• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Ben bugun yine bir suru eti form yedim 3 paket :KK43: ve yarim kutu labne yedim. Kesin yarin arti gorucem :KK43: protein yapicam iki gun kismetse ama ne zaman oyle desem yapamiyorum :))
Canım mercimek çorbası ve haşlanmış tavuk yanına salata yiyebilirsin fikir olsun sana
Özellikle çorba dedim canım diyetteyken önemli

Sabah omlet,2 tane domates,peynir ve kahve
Öğlen bir bardak süt
Akşam eşim davete gitti ben evde kaldım geçen günden kalan kıymalı kabak yemeği,bir kase nohut salatası yedim ardından sütlü kahve
Okulda çok su içemediğimden 2,5 lt su içebildim
Leslie 5 mil yaptım çok iyi geldi

Bu arada reglim yine gecikti. Su polikistik omrumu yedi; gecen Ramazan baslamisti sorun;tum oruclari tutmustum. Suan icin 15 gun gecikmis durumda. Ama karnim agriyor ve yuzumde hafif sivilceler belirdi. Karnim kocamaaaaaaaan

FB_IMG_1496363280436.webp

Canim kaloriden degil benim burnum normal bir insandan cok daha fazla hassas ve zeytinyag/tereyag kokusunu aldigim hicbir seyi yiyemiyorum :KK43: ama bir kasik falan atabilirim, o kadarini yiyebiliyorum
Ben de hic bir yemegimi zeytinyagi ve tereyagi kullanmadan yapmam:)
Peki hangi yaglari kullaniyorsun ki?

Bu arada reglim yine gecikti. Su polikistik omrumu yedi; gecen Ramazan baslamisti sorun;tum oruclari tutmustum. Suan icin 15 gun gecikmis durumda. Ama karnim agriyor ve yuzumde hafif sivilceler belirdi. Karnim kocamaaaaaaaan
Kizz nerelerdesin sen:sinirli:tatlim doktorlarda demistir sana polikistigin en guzel tedavisi kilo vermek,cogu kiside cok ise yariyor sende ayrilma artik bizden bir an once istedigin kiloya in insallah.

Mulakattan elenmisim kizlar :KK43: zaten biraz bekledigim bir sonuctu, parti yoneticilerinin akrabasi olmayinca almiyorlar yargida teskilatlanma amaci guttukleri icin ama yine de basarisiz yazisini gorunce uzuldum :KK43:

Kizlar sahur yine ayni iki haslanmis yunurta yedim.

Aksama kofteli patlicanli firin yemegi,salata mercimek corbasi ve pilav var menukde,pilav disindakileri afiyetle yerim:)

Back
X