- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
Evet canım orucumCanim oruc musun?oyleysen bence corba ic bir kepceden bir sey olmaz
İnşallah arkadından hafif bir spor yaparım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım orucumCanim oruc musun?oyleysen bence corba ic bir kepceden bir sey olmaz
hayırlı olsun canım çıkar inşallahKizlar tayinimiz belli oldu Bursa cikti:)insallah ben de es durumundan gidebilirim:)
Hayirli olsun canim, hem buyuk sehir hem esinle hem de tek gezme acisindan alisveris spor salonu parkta yuruyus vs. acisindan elazigdan sonra cok iyi gelecek bence bursa. Insallah en kisa zamanda gidersin sen deKizlar tayinimiz belli oldu Bursa cikti:)insallah ben de es durumundan gidebilirim:)
canım siz malatyalı değil miydiniz uzak istemişsinizKizlar tayinimiz belli oldu Bursa cikti:)insallah ben de es durumundan gidebilirim:)
Yeme tabii canim, sunun surasinda ne kaldi 59a :)) ama cok canim cekti. Erkek arkadasim geldiginde 2-3 gun bozucam valla ben ay sonu, kacamak listemde pacanga da var :))kızlar eşim paçanga böreği istedi hazırlayıp dolaba koydum
iftardan hemen önce kızartıcam tabi ki ben yiyemicem
canım benimde öyle bir şeye ihtiyacım varYeme tabii canim, sunun surasinda ne kaldi 59a :)) ama cok canim cekti. Erkek arkadasim geldiginde 2-3 gun bozucam valla ben ay sonu, kacamak listemde pacanga da var :))
Memlekete gittinde yersin canim sen de, ben de aynen bu aralar daraldim valla, birkac gun izin sartcanım benimde öyle bir şeye ihtiyacım var
bu aralar çok zorlanıyorum
Ayy cok sagol bebegim:)hayırlı olsun canım çıkar inşallah
Masallah iradene tatlim:) ben kizartmadan yapiyorum oylede cok guzel oluyor.kızlar eşim paçanga böreği istedi hazırlayıp dolaba koydum
iftardan hemen önce kızartıcam tabi ki ben yiyemicem
Aynen oyle tatlim,dort yil koyde uc yilda koy gibi bir ilceden sonra bursa iyi gelecek insallah:)Hayirli olsun canim, hem buyuk sehir hem esinle hem de tek gezme acisindan alisveris spor salonu parkta yuruyus vs. acisindan elazigdan sonra cok iyi gelecek bence bursa. Insallah en kisa zamanda gidersin sen de
Aslen Elazigliyim ama Malatya da buyudum ailem orda,ben ordan cikali yillar oldu canim zaten pek sevmiyorum Malatya yi Hem Istanbulda ablamlar,erkek kardesim,teyzemler falan var en azindan onlara yakin olucam insallah.canım siz malatyalı değil miydiniz uzak istemişsiniz
şimdiki hedefim lycrasız, kalın kumaş kot pantolonda 36 bedenin belimi sıkmaması 
Yok canim ne puani,koy okulum 22 puan veriyordu suanki yer 20 puan toplanda 142 puanim var,az degil ama sinif ogretmenleri cok zor yer degistiriyorlar ondan dolayi korkuyorummasal3487 canım inşallah eş durumun olur sen hep doğuda görev yapmışsın puanında yüksektir
ama olmasa bile sıkıntı olmaz ücretsiz izin alırsın
inşallah bende bu ağustosta seninle aynı heyecanı yaşarım
biz eşimle üniversiteden beri istanbuldayız daha da çıkmadık
öğrenciyken çok güzeldi ama insan evlendikten sonra daha sakin bir yerde yaşamak istiyor
sınırlı yer var canım kesin değil ama gitme ihtimalimiz varYok canim ne puani,koy okulum 22 puan veriyordu suanki yer 20 puan toplanda 142 puanim var,az degil ama sinif ogretmenleri cok zor yer degistiriyorlar ondan dolayi korkuyorum
Siz nereleri tercih edersiniz?
canım oruç tutuyorsun galiba iftardan sonra ağır spor önerilmiyor bende 5 mile çıkarmıştım ama 2 mile indirdim sporu40 dak leslie
40 dak yer karın vs egzersizi
Hakkinizda hayirlisi olsun canim isyediginiz yer olur insallah:)sınırlı yer var canım kesin değil ama gitme ihtimalimiz var