Canım sen tartı fotoğrafını atmış mıydın göremedim deCanım ben spor yapmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen tartı fotoğrafını atmış mıydın göremedim deCanım ben spor yapmadım
.12.08.2025 salı
Sabah sade filtre kahve ve yarım lt su
13:30 ilk öğün 1adet acılı lahmacun ,1 ayran
16:00 1 avuç yaban mersini
Akşam: 2 haşlanmış yumurta,5tk ev yoğurdu,3 kesmeşeker küpü büyüklüğünde beyaz peynir
Gece egzersiz yaparsam yazıcam,gece açlık basarsa cacık veya tarçınlı yoğurt 5 adet çiğ badem
Canım çekemedim 92.5 idimCanım sen tartı fotoğrafını atmış mıydın göremedim de
Evet her salı atıyoruz sen de kilonu bildir canım tablo yapcamTartıyı günlük değil haftalık atıyoruz dimi
İnan çok şey denedim kabızlıktan zor kurtuldum yani öyle diyim şimdi geç çıkıyorum ama en azından zorlanmıyorumBağırsaklarını biraz beslemeyi dene canım kefir faydalı diye biliyorum onu düzene sokmadan zayıflamak biraz meşakkatli olabilir bir de bol bol su. İncir de çok güzel çalıştırır ara öğünde yoğurtla beraber tuketebilirsin
Benim bir arkadaşımda da aynı problem vardı Her gün çıkması gerektiğini bilmiyormuş mesela. Bağırsaklarını düzene sokunca kilo vermeye başladı. Onu da şöyle söyleyeyim açlık otu diye bir tane bitki var hatta ben de kendime aldım çok nadiren kullanıyorum herhangi bir yan etkisi var mı bilmiyorum ben görmedim arkadaşım da görmedi bir araştır istersen çıkmadığın günlerde arada bir zararı yoksa tüketebilirsin. Gebelik vs durumları varsa kullanmaİnan çok şey denedim kabızlıktan zor kurtuldum yani öyle diyim şimdi geç çıkıyorum ama en azından zorlanmıyorum![]()
75.3Evet her salı atıyoruz sen de kilonu bildir canım tablo yapcam
Tamam canım hoş geldin ben de tam listeyi oluşturuyordum bana kilonu yazar mısın ekleme yapayımMerhaba başlığı yeni görüyorum 5 kilo vermek istiyorum kendime 1,5 ay zaman tanıyorum verebilirsem hepsini vereceğim veremezsem en az 3,5 4 kadarını vermek istiyorum. Motive olarak aranıza katılmayı isterim geç kalmadıysa ve kabul ederseniz tabii![]()
55 kiloyum ama boyum kısa. Normalde zayıfım son bir yıla yakındır sorunlarım oldu yeme bozukluğum oluştu kendimi kontrol etmem gerektiği için diyet yapmak istiyorum yoksa 65 ve 75 olmak üzere devam edecek bir yerden şimdiden dur demem gerekiyor. Kiloyu az görürseniz diye açıklamak istedimTamam canım hoş geldin ben de tam listeyi oluşturuyordum bana kilonu yazar mısın ekleme yapayım
Yok olur mu öyle şey geçmiş olsun55 kiloyum ama boyum kısa. Normalde zayıfım son bir yıla yakındır sorunlarım oldu yeme bozukluğum oluştu kendimi kontrol etmem gerektiği için diyet yapmak istiyorum yoksa 65 ve 75 olmak üzere devam edecek bir yerden şimdiden dur demem gerekiyor. Kiloyu az görürseniz diye açıklamak istedim
Kilom şu an 64.2 , agustos sonu hedefim 62 sonraki hedefim 58
Sağol canm tavsiyen için hemen araştıracağımBenim bir arkadaşımda da aynı problem vardı Her gün çıkması gerektiğini bilmiyormuş mesela. Bağırsaklarını düzene sokunca kilo vermeye başladı. Onu da şöyle söyleyeyim açlık otu diye bir tane bitki var hatta ben de kendime aldım çok nadiren kullanıyorum herhangi bir yan etkisi var mı bilmiyorum ben görmedim arkadaşım da görmedi bir araştır istersen çıkmadığın günlerde arada bir zararı yoksa tüketebilirsin. Gebelik vs durumları varsa kullanma
Bol suyu ihmal etmiyorum ama işe yaramıyor anlamadım gitti kefiri hiç denemedim bakalım yarın deneyeceğimMerhaba benim tavsiyem kabızlık için periyodik kullanmanız bağırsak floranızı duzeltmeniz için, bazı bitkiler daha da zarar verebilir iyice araştırmadan kullanmayın ve bol su için lifli gıdalar tüketin mutlaka