Diyet yarışması

12.08.2025 salı
Sabah sade filtre kahve ve yarım lt su
13:30 ilk öğün 1adet acılı lahmacun ,1 ayran
16:00 1 avuç yaban mersini
Akşam: 2 haşlanmış yumurta,5tk ev yoğurdu,3 kesmeşeker küpü büyüklüğünde beyaz peynir

Gece egzersiz yaparsam yazıcam,gece açlık basarsa cacık veya tarçınlı yoğurt 5 adet çiğ badem
.

Bağırsaklarını biraz beslemeyi dene canım kefir faydalı diye biliyorum onu düzene sokmadan zayıflamak biraz meşakkatli olabilir bir de bol bol su. İncir de çok güzel çalıştırır ara öğünde yoğurtla beraber tuketebilirsin
İnan çok şey denedim kabızlıktan zor kurtuldum yani öyle diyim şimdi geç çıkıyorum ama en azından zorlanmıyorum 🙈

İnan çok şey denedim kabızlıktan zor kurtuldum yani öyle diyim şimdi geç çıkıyorum ama en azından zorlanmıyorum 🙈
Benim bir arkadaşımda da aynı problem vardı Her gün çıkması gerektiğini bilmiyormuş mesela. Bağırsaklarını düzene sokunca kilo vermeye başladı. Onu da şöyle söyleyeyim açlık otu diye bir tane bitki var hatta ben de kendime aldım çok nadiren kullanıyorum herhangi bir yan etkisi var mı bilmiyorum ben görmedim arkadaşım da görmedi bir araştır istersen çıkmadığın günlerde arada bir zararı yoksa tüketebilirsin. Gebelik vs durumları varsa kullanma

Merhaba benim tavsiyem kabızlık için periyodik kullanmanız bağırsak floranızı duzeltmeniz için, bazı bitkiler daha da zarar verebilir iyice araştırmadan kullanmayın ve bol su için lifli gıdalar tüketin mutlaka

Bugün menüm biraz karışık oldu kahvaltıda yumurta peynir vs yemek istemedi canım💁‍♀️
Sabahları her gün bol su ile başlıyorum 500ml-1lt arası mutlaka içiyorum
Hindistan cevizli turk kahvesi (ilk kez denedim)
İlk öğünümü 13.30 da yaptım
1 tane küçük biber dolması, bol sebzeli 4 kaşık makarna salatası
Çay yanında kuru incir
18.00 yeşil çay
Şimdilik aç değilim gibi akşam çok acikırsam yoğurt falan yerim artık
2 lt su
Bugünlerde dizlerimde ağrı var yürüyüş vs yapamadım

Merhaba başlığı yeni görüyorum 5 kilo vermek istiyorum kendime 1,5 ay zaman tanıyorum verebilirsem hepsini vereceğim veremezsem en az 3,5 4 kadarını vermek istiyorum. Motive olarak aranıza katılmayı isterim geç kalmadıysa ve kabul ederseniz tabii 🌺

Merhaba başlığı yeni görüyorum 5 kilo vermek istiyorum kendime 1,5 ay zaman tanıyorum verebilirsem hepsini vereceğim veremezsem en az 3,5 4 kadarını vermek istiyorum. Motive olarak aranıza katılmayı isterim geç kalmadıysa ve kabul ederseniz tabii 🌺
Tamam canım hoş geldin ben de tam listeyi oluşturuyordum bana kilonu yazar mısın ekleme yapayım

Tamam canım hoş geldin ben de tam listeyi oluşturuyordum bana kilonu yazar mısın ekleme yapayım
55 kiloyum ama boyum kısa. Normalde zayıfım son bir yıla yakındır sorunlarım oldu yeme bozukluğum oluştu kendimi kontrol etmem gerektiği için diyet yapmak istiyorum yoksa 65 ve 75 olmak üzere devam edecek bir yerden şimdiden dur demem gerekiyor. Kiloyu az görürseniz diye açıklamak istedim

55 kiloyum ama boyum kısa. Normalde zayıfım son bir yıla yakındır sorunlarım oldu yeme bozukluğum oluştu kendimi kontrol etmem gerektiği için diyet yapmak istiyorum yoksa 65 ve 75 olmak üzere devam edecek bir yerden şimdiden dur demem gerekiyor. Kiloyu az görürseniz diye açıklamak istedim
Yok olur mu öyle şey geçmiş olsun 🙏🌸

13.08.2025
Sabah sade türk kahvesi
Öğlen ilk öğün:100 gr yağsız et döner ,1 ayran ekmrk lavaş vs hiç bir şey yok
Ara atıştırma: 8 tane çekirdrkli kuru üzün sade kahve
Akşam: 4 yk zeytinyağlı kabak yrmeği , bir kase salata ,3-4 kaşık ev yoğurdu
Bugun spor yok off günüm

Benim bir arkadaşımda da aynı problem vardı Her gün çıkması gerektiğini bilmiyormuş mesela. Bağırsaklarını düzene sokunca kilo vermeye başladı. Onu da şöyle söyleyeyim açlık otu diye bir tane bitki var hatta ben de kendime aldım çok nadiren kullanıyorum herhangi bir yan etkisi var mı bilmiyorum ben görmedim arkadaşım da görmedi bir araştır istersen çıkmadığın günlerde arada bir zararı yoksa tüketebilirsin. Gebelik vs durumları varsa kullanma
Sağol canm tavsiyen için hemen araştıracağım

Merhaba benim tavsiyem kabızlık için periyodik kullanmanız bağırsak floranızı duzeltmeniz için, bazı bitkiler daha da zarar verebilir iyice araştırmadan kullanmayın ve bol su için lifli gıdalar tüketin mutlaka
Bol suyu ihmal etmiyorum ama işe yaramıyor anlamadım gitti kefiri hiç denemedim bakalım yarın deneyeceğim

Kahvaltıda domates ve salatalık yemedim tam buğday ekmek üzerine 1 yumurta biber mantar kaşar yapıp fırına verdim
Ara olarak 3 kaşık yoğurt yarım şeftali karıştırıp yedim
Akşamda 3 kaşık yoğurt ve yarım limonla semizotu salata az tavuk ve yarım dilim tam buğday ekmek
Spor leslie 3 mil

Eklentiler

• IMG_4458.webp
    IMG_4458.webp
    77,8 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_4483.webp
    IMG_4483.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 2
Back
X