• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet

tinten35

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
18
0
6
35
İzmir
arkadaşlar ben bundan en fazla 3 hafta öncesine kadar 84 kilo idim. şimdi 78 kiloyum herşey çok güzel ilerliordu fakat son bir kaç gündür hep aynı kilodayım. yediklerimi görünce insanı gün be gün zayıflatan bir diyet oldugunu söyleyeceginizden eminim... yerimde sayıyorum ve bu durum sinirlerimi bozuyor. fakat bir kaç gündür sabahları yarım yaglı sütle kahvaltılık special k İLE KARIŞTIRIP YEDİM sizce yerimde saymamın nedeni bu mu ... paylaşmak istedim cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyecegim

3 ögün mesela:sabah 1 kutu aktivia daha sonra çok az bir parça ekmek şekersiz açık çay ögle salata limonlu akşam da herhangi bir meyve yada salata yine yogurt gibi

3 ögün mesela:sabah 1 kutu aktivia daha sonra çok az bir parça ekmek şekersiz açık çay ögle salata limonlu akşam da herhangi bir meyve yada salata yine yogurt gibi

slm cnm,beni yanlış anlama ama bu şekilde çok sağlıksız zayıflarsın,haa zayıflarsındaaa sonra 10 katı alırsın
düzgün beslenerek zayıflamayı neden denemiyorsun?büyük ihtimalle çok az kalori aldığın için bedenin de normal olarak buna bi savunma yapıyor yani kilo vermeni kısıtlıyor hatta durduruyor..bence düzgün beslenerek tekrar kilo vermeye başlarsın..

hakılısınız ben çok hırs yaptım :(

tahmin edebiliyorum ama zayıflıycam diye de sağlığından olma..bak bende 73 kiloyum maalesefki boyumda kısa yani düşün herkes dalga geçiyor gıdık var göbek var oohh herşey var yani,ama böyle yapıp hayatı kendime zindan edemem etmem de,zayıflarsın tabiki sonuçta herşey mideye giren yiceklerden kaynaklanıyor ama o yiyeceklerin yanlış zamanda yanlış miktarda olması asıl sebep ve hareketsiz bi yaşantının içinde oluşumuz..
her neyse demem o ki iyice araştır hatta deneme yanılma yap o zaman doğrusunu bulursun..
şahsen onca diyet serüvenim oldu,karatay kadar rahat ve kolay kilo verdiğim diyet olmadı..tekrar ona başladım sana da tavsiye eder,m :)

Merhaba ben 15 yıldır obezim Zayıflamada sonsöz diye bir kitap aldım okudum ve zayıflmak adına öğrendiğim bildiğim herşeyin ne kadar boş olduğunu anladım diyet şişmanlatır diyor; evet haklı uyguladığımız sürece kilo veriyoruz ama bıraktığımızda verdiğimiz kiloları fazlasıyla geri alıyoruz spor zayıflama metodu değildir diyor evet oda uygulandığı sürece işe yarıyor düzensiz beslenmenin kilo aldırdığını öğrettiler bize bu zamana kadar ben düzenli beslenen bir tane bile zayıf insan tanımıyorum bu zamana kadar yiyecekleri hep sağlıklı ve sağlıksız diye ayırdık ama dünyada bugün fare yada böcek yiyip sağlıklı yaşayan insanlar var kısacası hanımlar deniz egece boş konuşmamış kendiside kilolu bir insamış ve kendi bulduğu teknikle 40 kilo vermiş.
ben yeni başladım kampına katıldım 3 hafta oldu 7 kilo verdim üstelik istediğimi yiyorum ama bedenimin ihtiyacı kadar yani bu dünyada herşey inançmış yiyecekler bile inançlarımıza göre hizmet ediyor bedenimize biri kilo almaktan korkuyor kilo alıyor diğeri ise umursamadan yiyor kilo almıyor
HANIMLAR İLGİ NEREDEYSE O BÜYÜYOR NEYİ İLGİSİZ BIRAKIRSAK YOK OLUYOR KİLOLARLA YADA YİYECEKLERLE İLGİLENMEYİN DENİZ EGECENİN DEDİĞİ GİBİ HAREKETLE İLGİLENİN HAREKET BEREKETTİR.

Back
X