sonucumdan cok memnunum diyete karar vermeseydim, iki kilo fazla belki daha da fazla gosteriyor olacaktim. Diyetim de asiri zor degil, biraz dikkat ederek de kilo verilebilecegini kendime gostermis oldum. Tamam diyete baslamadan once bu kadar yurumuyordum, ama bu ilk bahar ciceklerinin actigi zaman yurumek inan ruhuma da iyi geldi, yani genel olarak gayet pozitif bir deneyimdi benim icin

Oyle deme ben de 2 kilo verdim, sen 3 kilo vermisin, ben sonucumdan cok memnunum diyete karar vermeseydim, iki kilo fazla belki daha da fazla gosteriyor olacaktim. Diyetim de asiri zor degil, biraz dikkat ederek de kilo verilebilecegini kendime gostermis oldum. Tamam diyete baslamadan once bu kadar yurumuyordum, ama bu ilk bahar ciceklerinin actigi zaman yurumek inan ruhuma da iyi geldi, yani genel olarak gayet pozitif bir deneyimdi benim icin

O acidan bakinca haklisin aslinda. Diyet yapmiyor olsak daha fazla olacakti kilomuz ama simdi 2-3 kg eksigiz. Ben diyet yapmiyor olsam kesin bi 5 kg fazla olurdum su an :)

Sabah 1 yumurta. Ogle semizotu yogurt haslanmis tavuk. Spor olarak kopegimle 35 dk hafif tempo yuruyus. Aralarda 2 kupa kahve. Aksam da tavuk yogurt yemeyi dusunuyorum. Ayni seyleri yemekten sıkıldım ama yemek yapmayı da hiç sevmiyorum hep basite kaçıyorum :))

Noldu canim niye kavga ettiniz? Ben de kavga ettim benimkiyle :))
Aman eften puften iste,guzel guzel yemekler hazirladim,sogan salatasi yaptim istedi diye sonra gelmis daha kucuk dograsaydin,boyle olmamis.Ya ben calisiyorum,geliyorum yorgun argin guzel yemekler yapiyorum bi de kusur buluyor,bu ilk olmadigi icin patladim bende valla sinirden elim ayagim titriyor.

Hayirdir canim sen niye kavga ettin?

Aman eften puften iste,guzel guzel yemekler hazirladim,sogan salatasi yaptim istedi diye sonra gelmis daha kucuk dograsaydin,boyle olmamis.Ya ben calisiyorum,geliyorum yorgun argin guzel yemekler yapiyorum bi de kusur buluyor,bu ilk olmadigi icin patladim bende valla sinirden elim ayagim titriyor.

çok ayıp etmiş canım bence, sonuna kadar haklısın patlamakta. insan biraz kıymet bilir. özür dilemesini bekle bence, yemeğe falan çağırma şimdi hiç

bana sormadan anneler günü için plan yapmış annelerimizle çıkmak için, ben de niye sormuyorsun dedim o da nankörsün falan dedi :)

Bu arada e mil leslie birirdim öğle vakti, sonrasında susuz 2 kepçe kadar kurufasulye yedim saat 4 civarı ve yeme işini bitirdim,keyfim yoktu hiç.
3 fincan da yeşil çay
Bugün böyle içime kapanasım var...

akşam da öğleden kalanları yedim semizotu tavuk yoğurt. taze fasulye aldım onu yapıcam şimdi yarın için. su şimdilik 1.5 litre, 3 olur.

çok ayıp etmiş canım bence, sonuna kadar haklısın patlamakta. insan biraz kıymet bilir. özür dilemesini bekle bence, yemeğe falan çağırma şimdi hiç
Yemege cagirsam bile gelmez inatcidir,tartistigimizda yaptigim yemegide yemez beyefendi.
bana sormadan anneler günü için plan yapmış annelerimizle çıkmak için, ben de niye sormuyorsun dedim o da nankörsün falan dedi :)
Nankor demesi olmamis ama bence dusunceli davranmis,valla bu cocuk bir an once resmi bir seyler ustiyor gibi geldi,aileler falan:)

dunku bildirim
kahvalti peynir, zeytin, haslama yumurta, 2 yulaf kepegi
ogle tavuk izgara sandvicin yarisi
aksam bir dilim ince hamur pizza, tavuk izgara, yogurt
ara 3 ceviz, 3 gun kurusu
dun yurumedim.
pizza icin fazladan sporumu yaptim bugun
aslinda kalori sinirlari icinde kaldim dun, ama butun gun sakincali sey yedim,
bugunde oyle arkadasin dogum gunu vardi, iki catal aldim pastasindan
yarin da arttiririm spor miktarini, iki gun ust uste hic iyi olmadi ama napayim. yine de asiri buyuk kaza olmadan atlattim diyelim.

Back
X