- 30 Haziran 2022
- 144
- 183
- 53
- 35
- Konu Sahibi Purelife35
-
Çözüm olur mu bilemem ama ben ekmek yediğim günler çok fena acıkıyorum eğer ekmeksiz kahvaltı yaparsam ve haşlanmış yumurta yersem tok hissediyorum kendimiAy bende aralıklı oruç yapıyordum ramazan öncesi. Bir süre gayet güzel gitti. Üniforma giydiğimde anlıyordum verip vermediğimi. Ramazan gelince sahur iftar deli gibi yemeye başladım. Azcık kilo vermiştim umarım geri almam. Var mıdır bu deli gibi yemeye bi çözümü olan?
Ben de 92 den 86 ye düştüm devam ediyorum ama çok zor kilo veriyorum denemediğim şey kalmadıBende 91 den 87 düştüm devam ediyorum
Ay sen eşittir ben şu an. Deli gibi tatlı yiyorum, artık moralim bozuldu. Ne yapsam bilemiyorum.Ay bende aralıklı oruç yapıyordum ramazan öncesi. Bir süre gayet güzel gitti. Üniforma giydiğimde anlıyordum verip vermediğimi. Ramazan gelince sahur iftar deli gibi yemeye başladım. Azcık kilo vermiştim umarım geri almam. Var mıdır bu deli gibi yemeye bi çözümü olan?
Valla sizi tebrik ediyorum çok güzel vermişsiniz ben de denemek isterdim ama normal orucumu bile tam tutamıyorum bazı günler fire verdim tutamadım dayanamadım 3 küçük çocukla su orucu yapsam bayılırım galibaMerhabalar ben 66.5 kg dan 60.5 kg düştüm ramazandan bu yana ...bu hafta hedefim 57 kg olmak .... Uygulayacağım yiyecek listesi şu şekilde eğer benimle birlikte uygulamak isteyen olursa diye ...3 gün su orucu ( lavman temizliği ile başladım) , 3 gün özel bir beslenmek programı , son gün ise istedigin şeyi yemek şeklinde olacak insAllah
Bayramdan sonra ben de spora yazılıp diyetisyene gitmeyi düşünüyorum artıkBen de 77.5 da takılı kaldım ama iki hafta ailemin yanında olacağım çocukları anneme bırakıp akşamları yürüyüş yapmak istiyorum belki bu şekilde biraz daha ilerleyebilirim
Ben tekrar başladım :')Kızlar diyete devam mı nasıl gidiyor ben de uzun süredir yazamadım pes etmediniz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?