merhaba
ben dün bir dieyetsene gittim...evlendiyim evleneli 12 kilo aldım....neyse doktor bana güzel bi diyet listesi verdi bol bol meyve ve sebze yenilmesi önemli.....günde 6 öğün ve önemlisi 3 litre su....diyeti bilmek isteyen varsa bana haber verin :)
1 ayda 4 kg veriliyormuş...
neyse arkadaşlar hepinize slm....
dün de bende burdaki bütün olumlu başarılardan dolayı gaza gelip sıkı bir sağlıklı beslenmeye geçtim. sabsah işe gitmeden önce erkenden yürüyüş yapıyorum. ve düzenli öğünlerle besleniyorum. her seferinde başarısızlığa uğadığım dönemleri geride bırakıp bu başlangıcımın sonuca ulaşmasını istiyorum:) bu arada 1.76 boyum ve 76 kiloyom... 1.5 ay sonrada düğünüm var umarım düğünüme bu kiloyla girmem
bende diyete yeni başlayanlardanım. yeni dediğim 2 hafta oluyo işte :) ben diyetin yanında spor da yapıyorum atrıca işimi garantiye almak maksatlı birde zayıflama kapsülü kullanıyorum. kullandığım kapsül hap bana tokluk hissi verdiğini düşünüyorum. ve diyet yapmakta zorlanmıyorum. ama tabi sporumu eksik etmiyorum.
Bende diyete başlayalı bir ay oldu ama malesef kilo veremedim.. neden olduğunu bir türlü anlamıyorum. diyetisyene gidiyorum programa dikkat ediyorum. haftada en az 3 gün spora gidiyorum. ama yine kilom değişmiyor.
diyetisyen troid lerin yavaş çalışıyor olabilir dedi test yaptırdım ama troidlerin gayet iyi durumdaymış.
ya ben neden kilo veremiyorum((((
bu arada 1,70 boyum var 75 kiloyum ve ideal kilo hedefim 65
slm arkadaslar aranıza yenı katıldım. ben ve arkadasımın acıl 20 kılo vermemız gerekıyr ya ne yaPİcagımıza tam olark karar veremedımk. dıyetısynemı gıtsek,akupuntramı sporamı bılemedık , Fatıh2de oturuyruz ve memuruz anlıcagınız sa mabaşı oturuyrz butun gun harektsızız ne yapalm kızlar bıze yrdımcı olurmusuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?