- 11 Ağustos 2025
- 187
- 161
- 18
Tartı günlerimiz salı günü canım az kalmış zaten direkt salı günü atarsın burayaTamam tartılıyor muyuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartı günlerimiz salı günü canım az kalmış zaten direkt salı günü atarsın burayaTamam tartılıyor muyuz
Tamam teşekkür ederimTartı günlerimiz salı günü canım az kalmış zaten direkt salı günü atarsın buraya
hoş geldin,Tamam teşekkür ederim
Hoş geldin canımTamam teşekkür ederim
Benimde bugün yarın adet olmam lazım 3gündür wcyede çıkamıyorum ama yinede eksi görmek istiyorum çünkü kaçamak yapıyorum ya eksi görürüm heralde diyet listemede uyuyorumKızzzlarrr Günaydın İyi haftalar Güzel bi hafta güzel başlangıçlar olsun aminnn... Umduğumuzu bulduğumuz günler,
Benim plan dünki ile aynı hemen hemen,
Sabah Peynir meyve
Öğlen yumurta yeşillik kuruyemiş bir dilim ekmek
Akşam Kabak detox
Spora gidilecek. Bu ara sporda yuruyuş bisiklet ve egzersiz yapıyorum. yüzme spining felan katılmıyorum.
Eeee yarın tartı günümüz kimler kutusundan ne bekliyor :) Benim 26sı regl başlangıcım olacak ben + görmeyim de kaç gelirse bahtıma :) beklentim çok düşük siz kaç bekliyorsunuz bakalım kim beklediğini tutturacak. Bennnn -600 gr bekliyorum regl şişliğinden dolayı...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aynı imiş döngülerimiz :) Diyetisyenimin dediğine göre eger pcos yok ise regl döngüsü 28 36 gün arası düzenli ise reglden bitisinden 4 gün sonra görürsün diyor. bakalım artık. Bu hafta benim de iki kaçamağım oldu dondurma ve ekiple pide yedim. Bugünde kahvenin yanında iki hurma yedim tatlı aranıyorum sürekli aman ya :) regl olsakta bi krizi bitse :)Benimde bugün yarın adet olmam lazım 3gündür wcyede çıkamıyorum ama yinede eksi görmek istiyorum çünkü kaçamak yapıyorum ya eksi görürüm heralde diyet listemede uyuyorumya bu regl şişliği tartıda etkisini nezaman kaybeder
Evet ya WC problemim var hergün çıkmayı bırak 3günde çıkarsam seviniyorum. Evet onu duydum ama bu seferde ona alışırsam diye korktumAynı imiş döngülerimiz :) Diyetisyenimin dediğine göre eger pcos yok ise regl döngüsü 24 36 gün arası düzenli ise reglden bitisinden 4 gün sonra görürsün diyor. bakalım artık. Bu hafta benim de iki kaçamağım oldu dondurma ve ekiple pide yedim. Bugünde kahvenin yanında iki hurma yedim tatlı aranıyorum sürekli aman ya :) regl olsakta bi krizi bitse :)
Bu arada sizin wc probleminiz için bişi önerebiliyor miyim ? Aynı durumdan annem 2 teyzem ablam 6-7 kuzenim ve eşim müzdarip bizimkiler yıllardır açlık otu diye bi ot var onu içiyorlar. hem bagırsaktaki mukusu da götürmüyor sinameki gibi etkisi yok yani. bideneyim derim.
Tadı berbat fakat etkisi güzel tadından etkilenmemek adına bir kupaya bir yaprak atsanız faydası olur bi deneyin derim.
Merhabalar aktif olabileceksen gel canım her gün yediğini içtiğini atarsın düzenli olarak sporunu da atarsın yürüyüş vs. Tartı günümüz de yarın.merhaba arkadaşlar benim de 10 kilo fazlam var aranıza katılma şansım var mı?
selam şahane olur,merhaba arkadaşlar benim de 10 kilo fazlam var aranıza katılma şansım var mı?
Yarın tartı günümüz istersen sabah aç tartıl tartı fotosu ile yaşını boyunu yaz canm hergün aktif olmak önemli. Gün boyu yediklerinin bilgisini veriyorsun her hafta Salı günü tartılıyoruzmerhaba arkadaşlar benim de 10 kilo fazlam var aranıza katılma şansım var mı?
Çok hoşsun ya güldürdün beniselam şahane olur,
Moderatörümüz sağolsun nisavera derliyor topluyor sonuçları yazmayınca dürtüyor :) sende katılırsan güzel olur kalabalık daha keyifli :) Salı tartı günümüz günlük yediklerimizi aktivitelerimizi yazıyoruz öyle
Kronik bir sorunsa alışmazsın bence bu saydığım kişiler 30 yılı aşkındır kullanıyorlar, hele annem de şeker var ve yan etkisi kabızlık onsuz yapamıyor. Sonra seker ilacını degiştirdik. annem kolayca çıkabildi. alışmış olsa onun bağırsaklar alışırdı. Sen günde bir yaprak içsen yada iki günde bir dene kendine göre eminim faydası olacaktır. Biz baya dr dr gezdik çaresini bulamadık bu ot ile keyfi yerinde arada koloskopiye giriyor masallah sorun yok. Aktardan açlık otu diye al .Evet ya WC problemim var hergün çıkmayı bırak 3günde çıkarsam seviniyorum. Evet onu duydum ama bu seferde ona alışırsam diye korktumama deneyeceğim çarem kalmadı çünkü kefir kuru incir kuru kayısı bolll su banamısın demiyor işe yaramıyor resmen. Aktardanmı bulurum onu acaba
Çok hoşsun ya güldürdün beni![]()
çok teşekkür ederim olurum işim de müsait yarın sabah tartı fotosuyla başlıyorum o zaman :)Merhabalar aktif olabileceksen gel canım her gün yediğini içtiğini atarsın düzenli olarak sporunu da atarsın yürüyüş vs. Tartı günümüz de yarın.
çok sevindim böyle bir motivasyon kaynağına çok ihtiyacım vardıselam şahane olur,
Moderatörümüz sağolsun nisavera derliyor topluyor sonuçları yazmayınca dürtüyor :) sende katılırsan güzel olur kalabalık daha keyifli :) Salı tartı günümüz günlük yediklerimizi aktivitelerimizi yazıyoruz öyle
valla en sevdiğim, her gün fatsecret'a yazıyorum ama birileriyle paylaşmak üzerine konuşmak daha motive edici olur :)Yarın tartı günümüz istersen sabah aç tartıl tartı fotosu ile yaşını boyunu yaz canm hergün aktif olmak önemli. Gün boyu yediklerinin bilgisini veriyorsun her hafta Salı günü tartılıyoruz
Tamam canım hoş geldin o zamançok teşekkür ederim olurum işim de müsait yarın sabah tartı fotosuyla başlıyorum o zaman :)
çok sevindim böyle bir motivasyon kaynağına çok ihtiyacım vardı
valla en sevdiğim, her gün fatsecret'a yazıyorum ama birileriyle paylaşmak üzerine konuşmak daha motive edici olur :)