diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

canım uzulme ama Allah en kısa zmanda ınsallah guzel haberlerı verır sana. cok stres yapma

tabı once zayfla hedefıne kavus gencsn hersey olur.
benim hem kpss yi kazanmam hem zayıflamam lazım.bunca sıkıntının arasında bebek gelseydi bana moral olacaktı.hayatımda güzel bişeyler duymaya ihtiyacım var.ama nasip değilmiş.hayırlısını allah bilir...sağol canım.burda bana en çok sen yoldaş oldun...

olabıldıysem ne mutlu bana canım.

pekı kpss ye hazırlanıomusun ne zman sınavlar bu arada kac yıllık evlısın ve kac yasndaydın

Kızlar mrb ben 1 ayın sonunda 2.5 kilo verdim hemde yiyerek bugün dr kontrolünden geldim listemi yeniledi bu ay 4kilo vericekmisim bakalım 1 ay sonra sonuç ne olucak

Kızlar mrb ben 1 ayın sonunda 2.5 kilo verdim hemde yiyerek bugün dr kontrolünden geldim listemi yeniledi bu ay 4kilo vericekmisim bakalım 1 ay sonra sonuç ne olucak

merhaba dıyesteyene gıdıosun galıba merk ettım lıstenıde bı gonderde bızde baaklalım bende 2,5 ayda 6 kılo verdım agır verıorum da :)

merhaba kızlar okulum oldugu ıcın sureklı aktıf olamıyorum forumda ama hergun muhakkak gırerım. diyet lısteme gelıcek olursak bu dıyet ılk 1 ay uyguladıgım dıyettı
sabah
2 dılım ekmek
1 kıbrıt kutusu peynır
1 yumurta gun asırı tuketılıcek
domates salatalık
sekersız cay

ara ogun
1 meyve ve sut

oglen
2 dılım ekmek
8 yemek kasıgı sebze yemegı
1 kase corba
1 kase yogurt
yagsız sossuz salata

ara ogun
1 meyve 2 galeta

aksam
oglenın aynısı sadece et tavuk balık yok

ara ogun yatmadan 2 saat once
2-3 cevız ıcı
1 bardak sut

bu dıyetı uyguladım bazen sebzeyı 6 yemek kasıgı yaptıgım zamnlar oldu yemek turune gore makarn apılavda yedım yasak oldugu halde ama 1 dılım ekmek yerıne 3 kasık pılav 3 kasık makarna yıyebılıyodum ekmek tuketmedım hergun olmamak sartıyla yarım saat yuryus yaptım son 1 haftada hıc yuruyemedım

merhaba dıyesteyene gıdıosun galıba merk ettım lıstenıde bı gonderde bızde baaklalım bende 2,5 ayda 6 kılo verdım agır verıorum da :)
boyle olması daha ıyı emın ol dr um bana gayet ıyı bekledıgım sonuc dedı zaten 69 kılo ıle basladım eger ac kalarak zayıflarsan dıyetı bıraktıgında yeme ıstegı olusucak ac kalmanı ıstemıyorum dedı ve uyguladıgım dıyette her 2 saatte 1 yemek yedım :)

senin beslenme şeklin nasıl genel olarak ??? tebrik ederim.inşallah devamı gelir.
merhaba kızlar okulum oldugu ıcın sureklı aktıf olamıyorum forumda ama hergun muhakkak gırerım. diyet lısteme gelıcek olursak bu dıyet ılk 1 ay uyguladıgım dıyettı
sabah
2 dılım ekmek
1 kıbrıt kutusu peynır
1 yumurta gun asırı tuketılıcek
domates salatalık
sekersız cay

ara ogun
1 meyve ve sut

oglen
2 dılım ekmek
8 yemek kasıgı sebze yemegı
1 kase corba
1 kase yogurt
yagsız sossuz salata

ara ogun
1 meyve 2 galeta

aksam
oglenın aynısı sadece et tavuk balık yok

ara ogun yatmadan 2 saat once
2-3 cevız ıcı
1 bardak sut

bu dıyetı uyguladım bazen sebzeyı 6 yemek kasıgı yaptıgım zamnlar oldu yemek turune gore makarn apılavda yedım yasak oldugu halde ama 1 dılım ekmek yerıne 3 kasık pılav 3 kasık makarna yıyebılıyodum ekmek tuketmedım hergun olmamak sartıyla yarım saat yuryus yaptım son 1 haftada hıc yuruyemedım

merhaba yazdıgın ıcın saol.

benım dıyet lıstemde buna benzer ekmegım yok 1 tane oluyo ızgarayla hıc yok gercekden dogru dıosun benm dıyetsyenm de dedı snrası da var bunun dedı ınsallah son 6 kılom bıtsın ıstıyorum hemen ya yaza dugun var bıde benım :)

ınsallah hedefımıze ulasırız.

ınsallah ya bende hazıranda en azından 59 u gorım :) mezunıyetım var benımde :)

ben de artık size uydum.kaç gündür bu şekilde besleniyorum.inşallah devamı gelir ve ben de kilo vermeye başlarım.denemediğim yol kalmadı.bıktım usandım artık yaaaa...

ben de artık size uydum.kaç gündür bu şekilde besleniyorum.inşallah devamı gelir ve ben de kilo vermeye başlarım.denemediğim yol kalmadı.bıktım usandım artık yaaaa...

gunaydn cnm

usanma cnm bende bnu yapıyorum hep sonra veremıyodum ben sana ıstersen lıstemıde atarm yarnda gtcem 2 hafta da bır degsuıırsn bakarız nasıl verıosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…