Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım benimGünaydınn,
Tartıda artı gördüm umarım ovulasyon içinde olduğum içindir.![]()
Nisavera 'cığıma kolaylık olsun geriden alarak geldim.
12 Ağustos : 120.1
19 Ağustos : 118.6> 1.5
26 Ağustos : 117,6 > 1
2 Eylül : 115.9 >1,7
10 Eylül : 116,1 > +0,2 gr
Kızlar bugün,
2 yumurta yeşillik.
kabak yemeği
Akşam nohutlu salata.
Spor yok.
Yarın randevum var sorusu olan var ise iletebilirim. ( Ödem çayları sorucam benim aklımda olan bu birde cok et türü veriyor yerine alternatif sorucam )
Sevgiler
Çok güzel vermişsin canım tebrik ederimGünaydın arkadaşlar, tartı günümüz hayırlı uğurlu olsun
Bu sabah 67,35 çıktım
Teşekkür ederim canım sporu 6 güne çıkardım onun etkisi muhtemelenÇok güzel vermişsin canım tebrik ederim
bence çok iyi benim arkadaşım 155 58 kilo oda vermeye çalışıyor sizin kiloya gelse diyeti bırakır heraldeKızlar sizce 52de bırakayım mı 51e zorlayayım mı ne diyorsunuz? Boyum 1.55 kısayım ama 52 kilo da beni kurtarıyor. Ayva göbeğim var onun İçin ne kadar düşersem iyi diyorum ama o göbek hiç gitmiyor kendimi daha fazla zorlamayayım diyorum bir yandan. Artık diyetimin sonlarına geliyorum kızlar darısı başınıza son hafta kalması bile çok iyi hissettiriyor gerçekten bitince nasıl mutlu olacam kim bilir![]()
Bugün tarti fotosu atıp hemen başla bizimle her hafta Salı tartı paylaşımı günlük öğünlerini yazarsınSelamlar. Eğer yeriniz varsa ben de bu ay aranıza katılmak istiyorum kızlar.
Tamam gel canım ama her gün yediğin her şeyi kaçamaklar dahil yazman gerekiyor. Bir de salı günleri yani bugün tartı fotoğrafı atman lazımSelamlar. Eğer yeriniz varsa ben de bu ay aranıza katılmak istiyorum kızlar.
Hoş geldin canımİlk tartı fotoğrafım gelsin o zaman 70.45le. 41 yaşındayım. Boyum 156. Geçen yıl doğum yaptım, hala emziriyorum. Sizlere göre biraz daha yavaş ilerleyebilir kilo verme sürecim. Diyetisyenle ilerliyorum şu an için. Öncelikli hedefim 55 kiloya düşmek. Sonrasında da 50-52 arasına düşüp o aralıkta kalmak istiyorum kısmetse. Kızımın da değişmezse uyku düzeni oluştu gibi. Akşamları yürüyüş ya da düşük tempo koşmayı planlıyorum. Hep birlikte güzel kilolar verelim inşallah
Hoş buldumHoş geldin canım![]()