diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

yaaa benim adetim bugün bitti ama ben kendimi şiş ve ödemli hissediyorum.tartıda artı gördüm çok üzüldüm.moralim bozuk.tekrar eksilir inşallah ((( ödemi nasıl atarım acaba ????

yaaa benim adetim bugün bitti ama ben kendimi şiş ve ödemli hissediyorum.tartıda artı gördüm çok üzüldüm.moralim bozuk.tekrar eksilir inşallah ((( ödemi nasıl atarım acaba ????
ODEM NASIL ATILIR BILMEM AMA TAKMA DAHA YENI BITMIS HEMEN TARTILMASAYDN BAZEN OLE OLUYO BI KAC GUNE DUZELIR YA NE KDR ARTI GÖRDÜN Kİ

79 çıktı 77 ye düşmüştüm ne güzel.... ama şimdi kendime yepyeni bir program oluşturdum.bence insanın en iyi doktoru kendisi.vücudumuzu ve psikolojimizi en iyi tanıyan biziz.kendimize neyin uygun olduğunu en iyi biz biliyoruz.ben kendi kendimin doktoru olmaya karar verdim :)

ıraden varsa bunu yapabılrısın bencede. tartın oynuyodur belkı benmkı hergun yalnıs tartıoda 2 kılo hemen alınmaz yanı

ödem için yeşil çay içebilirsin. yeşil çay vücuttaki ödemi atmana yardımcı olur

nerdesınnnnn bakım sesın cıkmıyo bızım dıyet yalan mı oldu yoksa :)

nerdesınnnnn bakım sesın cıkmıyo bızım dıyet yalan mı oldu yoksa :)
yok canım yalan olur mu hiç :) aynen devam.dün akşam pilatesimi de yaptım.bu hafta işlerim çok yoğun fazla giremiyorum forum a çok fazla kilo vermedim ama vücudumda bi toparlanma var,sıkılaştı biraz.göbeğim de küçüldü :) senin nasıl gidiyor.bi gelişme var mı ????

Merhaba depresif polyanna ;
Bende 27 yaşındayım. 1 buçuk yıllık evliyim. Hikayemiz benziyormuş. Bende kilo verip sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum. Balıketliyim. Aslında armut tipli bir vücudum var. Basenler Ahhh basenler. Bu tatlı krizlerini, akşamları çayın yanında abur cubur yemeyi, çikolatayı,hamurişlerini en önemlisi makarnayı hayatımdan çıkaramayacağimı anladım. Ve uzmanından yardım almaya karar verdim. 1 kasımda diyete başladım. 72,7 kilo ile Boyum 162 cm. Geçen pzt kontrolde 70.5 kg a düştüm çok şükür. Önce kendim için zayıflamayı çok istiyorum. Hedefim 58 olmak. Önümde toplam 12 kg var vermem ereken. Ve ben oldukça motiveyim. Hani karşımda kuzu da kesseler salatayı tercih ediyorum. Çevremdekiler azmime hayran. Doktorumla ilk görüştüğümde benden istediği 2 şey vardı.
1. si çevremdeki herkes yaşantısına devam edecek,yanımda bişeyler yenilecek. Ben YEMEYECEĞİM...
2. si istediğim ideal kiloya ulaşınca kendimi salmadan koruma diyetine devam edeceğim.
EVET diyet yapmak çok sıkıcı. Ama o baskülde - sayıları görünce havalara uçuyorum.
İşte böyle sizi takipteyim

hoşgeldin canım :) aynı dertten muzdaribiz haklısın.ben de akşamları hakim olamıyorum kendime,gündüzleri sorun yok.ilk başlarda ben de çok iradeliydim ama bi müddet sonra dayanamıyor insan.inşallah azmin ve iraden sonuna kadar böyle gider.ben bu hafta kaçamak yaptım biraz.ama mutlaka devam edecem.pes etmek yok.bi de bana sadece diyet yaramıyor.kesinlikle her gün spor yapmam lazım.ama işten eve gidince çok yorgun oluyorum.bi de çok sık misafir geliyor.biz de çok dışarıya çıkıyoruz.çok zorlanıyorum.ama her şey bebek için :) öyle ya da böyle kilolar gidecek benim de gözüm üstünde bundan sonra,hedef kilomuz aynı.hadi bakalım kolay gelsin :)

OH IYI IYI SEVNDIM CNM PLATES KENDIN MI YAPIOSUN SPORA MI GIDYOSUN. BENIMDE SUAN ANCA O MODA GIRDM BAKALIM IYI GIDIO

OH IYI IYI SEVNDIM CNM PLATES KENDIN MI YAPIOSUN SPORA MI GIDYOSUN. BENIMDE SUAN ANCA O MODA GIRDM BAKALIM IYI GIDIO
benim evim spor salonundan farksız :) koşu bandı,selülit yakan masaj aleti,şu lastikli tekerlerden kol ve göbek eriten,kondisyon bisikleti,ev tipi trambolin,pilates topu lastikleri :)))) ama kullanan yok işte :) her türlü teçhizata sahibim,donanım süper ama bende tık yok :) ebru şallının dvd si var bende,onunla yapıyorum pilatesi evde

kızlar bugün keyifler nasıl :) ben sabahları iki ince dilim çok tahıllı ekmek arasında peynir ve domatesli tost yiyorum.öğlenleri sebze yemeği ve yoğurt ya da tavuk salata akşamları bişey yemiyorum sayılır.eşime yemek hazırlarken ağzıma atıyorum iki lokma o kadar.şimdilik menüm böyle devam ediyor.dün öğretmenler günü diye pasta almış ailem.mecburen kağıt gibi ince bir dilim yedim ayıp olmasın diye

yeni bir motive şekli oluşturdum kendime :) dün akşam sadece iç çamaşırlı fotoğraflarımı çektim önden yandan arkadan.ve inanır mısınız kendimden nefret ettim.dedimki sen kendin bu haline ıyyyy diyorsun eşin nasıl beğensin....adam haklı yani...ve acayip derecede hem moralim bozuldu hem de hırslandım....siz de deneyin giyinip kuşanınca sorun yok ama soyununca fazlalıklar selülitler yağlar.bu genç yaşımızda böyle olacaksak yaşlanınca napacaz dimi ama ??? bi silkelenip kendimize gelelim kızlar !!!!

onu bende yaptım ama sayfama yüklemeye cesaret edemedim . Ama bugünlerde geçecek.

onu bende yaptım ama sayfama yüklemeye cesaret edemedim . Ama bugünlerde geçecek.
ben onu hiçbir yere yüklemeye cesaret edemem.telde bile zor tutuyorum.ne yapıp edip bu kiloları vermemiz gerekiyor.biz aynada kendimizi beğenene kadar,eşlerimiz güzel vücut gördüğünde benim karımın vücudu daha güzel diyene kadar devam !!!

canım merhaba haklısın onu bende yapım aksam zaten kıyafetler olmaynca ıyıcene snır sayım artıyor o ayrı dusunuyorumda ne gerek var yıyoruz bıtıyor ama vucuda kotu goruntu.

bende sabah 2 dılım kepenk ekmegı kızarttm peynır salatalık yumurta oglende ya sebze ya ızgara bakm. aksam da duruma gore bazen yemıyorum bazen yıyorum ınsallah vercez.

evınde ne gzl aletler varmıs gercekden ama yapılmıyo calısan ıcın zor. yada bzm gıbı kılolular spra onem vermıyor zayf ınsanlara bak bızden daha cok yapıolr :)

Canım senin burcun boğamı? ne çok ortak yanımız var seninle. Sanki kendimi okuyorum. Her türlü spor amaçlı teçhizata sahibim. Ama yapmıyordum. Ama artık her sabah açık havada 45 dk yürüyorum :) VE inan çok enerjik hissediyorum kendimi.
Sabah: domates, salatalık, 5 zeytin,1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim tb ekmeğinimi yedim.
Gün içinde de plates yapıyorum vaktim olursa.
KAÇAMAK yok KIZLAR !!!

zaten kilo halsizlik ve yorgunluk yapıyor canım.bu yüzden zayıf insanlar daha aktif,çünkü hafifler.ben hantalım.çabuk yoruluyorum.halsizim hep.kiloluyuz diye hantalız,hantalız diye kiloluyuz.bu kısır döngüyü yıkmamız lazım.harekete geçmek lazım.nerde hareket orda bereket :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…