26 yaşındayım,1.70 boyundayım,77,5 kg ım... Ve bugün diet imin yalnızca 6. günü...
Esas hikaye bu noktaya nasıl geldiğimde değil aslında... Hikaye ondan sonra başlıyor bence. Çünkü bu noktaya gelmek benim için çok kolaydı. :) Sürekli fast food ve tatlı yedim,tüm formül bu aslında. Sağlıklı besinleri oldum olası sevmedim,
Sıkıldım yedim,üzüldüm yedim,regl oldum yedim,ders çalıştım yedim,mutlu oldum,kutlamak için yedim,alışverişe gittim,istediklerim üzerime olmayınca yedim,bi hemcinsimi kıskandım yedim,hatta fashion tv izledim,böle hayatın içine .... dedim yine yedim,diete girdim yedim,basküle çıktım,kilo aldığımı görünce bile yedim ben... Yani yemek için her zmn bir sebebim vardı benim delikafadulden
Ve bugün,düşünüyorum da... İradesine sahip çıkamayan ben,sadece kilo aldığımı sandım. Aslında bedenim büyüdükçe özgüvenim küçüldü,kilolarım arttıkça yaşama hevesim söndü,sonunda kilo vermeye gerçekten karar verdim. İşte o anda pis bir gerçek de yüzüme çarptı,birincisi artık vermem gereken kilo 5-10 değil,tam 20!!!! Tabi bunun ne kadar süreceğini tahmin de edebiliyorum. İkincisi her yapmaya çalıştığım ve iradesizlikle sonuçlanan diet deneyimim ne yazık ki vücuduma iğrenç bir direnç kazandırmış,artık kilo veremiyorum,ztn diet yapamayan ben,diet yapsam da dooru dürüst kilo kaybedemiyorum!
Şu aralar neler kaybettiğimi düşünüyorum. Mesela ben kışın şort un altına opak çorap giyip bir çizme bir de fular çekip gezme zevkini hiç yaşayamadım. Yazın bikini giyip iç huzuruyla dolaşamadım,hep pareolar,denizden çıkar çıkmaz giyilen güya plaj elbiseleri,göbeği içe çekme işkencesi,hatta geçen yazdan itibaren elbiseli mayo gerçeği... Sonra straplez dar bir body nin altına streç bir kot giymek isterdim,altına da topuklu stiletto lar...
Kırmızı oje sürüp kırmızı ruj sürüp bir de topuklu ayakkabı giydiğimde salaş bir kotla bile kendimi dünyanın en seksi kadını hissetmeyi isterdim...
Hele kalem etek... Yada dar bir beyaz gömlek...
Kotumun içine g-string giymek isterdim,çıkardığımda kahkahalarla gülmeyeceğimi bilerek... Yada jartiyer giymek isterdim,çorabın bitim yerinde bacaklarımın balon şeklinde şişmeyeceğini bilerek...
Yüzümde elmacık kemiklerinin belli olmasını isterdim,bacaklarımın da yaz aylarında pişik olmamasını...
Eşofman giydiğimde üzerine dar bir body giyerek seksi olmak,pörtlememek isterdim...
Gardolabımdaki tüm elbiseler üzerime olsun isterdim,oysa onca bayılarak aldığım harika şeyin yıllardır dokunulmadan orada durması ne acı... Sanki onları dolabımdan kaldırıp bir valize koyarsam umutlarımı da o valize koyacakmışım gibi geliyor,o yüzden dolabımda her beden elbise öyle sıkışık sıkışık duruyor ki,gören ne çok elbisem var sanır. Oysa sürekli genişleyen size lardan 4-5 örnek olduğu için her gün aynı şeyler aynı şeyler aynı şeyler....
Ben hayatı tarihi belirsiz bir tarihe ertelememek isterdim.. Ben mutlu olmak isterdim..
Umarım bu kez.......