Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartıyı yarın aç karna ceker atarımHoş geldin canımtartı fotoğrafını unutma liste oluşturacağım
![]()
Ben diyete başlarken bel basen göbek bacak ölçüsü aldım leslie yapıyorum 4günde bile inceldim azda olsa aklınızda olsund
Daha önce ben de yapmıştım faydasını gördüm. Plates yapıyorum ben grup sayesinde başladım tekrarBen diyete başlarken bel basen göbek bacak ölçüsü aldım leslie yapıyorum 4günde bile inceldim azda olsa aklınızda olsun
Pamela reif ile karın basen ve strech yaptım12.08.2025 salı
Sabah sade filtre kahve ve yarım lt su
13:30 ilk öğün 1adet acılı lahmacun ,1 ayran
16:00 1 avuç yaban mersini
Akşam: 2 haşlanmış yumurta,5tk ev yoğurdu,3 kesmeşeker küpü büyüklüğünde beyaz peynir
Gece egzersiz yaparsam yazıcam,gece açlık basarsa cacık veya tarçınlı yoğurt 5 adet çiğ badem
Dün yemedim ama bugün tam buğday lavaş var kahvaltıda içinde yumurta peynir salatalık kuru domates varEkmek hiç tüketmiyorsun galiba
Bağırsaklarını biraz beslemeyi dene canım kefir faydalı diye biliyorum onu düzene sokmadan zayıflamak biraz meşakkatli olabilir bir de bol bol su. İncir de çok güzel çalıştırır ara öğünde yoğurtla beraber tuketebilirsinKızlar maalesef benim WC sorunum var kabız değilim ama tuvalete 3/4 günde anca çıkıyorum tartı sonucumu etkiler büyük ihtimallekendimi bildiğim için moral bozmuyorum haftada 1 kilo gitsin ama gitsin kafasındayım çok fena taktım kafaya 59u görmek istiyorum kaçamak bile yapmıyorum. 5 kilo verene kadar kaçamak yapmama sözü verdim kendime. Yani 70.60la başladım 65.60ı görene kadar kaçamak yok
Maalesef ben spor yapmadım, bugün yapabilirsem eklerimohkpln
G gulaysedeniz
Batu85
K kubrakrds
Nefesimmmsin
M Mavistez
Kızlar Spor yaptıysanız yazın lütfen![]()