Selam arkadaşlar ikinci evliliğim ilk evliliğinden bi oğlum oldu 1 hafta yaşadı ve vefat etti 40 ki dolunca evliligimizi sürdüremiyecegimize karar verdik ve ayrıldık 2 ay sonra evlendi ayrıldığım eşimoğlumun kalbi de sorun vardı ve bu tamamen benim taşıdığım genetik bi hastalık olduğu için onun ölümüne benim sebep olduğumu düşünerek beni affedemedi belliki en zor zamanlarımda iki arkadaş olarak beni toparlayan ayakta durmama destek olan insanla (oda evlenip ayrılmış ve benden 12 yaş büyük ) hayatlarımızı birleştirme kararı aldık 2 aydır evliyiz 2 sene önce hamile kaldığımda 60 kiloydum ve 94 kiloyla doğuma girdim yaklaşık 1 buçuk senedir aldığım kiloları geri verebilmek için çabalasamda olmuyo eşim çok yakışıklı ve ben dışarıda onunla yürümeye bile utanıyorum uyguladığım diyetler ve hatta kullandığım ilaçlar bile sonuç vermedi bugün tekrardan diyete başladım yardım edebilecek önerisi olan arkadaşlar varsa lütfen benimle paylaşın gerçekten artık bi yerden tutunup yeniden ayağa kalkmam başlamam lazım