Diyete Yeni Başlayanlar Kimler?

slm arkadaslar bnde kilo magduruyum.bir cok kere baslayip biraktigim basarisizliklarim oldu.ama artik ciddi bir sekilde karar verdim ve bugun basliyorum.dogumdan sonra uzerime yapisan 10kilodan kurtulmak istiyorum.suan 60 kiloyum.desteginize ihtiyacim var arkadaslar..

merhaba arkadaslar hepinize basarilar... Ben de kendimce bir diyet sistemi olusturdum bugun ilk gunum dusundugum seyleri yaptım... Suan 73 um ilk hedefim 68 ve sonra 63 olmak...

Beeeeen tombul tombul oldu resmen kollarım bile yaaa
Diyet yapamıyorum ben. O yüzden bundan sonraki hayatımı böyle devam ettirebilmek umuduyla şekeri, yağı ve karbonhidratı oldukça azalttım.
Özellikle tatlıları, şekerli şeyleri neredeyse tamamen kestim.
Bundan sonraki hayatım böyle..
Sebze yerim, yoğurt yerim, meyve yerim, baklagillere abanırım..
Ama kızartmaları, yağlıları yüzlüleri, şekerlileri görmek bile istemiyorummm
Gencecik yaşımda, bu en güzel en cici olmam gereken yıllarımı koskoca pantalonların içinde geçirmek istemiyorum!!
Zaten bir beden küçülsem yetecek.
Çok kararlıyım. Yaza kadar dal gibi olucam ve bu bir daha hiç de-ğiş-me-ye-cek!

ben hamileliğimde 25 kilo aldım tabi ikiz olmasınında etkisi vardı ama şuan koşturmadan ve uykusuzlukdan artı emzirmeden 54 kiloya düştüm, tavsiyem almanız gereken günlük kaloriyi yemekleriniz ile
hesap etmeniz..

bende vermek istiyorum arkadaşlar yaa, düğünüme 1,5 ay var benim 6 kilo fazlalığım varr. en azından 4ünü versemde fit görünürüm.. yarın öğle yemeği için barbunya haşlıyorum.. iş yerşnde yicem..

Bende kilo vermek istiyorum diyetisyene başladım bu hafta 2. haftam 2,5 kilo kaybetmısım... ama benım de metobolizmam yavas calısıyor hasimato hastalıgı teshisi konuldu... boyum 1.66 kilom 74.5 cıktı dıyetısyende ozellıkle bel bölgesınde fazla yağlanma oldugunu gorduk... spor salonuna uyeyım ama 1 aydan fazladır onu da bıraktım onumuzdekı hafta diyetimle bırlıkte kardıyo, plates ve yuzmeyede başlayacam umarım yaza kadar ıncelınır ıdeal kilom 58-60 olması lazım bu da 38 bedene denk geliyor...

Selam kızlar,

Ben aslında başlamıştım ama 5.günde kayınvalidem'e geldiğimden diyet miyet kalmadı. evdekilere göre uyum sağlamam lazım. en 2hafta burdayım. ama dün yine moralim bozuldu, o yüzden dün akşam karar verdim sıkı bir diyet uygulamaya. biraz zor olacak ama bu kilolarla hayatın da tadı tuzu yok ama başaracağım. onca insan başarmış, sadece biraz disiplin ve sabır. bıktım çünkü artık.

Şu an hayatımızın geriye kalanının ilk anı. Yarın değil, şimdi! Bu bedene daha fazla eziyet etmek neden?
Su içerek başlıyorum.. Hemen şimdi. Başarabiliriz!

bende yarın başlycm .aslnda çarşmba başlaştım amma velakin hastalık bırkmıyr peşimi üşüttüm
bnde bol vitamnli bol kalorili bi 4 gün geçrdm ama yarınn bu iş başlyck
ömür boyu diyet yapıp bi anlık zevk için kendime eziyt edecğime şurda 4 ay sıkarım dişimi bitirirm artık bu işi kararlym bu seferr... olacak olacakkk...

bende 5 gündür başladım, diyette bazı eksiklerim var ve bol su içmem gerekiyor, hedefe ulaşana kadar bırakmayacagım, yaklaşık 6 aydır hiç alış veriş yapmadım:) zayıflayacagım diye,zaten bu bedenle aldıgım kıyafetleri taşımak içime sinmiyordu, ama artık gerçekten birşeyler yapmanın zamanı !!!

bende ne zaman diyete başlıcam desem o gün her zamank,nden daha fazla yemeye başlıyorumonun için artık kendikendime diyete başlamıyorum her zamanki günler gibi falan deyip beynimikandırıyorum normal yiyorum hatta dahada az yiyebiliyorum ..
diyete başlamak kelimesi psikolojikolarak çökertiyor beni

herkese selam benm durumum çok ilginç.ben geçen yıl şubat ayında diyete başladım diyetsyen eşliğinde ve tüm kilolarımı verdm.gelin görünki artk verdiğim tüm kiloları geri alıyorum.verdiğim 13 kilonun yarısını aldım ve almaya devam ediyorum.sürekli yemek aklımda fikrimde ne yesem.kıtlıktan çıkmış gibi sürekli saldırıyorum.aşırı yiyorum.cipsler çikolatalar.yedikten sonrada oturup ağlıyorum.sanırım psikolojik bi rahatszlık oldu bu durum bende.siteye yeni üye oldum ve belki sizlerin desteğiyle yeniden başlayıp kendme bir dur diyebilirim die düşündüm.yardımınıza ihtiyacım var.başlayanlar varsa bugun yarın beraber yola çıkalım istiyorum.yardımınızı bekliyorum çnkü kendmi çok çk kötü hissedyrm.

kizlar ben de bu sitede bir basari oykusu yayinlamayi cok istiyorum bir yilda 8 kilo aldim ve artik coooook mutsuzum.ama oyle belli bir listeye bagimli kalabilir iyim bilmiyorum. gerci belli bir sey olmadan da kilolar gitmiyor bir yerde sapitiyor insan. gebelik planliyorum. 7-8 kiloyu vermek istiyorum. gerci 5-6 kilo da olur bunu 1 ayda yapmam lazim yalniz fazla vaktim yok her an hamile kalabilirim artik yuzum yok erteleyelim diyemem esime 2 yildir erteliyoruz cunku ne yapmam lazim

arkadaşlar ben bu sabah başladım.uyandım bir bardak su içtim.ve kahvaltıda 1 dilim esmer ekmek bir ince dilim peynir ve domates salatalık.bukadar.sizde başladıysanız yediklerinizi paylaşabilirsiniz.bunun daha motive edici olacagını düşünüyorum.herkese bol şans :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…