- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
benim hem kpss yi kazanmam hem zayıflamam lazım.bunca sıkıntının arasında bebek gelseydi bana moral olacaktı.hayatımda güzel bişeyler duymaya ihtiyacım var.ama nasip değilmiş.hayırlısını allah bilir...sağol canım.burda bana en çok sen yoldaş oldun...canım uzulme ama Allah en kısa zmanda ınsallah guzel haberlerı verır sana. cok stres yapma
tabı once zayfla hedefıne kavus gencsn hersey olur.
benim hem kpss yi kazanmam hem zayıflamam lazım.bunca sıkıntının arasında bebek gelseydi bana moral olacaktı.hayatımda güzel bişeyler duymaya ihtiyacım var.ama nasip değilmiş.hayırlısını allah bilir...sağol canım.burda bana en çok sen yoldaş oldun...
senin beslenme şeklin nasıl genel olarak ??? tebrik ederim.inşallah devamı gelir.Kızlar mrb ben 1 ayın sonunda 2.5 kilo verdim hemde yiyerek bugün dr kontrolünden geldim listemi yeniledi bu ay 4kilo vericekmisim bakalım 1 ay sonra sonuç ne olucak
sınavlara bir aydan fazla var.hazırlanıyorum tabi elden geldiğince.bir buçuk yıllık evliyim.29 yaşındayım.olabıldıysem ne mutlu bana canım.
pekı kpss ye hazırlanıomusun ne zman sınavlar bu arada kac yıllık evlısın ve kac yasndaydın
sınavlara bir aydan fazla var.hazırlanıyorum tabi elden geldiğince.bir buçuk yıllık evliyim.29 yaşındayım.
Kızlar mrb ben 1 ayın sonunda 2.5 kilo verdim hemde yiyerek bugün dr kontrolünden geldim listemi yeniledi bu ay 4kilo vericekmisim bakalım 1 ay sonra sonuç ne olucak
aminnnn inşallah....ınsallah guze sonuclar alırsın.
daha yenı evlıymıssın ya olur ınsallah canım
boyle olması daha ıyı emın ol dr um bana gayet ıyı bekledıgım sonuc dedı zaten 69 kılo ıle basladım eger ac kalarak zayıflarsan dıyetı bıraktıgında yeme ıstegı olusucak ac kalmanı ıstemıyorum dedı ve uyguladıgım dıyette her 2 saatte 1 yemek yedım :)merhaba dıyesteyene gıdıosun galıba merk ettım lıstenıde bı gonderde bızde baaklalım bende 2,5 ayda 6 kılo verdım agır verıorum da :)
merhaba kızlar okulum oldugu ıcın sureklı aktıf olamıyorum forumda ama hergun muhakkak gırerım. diyet lısteme gelıcek olursak bu dıyet ılk 1 ay uyguladıgım dıyettısenin beslenme şeklin nasıl genel olarak ??? tebrik ederim.inşallah devamı gelir.
boyle olması daha ıyı emın ol dr um bana gayet ıyı bekledıgım sonuc dedı zaten 69 kılo ıle basladım eger ac kalarak zayıflarsan dıyetı bıraktıgında yeme ıstegı olusucak ac kalmanı ıstemıyorum dedı ve uyguladıgım dıyette her 2 saatte 1 yemek yedım :)
merhaba yazdıgın ıcın saol.
benım dıyet lıstemde buna benzer ekmegım yok 1 tane oluyo ızgarayla hıc yok gercekden dogru dıosun benm dıyetsyenm de dedı snrası da var bunun dedı ınsallah son 6 kılom bıtsın ıstıyorum hemen ya yaza dugun var bıde benım :)
ınsallah hedefımıze ulasırız.
ınsallah ya bende hazıranda en azından 59 u gorım :) mezunıyetım var benımde :)
ben de artık size uydum.kaç gündür bu şekilde besleniyorum.inşallah devamı gelir ve ben de kilo vermeye başlarım.denemediğim yol kalmadı.bıktım usandım artık yaaaa...
Merhaba, ben de diyetteyim 11 hafta 9 kilo
Verdim VerdimVERICEN MI 9 KILOYU VERDN MI :)
Verdim Verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?