Diyet yapamıyorum

A R Y A

Naif Çiçek ♥
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
6.959
10.772
Merhaba bayanlar sonunda yiye yiye 63 kilo oldum artık dur deme zamanı geldi.Basenlerimden sıkıntılıyım hergün 1 saat spor salonunda spor yapıyorum ama yememe dikkat etmiyorum.

Bana göre hatalı olan davranışlarım

Çayıma şeker atmıyorum ama kahvaltıda 1 tatlı kaşığı kadar vişne reçeli ve tereyağı yiyorum
Ekmek olarak tam buğday ekmeği yiyorum sadece kahvaltıda 2 dilim ama akşamları tatlı kurabiye kek olsa dayanamayıp yiyorum
Yeterli su içemiyorum

Bana önerileriniz var mı?Bu tatlı krizini nasıl atlatabilirim hedefim sadece 5 kilo vermek

Herkese Merhaba,

Bunca diyet programı, sağlıksız ilaç ve kandırmaca içinde sonunda gerçekten işe yarayan bir sistem buldum. Diyeti bence son zamanlarda gördüğüm en güzel dandik program arkadaşlar. Hem sağlıklı hem kalıcı bir program. Kesinlikle tavsiye ederim.

Serbest Öğün

Serbest Öğün, ozel günlerde, sizin seçeceğiniz herhangi bir öğünde, yani sabah, öğle ya da akşam yemeğinde, özgürce yemek yemenizdir. Canınız hangi yemeği ya da içeceği çekiyorsa, gönlünüzce yiyip içmenizdir. Ancak abartmadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, hünde 2,5 litre su iç..unutma vüzut su içmezsen su tutar, ödem yapar bu da olduğundan daha kilolu gösterir..tatlı krizinde hurma ye 1 adet hemen geçiriyor, tereyağını 1 çay kaşığı yap..bukadarını söyleyebilirim ben spor yapıyorum bu şekilde kilo verdim.

X