Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi canim pazara kadar yetmislere daha cok yaklas1.1 gitti ya simdi dans zamani 7lere 2.9 kaldi kuzular![]()
Regl bitti mi canim, ondan arti olmayasin? Ben de hala sabitim, 100 gr bile gitmedi cok dikkat etmeme ragmenOfff kizlar ya bu hafta dogru durut evde iftar yapmadik,dikkat wdiyorum ama hala artiyim ya![]()
Ayy supersin canim hadi gozunaydin darisi basimiza cok sevindimKızlar 59.8 çıktım bugün

İnşallah canım motivasyonumuz düşmesin vazgeçmeyelimAyy supersin canim hadi gozunaydin darisi basimiza cok sevindim![]()

Bitmedi canim pazara bitiyor ama regl siskinligi oldugunu sanmiyorumRegl bitti mi canim, ondan arti olmayasin? Ben de hala sabitim, 100 gr bile gitmedi cok dikkat etmeme ragmen![]()
Masallah canim tebriklerKızlar 59.8 çıktım bugün
Kiz valla masallah diyeyim oncelikle,inan ben bu yediklerinden cok daha az yiyorum ama eksiye dusmuyroumSahur
Kıymalı omlet
Patates salatası
12 zeytin
Peynir
4 tane ceviz
bir dilim karpuz
İftar
Çorba
Kelle paça
Yeşil salata
Ayran
Kızlar ayıp olmasın diye iki parça pişi ve bir çatal kabak tatlısı yedim inşallah sorun olmaz diye düşünüyorum
Bende bir haftadır yapamıyorum canım ama yeme şeklim aynen devam acaba başka bir sorun mu varKiz valla masallah diyeyim oncelikle,inan ben bu yediklerinden cok daha az yiyorum ama eksiye dusmuyroumspor yapmadigim icin mi anlamadim ya
Spor ben de hic yapmiyorum canim arada bir yuruyorum, niye veremiyosun ki acaba sen? Suveybenin menuleri cok da hafif degil aslinda, ondan az yiyorsan bence kesin vermen lazim. Bir anda eksiliceksin herhalde, baska bir ihtimal gelmiyo aklimaKiz valla masallah diyeyim oncelikle,inan ben bu yediklerinden cok daha az yiyorum ama eksiye dusmuyroumspor yapmadigim icin mi anlamadim ya
Canim valla ne sorun var bilmiyorumBende bir haftadır yapamıyorum canım ama yeme şeklim aynen devam acaba başka bir sorun mu var
Afiyet olsun canim,ben de zeytini coo severim ozellikle minik yesil olanlari,inan masallah gayet doyurucu yemene ragmen guzel kilo veriyorsun,ben olsam davul gibi sismistimSahur menüm
Bir haşlanmış yumurta
4 ceviz
Peynir
20 zeytin zeytinler tuzsuz ufak yeşil zeytinler bayılarak yiyorum
2 dilim karpuz
5 tane çilek