• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Tamam canım. Ben de hergün yazarım, içtiğim su yaptığım yürüyüşü de yazarım.
Bugün tam 71 gün oldu rejime başlayalı. 71 günde verdim yani. Ara sıra yürüyüş yaptım ama benim yürüyüşler çocuğuma bağlı, hava serin yağışlıysa çıkartmıyorum. Bebek arabasını ittire ittire gidiyorum yani yavaş bir yürüyüş oluyor aslında.
Su içmeye çalışıyorum günde 2 litreye tamamlamaya çalışıyorum.
Her sabah tartılıyorum. Bazen moralim bozuluyor tabi hergün tartılmak yanlışmış ama takıntı yapmazsam kilo veremiyorum.
çok iyi bir sürede vermişsin kilonu, umarım aynı hızda devam edip iki ayda hedefine ulaşırsın. ben de senin gibi her gün tartılıyorum, 100 gram fazla görsem hemen dikkat ediyorum o gün. ben de takıntı haline getirdim aynı şekilde. kafaya takmazsam bir süre sonra bozuyorum diyeti çünkü. 3 gün yapıp sonra bıraktığım çok oldu ama şimdi kafama taktım diye ilk defa bir seferde bu kadar çok kilo verdim. pazar günleri tartı günümüz bu arada.

çok iyi bir sürede vermişsin kilonu, umarım aynı hızda devam edip iki ayda hedefine ulaşırsın. ben de senin gibi her gün tartılıyorum, 100 gram fazla görsem hemen dikkat ediyorum o gün. ben de takıntı haline getirdim aynı şekilde. kafaya takmazsam bir süre sonra bozuyorum diyeti çünkü. 3 gün yapıp sonra bıraktığım çok oldu ama şimdi kafama taktım diye ilk defa bir seferde bu kadar çok kilo verdim. pazar günleri tartı günümüz bu arada.
İlk zamanlar çok daha şişko olduğum için hızlıca verdim ama artık veremiyorum neyse kalıcı olsun da yeter ki bir daha kilo almıyım
Pazarları da eşimin tek evde olduğu ve kahvaltı ettiğimiz gün kaçamak yapma olasılığım yükseliyor pazar günlerinden çok korkuyorum :(
Tamam pazarları bildirim yaparım canım
Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için benimle:KK200:

ben yine kaçamak yaptım :( pide arası 3 dilim salam yedim, bir tabak da ev yapımı muzlu pasta. kardeşim bende kalıyor bu hafta, normalde pide falan almam, pasta hiç yapmam :( tek avuntum erken saatte yapılmış bir kaçamak olması. yürüyüş yapıcam 1 saat kadar.

ben yine kaçamak yaptım :KK43: pide arası 3 dilim salam yedim, bir tabak da ev yapımı muzlu pasta. kardeşim bende kalıyor bu hafta, normalde pide falan almam, pasta hiç yapmam :KK43: tek avuntum erken saatte yapılmış bir kaçamak olması. yürüyüş yapıcam 1 saat kadar.
Yürüyüşle kaçamak sıfırlanacak çok güzel:nazar:
Bir kitap okudum geçenlerde, orda da habire iradenizle savaşamazsınız o yüzden böyle şeyleri eve hiç sokmayın görünce 10 kere görsebiz 11.de yersiniz diyordu. Ama misafir olunca mecbur işte...
Biz de akşama iftara davetliyiz. Hem geç saatte yemiş olucam hem de ayıp olmasın diye istemediğim şeyleri yicem diye korkuyorum :(

:bicak:

Yürüyüşle kaçamak sıfırlanacak çok güzel:nazar:
Bir kitap okudum geçenlerde, orda da habire iradenizle savaşamazsınız o yüzden böyle şeyleri eve hiç sokmayın görünce 10 kere görsebiz 11.de yersiniz diyordu. Ama misafir olunca mecbur işte...
Biz de akşama iftara davetliyiz. Hem geç saatte yemiş olucam hem de ayıp olmasın diye istemediğim şeyleri yicem diye korkuyorum :KK43:

:bicak:
o yüzden hiç almıyorum zaten çünkü gerçekten bir yerden sonra dayanamıyor insan.
umarım en az hasarla atlatırsın iftarı :)

akşam yemeğim 2 salatalık ve nescafe 2si bir arada. bakalım yarın kaç çıkıcam pide ve pasta kaçamağı sonrası. yürüyüşe çıktım ama 15dk sonra döndüm, hava çok sıcak ve güneşliydi. güneş batınca kendimi ikna edebilirsem çıkıcam yine :KK48:

İlk zamanlar çok daha şişko olduğum için hızlıca verdim ama artık veremiyorum neyse kalıcı olsun da yeter ki bir daha kilo almıyım
Pazarları da eşimin tek evde olduğu ve kahvaltı ettiğimiz gün kaçamak yapma olasılığım yükseliyor pazar günlerinden çok korkuyorum :KK43:
Tamam pazarları bildirim yaparım canım
Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için benimle:KK200:
Canim pazar gunu kahvaltisindan korkma kizartma disinda istedigin seylerden hazirlayip yiyebilirsin cunku o gun tarti gunu kahvaltidan once tartilirsan sorun olmaz.

Kilo azaldikca verilmesi daha zorlasir canim biraz sabirli olmak lazim.

ben yine kaçamak yaptım :KK43: pide arası 3 dilim salam yedim, bir tabak da ev yapımı muzlu pasta. kardeşim bende kalıyor bu hafta, normalde pide falan almam, pasta hiç yapmam :KK43: tek avuntum erken saatte yapılmış bir kaçamak olması. yürüyüş yapıcam 1 saat kadar.
Tatlim yuruyusle insallah eritirsin,niye boyle oldun iyi gidiyordun,hadi kendine gel bak bayrama bir sey kalmadi.

Selamlar
İftara davetliydik ya biraz ayıp oldu onlara ama yiyemedim napiyim diyet yaptığımı biliyorlardı aslında ama alınsalar da yapacak bir şey yok artık
Menüm
Kahvaltı: fit hindi füme 69 gr, 8 gr zeytin, 9 gr ceviz, 92 gr kiraz, 31 gr pide, 40 gr kayısı
Ara: 20 gr günkurusu, 20 gr çiğ iç badem
Öğlen: Karpuz
Akşam: yarım kaşık zeytinyağlı barbunya, yarım kase sebzeli şehriye çorbası, karışık mevsim salatası
2 litre su
30 dk yürüyüş
Bugünüm böyle geçti
Yalnız şunu farkettim ki karpuzun kalorisi düşük sanki ama yiyince de kilo verilmiyor vallaha yarıyor şişiriyor yaa

Selamlar
İftara davetliydik ya biraz ayıp oldu onlara ama yiyemedim napiyim diyet yaptığımı biliyorlardı aslında ama alınsalar da yapacak bir şey yok artık
Menüm
Kahvaltı: fit hindi füme 69 gr, 8 gr zeytin, 9 gr ceviz, 92 gr kiraz, 31 gr pide, 40 gr kayısı
Akşam: yarım kaşık zeytinyağlı barbunya, yarım kase sebzeli şehriye çorbası, karışık mevsim salatası
2 litre su
30 dk yürüyüş
Bugünüm böyle geçti
Yalnız şunu farkettim ki karpuzun kalorisi düşük sanki ama yiyince de kilo verilmiyor vallaha yarıyor şişiriyor yaa
Iftari cok iyi atlatmissin. Karpuz az yiyince bi sorun olmamasi lazim aslinda, su orani cok yuksek cunku. Su icince nasil sisiyorsak onun siskinligidir bence

Selamlar
Menüm
2 litre su
30 dk yürüyüş
Bugünüm böyle geçti
Afiyet olsun canim guzel gecirmisin gunu:)

Back
X