- 18 Mayıs 2016
- 624
- 1.031
- 33
- 39
Üzülme Cnm çok da yemedin aslında vücut kendini savunuo işte en ufak bi şeyde depolama eğilimine girio.gelecek haftaya gider hepsi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme Cnm çok da yemedin aslında vücut kendini savunuo işte en ufak bi şeyde depolama eğilimine girio.gelecek haftaya gider hepsi
Canim malum yogumdum haftasonu simdi gorebildim ancak,iyi ya hamdolsun gezdik yedik ictik geldik:))sen nasilsin ilaclara basladin mi?Masalim nasilsin nasil gidiyor
Hadi gozun aydin esin gelmis:)) kilonda gayet guzel tebrikler canimDünkü kilo bildirimi: 52.8
Ama dün eşim geldiği için cok yedik.bugunu çorbayla gecircem anca toplar
Suçluluk psikolojisi ile tartılmamak çok kötü birşey yahu...Selam kizlar nasilsiniz bakim:))
Biz dun aksam geldik,tartilmadim ne durumdayim hic bilmiyorum ama arti oldugum kesininsallah bu telafi edicem o nedenle cok siki tutmam lazim.

Hoş geldin canım özledik seniSelam kizlar nasilsiniz bakim:))
Biz dun aksam geldik,tartilmadim ne durumdayim hic bilmiyorum ama arti oldugum kesininsallah bu telafi edicem o nedenle cok siki tutmam lazim.
Canim urfa antep gezimiz oldu:)Suçluluk psikolojisi ile tartılmamak çok kötü birşey yahu...
Ben de aynen o durumdayım perşembeye kadar mideyi kitledim bakalım sonucum ne olacak
Nereye gittin
Ben de cok ozledim sizi ama azicik yemekleri kacirinca donecek yuzum olmadiHoş geldin canım özledik seni
Sen olmayınca buralar çok sessiz kaldı
Hosbuldum bebegim,ayy valla yazmim aklima geldikce canim cekiyor zatenHos geldin canimmasal3487 neler yedin diye sormicam canimiz ceker diye :))
Bizde aynı durumdayız canım kaldığımız yerden devam ederizBen de cok ozledim sizi ama azicik yemekleri kacirinca donecek yuzum olmadi
Valla bayagi sessizmis buralar gecmis birikmistir diye girdim ama bir kac sayfa sadece birikmis
güzelmiş canım bende arayış içindeyimKizlar size degisik bir kurabiye tarifi vereyim bugun denedim tadi fena olmadi
Malzemeler,
-bir cay bardagi ogutulmemis keten tohumu
- bir y.k toz tarcin
- bir y.k ceviz
-bir yk chia tohumu(evde varsa)
-bir yk hindistan cevizi rendesi
-bir cay barsagi kuru meyve(uzum,hurma,erik olabilir)
Bu malzemeleri karistirip bir bardak su koyup dolaba kaldirin 5 saat bekletin ve cikarip ince bir kat halinde tepsiye serin ve 150 derecelik firina koyup 30 dk iyice pisirin ve afiyetle yiyin.
patetes diyeti mi yapıyorsun canım her öğününde vardaSabah 1 haslanmis yumurta 1 bardak sut kahve
Ogle barbunya yogurt 1 haslanmis patates
Aksam yogurt semizotu 1 haslanmis patates imambayildi
1.5 litre su, 3 kupa kahve
yok canım fazla haşlamışım, gözümün önünde durunca yemeden duramadım :))patetes diyeti mi yapıyorsun canım her öğününde varda