• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

masalım. : 92.9 **** 87.7------ -5.200
gevherbanu. :90.2.**** 88.3------ -1.900
mirayhanim. :85.8. **** 80.8------ -5.
sincerelyesra. :83. **** 80.9------- -2.100
kez23. :80.9.**** 79.6------- -1.300
Kokunhuzurmuş:72.1*** 68.6----- -3.500
masal3487. :68.4.**** 65.4-------- -3.000
suveybe13. :73. **** 65.2-------- -7.800
kakaovanilya. :68. **** 64.5-------- -3.500
LoReLaiii. :55. **** 53.9-------- -1.100

masalım. : 92.9 **** 87.7------ -5.200
gevherbanu. :90.2.**** 88.3------ -1.900
mirayhanim. :85.8. **** 80.8------ -5.
sincerelyesra. :83. **** 80.9------- -2.100
kez23. :80.9.**** 79.6------- -1.300
Kokunhuzurmuş:72.1*** 68.6----- -3.500
masal3487. :68.4.**** 65.4-------- -3.000
suveybe13. :73. **** 65.2-------- -7.800
kakaovanilya. :68. **** 64.5-------- -3.500
LoReLaiii. :55. **** 53.9-------- -1.100
Eline saglik canim:)

Canım psikolojik olarak sıkıntıların varsa da olabilir ama öyle sıkıntıların yoksa bana da bebek gibi geldi
Cnm bi sıkıntım yok Allaha şükür. Bebek istiyorum sadece ama birdahaki ay tedaviye baslicaz diye çok takmadım kafama bu ay. Bakalım biraz sabır ne çıkacak. Dua istiyorum sizden inşallah hayırlısı ile bebegim geliyodur.

Cnm bi sıkıntım yok Allaha şükür. Bebek istiyorum sadece ama birdahaki ay tedaviye baslicaz diye çok takmadım kafama bu ay. Bakalım biraz sabır ne çıkacak. Dua istiyorum sizden inşallah hayırlısı ile bebegim geliyodur.
INŞALLAH bebegin mucizen seninledir canim bizi de kesinlesince haberdar edersin❤

Kızlar selam biraz canım sikkindi,boynumda ele gelen bı şişlik var ve ben çok korkuyorum bu tarz şeylerden sakın kalamiorum.ptsi doktora gitcem ama ultrason fln belli olması baya bı süreyi bulur.tam eşim gelecekken heyecanliyken moralim sıfır oldu.sizleri tebrik ediyorum herkes çok güzel vermiş okuyabildigim kadarıyla
Canım inşallah bişey çıkmaz. Geçmiş olsun. Yokluğun belliydi. Bu arada kedin var mıydı?

Evet kuzum esimde diyo sen zayfladin mii cok vermedim 5 kilo gitti ama şükür dimi kuzum alabilirdimde en azindan 5kilo gitti bakalim neler olcak ❤
Daha çok zayıfladığında eşinin sana daha daha aşık olduğunu hissedecekşin canım. bir mutlu oluyorlar nedense

Kızlar günaydın ya. Bugün 5 buçuk gibi yattım. Uyuyamadım. 8 de kalktım tekrar. Bugün de davet var. Nasıl ayakta duracam bilmiyorum. Uyumam lazım tekrar ama. Ben dun garip bişey yaşadım ya hic yasayan var mı aranızda. Dun aksama dogru belim felaket ağrıdı. Ve gece 3 gibiydi sanırım, afedersiniz lavaboda pecetede kan geldi koyuydu, sabah da bir iki damla geldi. Adetime 10 11 gün var. Böyle biseyi yasayan var mı. Yumurtlama kanaması diyorlar bebek olabilir diyolar araştırıyorum geceden beri. Cok heycan yaptım ben ya. Acaba bebiş mi geliyor.
Yumurtlama kanaması diyenler cok, ama ben ovulasyon testi yaptım az önce silik cıktı.
Kuzum ilk gebelgimde yerlesme kanamaso yasadim ama şöyle oluyor adet oldugum gun 2 gun az az geldi yerlesme kanamasi bu sekil oluyor senin 10 gun varmis ama iNŞALLAH vardir ya dua edicem senin icin belkide erkenden sinyal vermiştir kucuk yaramaz ;)

Daha çok zayıfladığında eşinin sana daha daha aşık olduğunu hissedecekşin canım. bir mutlu oluyorlar nedense
Kuzum girmedigim pantolina girdim simdi agladim oturup ya bana neler oluyor mutluyum kuzum ya destegin icin cok sagolll bitanemmm bak zayfliyimda havam yerine gelsin❤

Kuzum girmedigim pantolina girdim simdi agladim oturup ya bana neler oluyor mutluyum kuzum ya destegin icin cok sagolll bitanemmm bak zayfliyimda havam yerine gelsin❤
Canım benim zor zamanlar geçirmişşin. Onların etkisi tabi ki bu.
Hele bir de şimdi olmayanlar bol gelmeye başlayıp yeni kıyafetler aldımi ooo . havandan geçilmez:KK76::KK9:

Back
X