- 13 Temmuz 2023
- 2.090
- 2.094
- 63
- Konu Sahibi Purelife35
-
Yaaa çok iyi tebrik ederimGünaydın kızlar dün yedinci günü bitirdim bu sabah tartıldım güncel kilom 73,80 kg
76.2 kg ile başlamıştım geçen hafta pazartesi ilk haftam olduğu için muhtemelen su attı vücudum ama yine de mutluyum
Umarım bırakmadan devam ederim.
Şekersiz beslenmeyi hallediyorum da kuru meyveler taze meyveler ile ama hamur işinden uzak kalmak epey zorluyor beni. Bolca sabırlar hepimize️
Çok teşekkür ederim, inşallah :) Arada oluyor ben de meyveyi kaçırdım dün akşam bugün güzelce devam edelim.Yaaa çok iyi tebrik ederimdarısı bizlere inşallah ben bugün sabah tartılamadım dışarıda işlerim vardı misafirliğe filan da gittim bugün ki diyetim yalan oldu
İp atlamak güzel gerçekten kısa sürede daha etkili bence. Ben de dün chloe yapmaya çalıştım, şimdi oturup kalkamıyorum :')Oturduğumuz evin alt katı boş bir ara ip almıştım atlamak için akşam ona başlayayım diyorum vakit bulabilirsem o da baya kalori harcatıyormuş
Ödem vardır zaten moralini bozacaksa hiç bakma devam et güzelce.Günaydın arkadaşlar regl olduğum için 1 hafta tartılmayacağım ama diyete devam etmeye çalışıyorum 1 hafta sonraya bakalım kaç kilo ile devam edeceğim ? Sizler de durumlar nasıl gidiyor ?
Gün ğün degil de hafta başlarında kilonu paylaşmanı tavsiye ederim bende varımGün gün de kilomu yazacağım çok güzel motivasyon olur benim için
Yaa evet aslında gün gün yapınca biraz moralim bozuldu hafta başları daha iyi olabilirGün ğün degil de hafta başlarında kilonu paylaşmanı tavsiye ederim bende varım
Bende ramazanda kilo alıyorum maalesef çocuklara eşime göre yemek hazırlıyorum ilk hafta bende tutmayacağım o hafta diyetime devam ederim aslında çok acıkıp birden yiyince kilo alıyorum bu sefer az az yavaş yavaş iftar açmayı planlıyorum inşallah veririm çünkü şu an kendimi pehlivan gibi hissediyorum
Yaaa öyle ama arkadaşımla dışarı çıktım resim çekildik resmen pehlivan olmuşumpehlivan mi Allah im ya güldürdün beni
Ben bugün niyetlendim 2 3 gün sonra regl olurum muhtemelen, o surede daha dikkatli bol su içmeli devam ederim diye düşünüyorum. Sahurda güzel yemiştim aslında 2 dilim börek yemeseydim daha guzel olurdu....Maydanoz, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, bir dilim beyaz peynir yemiştim, sonra hop birazcık da börek yemiş oldum
İftarda daha dikkatli olmam lazım, planım da bu şekilde aslında. Akşam ekmek pilav vs. tüketmeyi düşünmüyorum. İnşallah kilo vermeye devam ederiz
Ay maşallah Allah bağışlasın. Deme öyle kendineeeeYaaa öyle ama arkadaşımla dışarı çıktım resim çekildik resmen pehlivan olmuşumkendimi güncellemem gerek 3 oğlum var hayalim onlar büyüdüğünde beraber gezerken aaa bu kim ablan mı demeleri inat ettim bu kilolar gidecek
İnşallah sağlıklı hayırlı bir evladın olurAy maşallah Allah bağışlasın. Deme öyle kendineeeeSeni motive edecek abla düşüncesine odaklan sadece azimle devam et.
Ben de anne olmak istiyorumo yüzden kilo vermeye çalışıyorum.
Amin çok teşekkür ederim, hepimizin evlatları hayırlı sağlıklı merhametli olsun inşallahİnşallah sağlıklı hayırlı bir evladın olurkilolu olunca doğumdan sonra da zor veriliyor o yüzden iyi düşünmüşsün sağlıklı bir şekilde verelim şu kiloları fit anneler olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?