• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yarışması

R richandrich canım tebrik ederim çok güzel vermişsin neler yaptın bize de söyler misin👏👏🎉🌺😄
1000036398.webp

bence çok iyi benim arkadaşım 155 58 kilo oda vermeye çalışıyor sizin kiloya gelse diyeti bırakır heralde 😁
Söylenildiğinde az evet ama boy kısa olunca her gram bile çok belli oluyor mesela ben zayıfım ama kalça basen Göbek dolu dolu fazlası hep şişkinlik olarak belli oluyor o yüzden 52 bile belli oluyor ama altına da düşmek o kadar zor kiiii nasıl yapacağım bilmiyorum 🥲😬

Söylenildiğinde az evet ama boy kısa olunca her gram bile çok belli oluyor mesela ben zayıfım ama kalça basen Göbek dolu dolu fazlası hep şişkinlik olarak belli oluyor o yüzden 52 bile belli oluyor ama altına da düşmek o kadar zor kiiii nasıl yapacağım bilmiyorum 🥲😬
Akşam 6dan sonra ağzına sudan başka birşey sürme bol bol su iç gün içinde. Kahvaltın yumurta peynir salatalık domates zeytin yeşillik olsun ara öğün yap az ama akşam yemeğinde yemekleri 6kaşık koy tabağına susuz olcak yanına 3köfte kadar et tavuk yada balık koymaya çalış protein için hem aç kalmazsın hemde gram gramda olsa verirsin

İlk tartı fotoğrafım gelsin o zaman 70.45le. 41 yaşındayım. Boyum 156. Geçen yıl doğum yaptım, hala emziriyorum. Sizlere göre biraz daha yavaş ilerleyebilir kilo verme sürecim. Diyetisyenle ilerliyorum şu an için. Öncelikli hedefim 55 kiloya düşmek. Sonrasında da 50-52 arasına düşüp o aralıkta kalmak istiyorum kısmetse. Kızımın da değişmezse uyku düzeni oluştu gibi. Akşamları yürüyüş ya da düşük tempo koşmayı planlıyorum. Hep birlikte güzel kilolar verelim inşallah
Bende 70.60la başladım 8 ağustosta bir ay oldu tam 5 kilo verdim sen emziriyorsun daha kolay verirsin emzirmek kalori yakıyor vücutta

Dün akşam 35 dk kadar yürüyüş yaptım, 6000 adım kadar, biraz koşayım dedim ama 200m de tıkandım :) kiloyla da hiç koşulmuyormuş. Bu akşam çıkabilirsem yürü-koş deneyeceğim bakalım belki zamanla mesafeyi arttırırım.

R richandrich Tebrikkk ederimmm Masallah sana :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Kızlar Selam diyetisyenden cıktım bir ayda 5 kilo verdim. 5 i de yağdan. :) ve % 3 de kas artışı var. -8 cm de belden incelme var. Dr ödem çalışalım bu ay dedi. Bir çok ödem çay tariflari verdi.
Meyve kaçırıyorum diye meyveyi yasakladı haftada 2 gün sadece :) haftada 3 günde dışarıda 15 bin adım istedi. diğer günler serbest ne yaparsan dedi.
lady_heidi lady_heidi hoş geldinnnn....

Bugün plan şöyle;

Dereotlu maydanozlu iki kaşık yulaflı 2 yumurtalı omlet bir dilim peynir roka tere maydanoz kapya ( yeşillikler artık sabit )
Öğlen salata tavuk ( Domates mısır havuç yasak)
Akşam Türkkahvesi 30 çig kuruyemiş.
Ödem cayı : Mısır puskulu hibiskus kiraz sapı
Spor yapılacak + 15 bin adım

Haftaya bol eksili günler canlar,

R richandrich Tebrikkk ederimmm Masallah sana :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Kızlar Selam diyetisyenden cıktım bir ayda 5 kilo verdim. 5 i de yağdan. :) ve % 3 de kas artışı var. -8 cm de belden incelme var. Dr ödem çalışalım bu ay dedi. Bir çok ödem çay tariflari verdi.
Meyve kaçırıyorum diye meyveyi yasakladı haftada 2 gün sadece :) haftada 3 günde dışarıda 15 bin adım istedi. diğer günler serbest ne yaparsan dedi.

Bugün plan şöyle;

Dereotlu maydanozlu iki kaşık yulaflı 2 yumurtalı omlet bir dilim peynir roka tere maydanoz kapya ( yeşillikler artık sabit )

Maşallah sana canım benim valla süper gidiyorsun devammmmm😁😂🧿😍🥳

Bugün plan şöyle;

Hoş buldum. Tebrikler. 5 kilo yağ çok ciddi bir rakam. Yani 20 paket margarini düşün. Öyle bir kilo gitmiş 😀 8 cm incelme de 1 beden yapıyor sanırım. Go Girl 💪🏻

Kızlar selam. Benim öğünleri ekledim. Ekstradan 1 hurmam var saat 6 gibi. Onu da kızım ağzıma tıktı resmen, öyle yedim ama iyi de geldi 😅

Bugün başım çok ağrıyor, spora çıkacak durumda değilim maalesef.
1000129566.webp

Eklentiler

• 1000129574.webp
    1000129574.webp
    42 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000129596.webp
    1000129596.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000129627.webp
    1000129627.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 8
R richandrich canım tebrik ederim çok güzel vermişsin neler yaptın bize de söyler misin👏👏🎉🌺😄
Eki Görüntüle 3642413

Ay çok teşekkür ederim çok sağolun mutlu oldum gerçekten 🤗 geçen hafta biraz kötü bitmişti biliyorsunuz.

Ben aralıklı oruç yapıyorum 12:30-19:30 arası besleniyorum 17 saatlik bir açlık yaratıyorum onun dışında bu hafta caroline girvan epic 1 serisine başladım leslie falan hikayeymiş inanılmaz etkili buldum. Göbeğim falan hemen azaldı biraz kas kütlem artmıştır hatta öyle diyim. Yapabilecek olana tavsiye ederim

Bugün öğlen mercimek çorbası içtim bir de karpuz peynir ve 1 büyükçe dilim tam buğday ekmeği yedim

Akşam piliç çevirme yedim 200 gram kadar anca yemişimdir derisine dokunmadım yanında salata yoğurt ve çok az lavaş yedim.

Geçtiğimiz hafta istediğim gibi sonuç alamadığım için kuruyemişi azalttım sanırım yağ oranı fazla olduğu için benim kalori açığımı azaltıyordu. Onun haricinde her gün yeşilçay+hibiscus birlikte demleyip içiyorum yemeğin yarım saat sonrasında içince kalori emilimini azaltıyormuş bilginiz olsun kızlar

İyi akşamlar kızlar kahvaltım 1 adet haşlanmış yumurta bir dilim ekmek üzerine krem peynir ve biraz çilek reçeli yanına Çay
Öğlen tavuk şinitzel yanına salata iki kaşık makarna
Akşam haşlama tavuk 2 kaşık bulgur pilavı kızlar

Çarşamba menü
Kahvaltı
Üç dilim ince peynir bir salatalık iki Çeri domates ekşi mayalı tam buğday lavaş sarıp yedim yanında bir bardak ayran
Ara
Bir bardak laktozsuz kefir
İki tane kuru incirin üzerine fıstık ezmesi şekersiz sade
Akşam
Altı yemek kaşığı taze fasülye suyunu yemedim
Üç yemek kaşığı yoğurt bir cacık karıştırıp cacık yaptım
Yemekten 2 saat sonra dibek kahvesi içtim bir fincan
4000 adım

Ay çok teşekkür ederim çok sağolun mutlu oldum gerçekten 🤗 geçen hafta biraz kötü bitmişti biliyorsunuz.

Ben aralıklı oruç yapıyorum 12:30-19:30 arası besleniyorum 17 saatlik bir açlık yaratıyorum onun dışında bu hafta caroline girvan epic 1 serisine başladım leslie falan hikayeymiş inanılmaz etkili buldum. Göbeğim falan hemen azaldı biraz kas kütlem artmıştır hatta öyle diyim. Yapabilecek olana tavsiye ederim
İlk kez duydum, ben de bakıp deneyeyim akşam çıkamadığım zamanlar. Göbek kanayan yaram 😀

Bugün öğlen mercimek çorbası içtim bir de karpuz peynir ve 1 büyükçe dilim tam buğday ekmeği yedim

Akşam piliç çevirme yedim 200 gram kadar anca yemişimdir derisine dokunmadım yanında salata yoğurt ve çok az lavaş yedim.

Geçtiğimiz hafta istediğim gibi sonuç alamadığım için kuruyemişi azalttım sanırım yağ oranı fazla olduğu için benim kalori açığımı azaltıyordu. Onun haricinde her gün yeşilçay+hibiscus birlikte demleyip içiyorum yemeğin yarım saat sonrasında içince kalori emilimini azaltıyormuş bilginiz olsun kızlar
Kuruyemiş günde 3 tam ceviz, ya da 10-12 badem veriyor genelde aslında diyetisyenler yağ da lazım. Kuru yemiş yerine karpuz azaltılabilir belki. Karbonhidrat yerine yağ almak daha sağlıklı.

Akşam 6dan sonra ağzına sudan başka birşey sürme bol bol su iç gün içinde. Kahvaltın yumurta peynir salatalık domates zeytin yeşillik olsun ara öğün yap az ama akşam yemeğinde yemekleri 6kaşık koy tabağına susuz olcak yanına 3köfte kadar et tavuk yada balık koymaya çalış protein için hem aç kalmazsın hemde gram gramda olsa verirsin
Teşekkür ederim elimden geldiğince dikkat ediyorum 🫶

Kızlarrrr Selam ,
Bugün Spora gidicem,
Sabah Hcevizi ceviz pekmez süt üç kayısılı içecek vardı.
Öğlen salata tavuk
Akşam 2 yumurta 20 kuruyemiş salata

Bu arada ekmek çıktı bir dilim de olsa kahvaltıda istiyordum bu ay kestik :(

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltım omlet domates bir kaç adet zeytin bir dilim tam buğday şekersiz çay biraz da krem peynirle reçel yedim
Öğlen yemeğinde biraz kaçamak yapıp Yarım porsiyon döner yedim yanına ayran sonrasında bir adet hurma yedim
Akşam da mercimek çorba içtim
Hepinize afiyet olsun 🌺

Back
X