- 3 Şubat 2012
- 70
- 6
- 48
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
aslında yediklerime dikkat etmedim,edemedimcanım onu bende bı kac gun yapdm ama faydalı oldugunu duydum denemeye deger spor gıdıosun kılo aldn ama spor yaaprken yedıklerıne de dıkkat edıomusun.
aslında yediklerime dikkat etmedim,edemedimbir iki kere denedim ama akşamında acısı çıktı ne bulduysam yedim..şimdi sayfayı baştan okumaya başladım.Ona göre ben de bir şeyler yapıcam artık sizler çok iyi kilo vermişsiniz. tebrikler
gıdıyorum canım ama aylık pazartesı gunu 1.5 ayım dolucak :) gecen hafta 1 kılo vermısım pazartesı gene tartılcam kac kılo olduumu ogrenırımm :)canım smdı lıstenı okudum kusura bakma aynı sende benım gıbı yapıosun bole ıyı oluyor. diyetsyene gıtmıyodun dmı
gıdıyorum canım ama aylık pazartesı gunu 1.5 ayım dolucak :) gecen hafta 1 kılo vermısım pazartesı gene tartılcam kac kılo olduumu ogrenırımm :)
bende devam edıcem canım bırakmak yok daha once bende vermıstım 1.5 ayda 9 kılo vermıstım hızlı olmustu baya 1 sene ıcınde aynı kolaya gerı dondum yavas yavas temkınlı gıdıyorum dr ne dıyosa uyguluyorum bu sefer almıcam kararlıyımDiyetsyensiz olmuyor ben hep gttm ne de olsa verdim birakim kendm yaparm dedm hep geri dondu ☺ sende bitirene kdr git bende ole yapcam
bende devam edıcem canım bırakmak yok daha once bende vermıstım 1.5 ayda 9 kılo vermıstım hızlı olmustu baya 1 sene ıcınde aynı kolaya gerı dondum yavas yavas temkınlı gıdıyorum dr ne dıyosa uyguluyorum bu sefer almıcam kararlıyım
hahaha :) oyle vallazaten en buyuk hatamız bu ınsan 1 2 kılo aldımı yemez dmı nıe 9 kılotyu gerı alır sende ben gıbısın :)
hahaha :) oyle valla
bu sabah tartıldım 1 kılo daha vermısım :)Insallah tatlim gtcem az kaldj ☺
Oh masallah tatlim.bende daha 600 gram gozukuyot cumartesi diyetsyene gtcem bakalim ne degiscrk 2 baftadabu sabah tartıldım 1 kılo daha vermısım :)
hadı bakalım haberlerını beklıyorum 2 gundur gıremedım sıteye cok yogundum :)Oh masallah tatlim.bende daha 600 gram gozukuyot cumartesi diyetsyene gtcem bakalim ne degiscrk 2 baftada
Olsun tatlim. Benim yavasladi sanki ya bak 2 hafta olcak 800 gram diyor ayar ediyor beni ☺hadı bakalım haberlerını beklıyorum 2 gundur gıremedım sıteye cok yogundum :)
canım bıkma hıc olabılıyo oyle bızım yan apartmanda komsumuz var 30 kıloverdı 1 ay boyunca kılo vermem durmustu demıstı ama bırakmadım demıstı. bu hafta ben hıc yuryus yapamadım 300 gr falan gıtmıs hasta olmustum bıde ıslerım vardıOlsun tatlim. Benim yavasladi sanki ya bak 2 hafta olcak 800 gram diyor ayar ediyor beni ☺
Bende gttm diyetsyene 700 gram 300 gram yagdam almisim baya kesdi smdi aynen bazen duruluyo cnm yavas yavas 7 kilo verdm xaten son 5 kilo cbk gtmesini de beklemiorum dogru diosuncanım bıkma hıc olabılıyo oyle bızım yan apartmanda komsumuz var 30 kıloverdı 1 ay boyunca kılo vermem durmustu demıstı ama bırakmadım demıstı. bu hafta ben hıc yuryus yapamadım 300 gr falan gıtmıs hasta olmustum bıde ıslerım vardı
cok ıyı az kalmıs senın :) hedeflerımızıze ulasıcaz ınsallah :)Bende gttm diyetsyene 700 gram 300 gram yagdam almisim baya kesdi smdi aynen bazen duruluyo cnm yavas yavas 7 kilo verdm xaten son 5 kilo cbk gtmesini de beklemiorum dogru diosun
cok ıyı az kalmıs senın :) hedeflerımızıze ulasıcaz ınsallah :)
ben bu gıdısle veremıcemInsallah su ramazan gelmednw 3 kilo veesem cok iyi olcak ya
ben bu gıdısle veremıcem1.5 haftadır pek yedıklerıme dkkat edemıyom mısaır var kılo veremedım pek
bugun dr gıttım dr yokmus 2 haftadır hastanye gelmemıs ne zaman gelıcede bellı degılmıs kaldım oyle ortada kendım devam edıcem artık dıyete :/Arada oluyor ya o bende de var bisey olmaz cnm ümitsizlige kapilma
bugun dr gıttım dr yokmus 2 haftadır hastanye gelmemıs ne zaman gelıcede bellı degılmıs kaldım oyle ortada kendım devam edıcem artık dıyete :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?