- 11 Ağustos 2025
- 187
- 161
- 18
Maşallah ideal kiloya yakın olup bi haftada bunu vermiş olmanız bence cok cok iyi tebrikler
Teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ideal kiloya yakın olup bi haftada bunu vermiş olmanız bence cok cok iyi tebrikler
Tebrik ederim canım gayet güzelMerhabalar geçen hafta net kilomu bilmiyorum ama ne aç ne tok olduğum bir zamanda 55.15di. Sonra buraya katıldım zaten :) bir hatadır dikkat ediyorum bugün aç karnına kilom 54.40 çıktı. Tartıyı çekemedim çünkü benim görümtüm yansıyor üstünden çıkınca kayboluyor onu halledebilirsek tartı fotoğrafı atarım. Şunu da belirtmek istiyorum arada tatlı kaçamaklarım ufak olsa da genelde hep aç uyudum yediklerime dikkat ettim fakat kilom yüksek olmadığı için 55 kilodan altında vermek bana çok zor geliyor. Biraz bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum ama 51 kiloya kadar bırakmayacağım inşallah
Teşekkür ederimTebrik ederim canım gayet güzelAtsan iyi olur canım üzerine emoji koy istersen.
Aslında çok önemli değil zaten atmayabilirsiniz ama motivasyon oluyor o açıdan önemsiyorum benTeşekkür ederimönemli olduğunu düşünmediğim için bir tane çekilip bırakmıştım emojilerle tuhaf oldu ama kısa şort vardı üstümde yansımada çıktı o yüzden mecbur böyle yaptım
Valla eşimde beni diyeti bozmam için çok zorladı hergün bişey alıp geldi ama ısrarla yemedimHerkese merhaba hepinizin tartı sonucuna çok sevindim hepiniz eksi sonuçlar almışsınız. Maalesef ben haftasonu evde olmamanın acısını tartıda gördüm. Biliyordum böyle olacağını bu hafta bomba gibi geliyorum haberiniz olsun
Geçen hafta:75.2
Bu hafta:75.7
Fark: +500gr
Her sabah kuru kayısı yiyin bol su için benim de kabızlık problemi var böyle çözüm buluyorum. Geçen ay özellikle tamamen kilitlenmiştim doktora gittim huzursuz bağırsak sendromu olmuşum kafanı rahat tut bağırsaklar ikinci beyindir dedi doktor. Bol yeşillik ye su iç dedi. Bir de sabah kuru kayısı yiyorum bir süredir iyi maşallah diyeyim bunu yaşayan bilir kendimi nazar etmeyeyimGünaydın kızlar
Bu saate kadar bekledim belki WC’ye çıkarım diye ama malesef bugün 3gündür çıkmamış halim
69.40 geçen hafta
68.25 bugün
1.15 fark
WC’ye çıkıp 67 yi görmek tek isteğim
Ay yememmi arkadaşım kuruincir kurukayısı kefir hergün yiyorumHer sabah kuru kayısı yiyin bol su için benim de kabızlık problemi var böyle çözüm buluyorum. Geçen ay özellikle tamamen kilitlenmiştim doktora gittim huzursuz bağırsak sendromu olmuşum kafanı rahat tut bağırsaklar ikinci beyindir dedi doktor. Bol yeşillik ye su iç dedi. Bir de sabah kuru kayısı yiyorum bir süredir iyi maşallah diyeyim bunu yaşayan bilir kendimi nazar etmeyeyim![]()
Geçmiş olsun kısa sürede çaresini bulursunuz inşallah illaki bir şey iyi gelecektir. Ben küçüklüğümden beri çekiyorum kabızlığı artık çok dikkatliyim bu yüzden su bol içerim çiğköfte falan da mesela iyi gelir bana. Ama ilk önce düşünceleri düzene sokmak lazım ve çok stresli olmamak lazım doktor söyledi kafanızı rahat tutmadıkça bağırsaklara çözüm bulmak zor maalesefAy yememmi arkadaşım kuruincir kurukayısı kefir hergün yiyorumbakalım düzene girer inşallah
Teşekkür ederim canımbollll eksiler olsun gidecek hepsi iradene ve sabrını tebrik ediyorum. Nice eksilere :)
Kilom çok az zaten. Canım Çok güzel eksi. Tebrik ederim
Merhabalar geçen hafta net kilomu bilmiyorum ama ne aç ne tok olduğum bir zamanda 55.15di. Sonra buraya katıldım zaten :) bir hatadır dikkat ediyorum bugün aç karnına kilom 54.40 çıktı. Tartıyı çekemedim çünkü benim görümtüm yansıyor üstünden çıkınca kayboluyor onu halledebilirsek tartı fotoğrafı atarım. Şunu da belirtmek istiyorum arada tatlı kaçamaklarım ufak olsa da genelde hep aç uyudum yediklerime dikkat ettim fakat kilom yüksek olmadığı için 55 kilodan altında vermek bana çok zor geliyor. Biraz bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum ama 51 kiloya kadar bırakmayacağım inşallah
Teşekkür ederimönemli olduğunu düşünmediğim için bir tane çekilip bırakmıştım emojilerle tuhaf oldu ama kısa şort vardı üstümde yansımada çıktı o yüzden mecbur böyle yaptım
Günaydın kızlar
Bu saate kadar bekledim belki WC’ye çıkarım diye ama malesef bugün 3gündür çıkmamış halim
69.40 geçen hafta
68.25 bugün
1.15 fark
WC’ye çıkıp 67 yi görmek tek isteğim
Olsun canım. Önemli olan bırakmamak. Devam etmek.Herkese merhaba hepinizin tartı sonucuna çok sevindim hepiniz eksi sonuçlar almışsınız. Maalesef ben haftasonu evde olmamanın acısını tartıda gördüm. Biliyordum böyle olacağını bu hafta bomba gibi geliyorum haberiniz olsun
Hiç önemli değil canım takılma bu hafta daha çok dikkat eder o farkı kapatırsin eminim ama haftaya hepimiz senden kilo vermeni bekliyor olacağız üzerinde azıcık da olsa o baskıyı hisettirmemiz lazımHerkese merhaba hepinizin tartı sonucuna çok sevindim hepiniz eksi sonuçlar almışsınız. Maalesef ben haftasonu evde olmamanın acısını tartıda gördüm. Biliyordum böyle olacağını bu hafta bomba gibi geliyorum haberiniz olsun
Diyetten önce çiğköfte Banada iyi gelirdi valla ama diyetteyim diye yemedim hiç yenirmikiGeçmiş olsun kısa sürede çaresini bulursunuz inşallah illaki bir şey iyi gelecektir. Ben küçüklüğümden beri çekiyorum kabızlığı artık çok dikkatliyim bu yüzden su bol içerim çiğköfte falan da mesela iyi gelir bana. Ama ilk önce düşünceleri düzene sokmak lazım ve çok stresli olmamak lazım doktor söyledi kafanızı rahat tutmadıkça bağırsaklara çözüm bulmak zor maalesef
Evet canm WC’ye düzenli çıkamadığım halde 1.15 vermişim sevindim valla inşallah her hafta böyle veririz ayda 5 kiloya yakın olur olması gerekende bu zatenTeşekkür ederim canım
Kilom çok az zaten. Canım Çok güzel eksi. Tebrik ederim
Maşallah kilolar az ama eksiler güzel.
Canım ben foto çekiyorum sonra kırpıyorum. Sadece kilo kısmını bırakıyorum. Orada da çok gözükmüyor
Tebrikler harika
Bence gayet güzel vermişsin.
Olsun canım. Önemli olan bırakmamak. Devam etmek.
Kesinlikle öyle bu hafta farklı olacak inşallahHiç önemli değil canım takılma bu hafta daha çok dikkat eder o farkı kapatırsin eminim ama haftaya hepimiz senden kilo vermeni bekliyor olacağız üzerinde azıcık da olsa o baskıyı hisettirmemiz lazım![]()
Hepinizi canı gönülden tebrik ederim