cuma dan beri diyetteyim.64.400 düm.
cuma dan beri hiiç tartılmadım.cuma günü tartılcam.
buraya yazarım ne kadar verdimi.
bu sabah yediklerim şunlar.
1tabak yeşillik =limonlu,çok azda tuz var.
yarım yumurta=diğe yarısını oğluma yedirdim.
3 tane zeytin.
çok az peynir.
sınırsız şekersiz çay
12 gibide 3 4 tane fındık yedim.
çok mu yemişim,nası sizce:18:
cnm cok yememişsin hatta az bile...
yeşillik konusunda sınır yok hatta çiğ sebzelerden sınırsız tüketebilirsin alacagın kalori cok az 50 bile değil o yuzden bol bol ye hem tok da tutar....
zeytin 3-5 arası normal sorun yok
peynir de normal daha yiyebilirmişsin.... tavsiyem haftada 2-3 kez haslanmış yumurta diğer gunlerde peynir yemen... ben yumurta yediğimde peynir yemem 2 proteinli gıdayı karıştırmam ama yarım yumurta biraz peynirle desteklenebilir...
fındık gibi gıdalarda ölçü elin olmalı... elinin içini ne kadar fındık dolduruyorsa o kadar yiyebilirsin... 6-7 hatta 10 tane bile normal...
bir de duzenli yemeye çalış mesela sabah 9da yedin 11-11:30 gibi fındık, ayran yada meyve gibi ara ogun yap kendine 2-3 saat sonra da ogle yemegi... ogun araların 2.5- 3 saat arası olursa metabolizman hızlanır...
super gidiyorsun guzel haberlerini bekliyoruz:))))
İyi geceler hanımlar
ben de diyetteyim de birşey soracağım
yumurtayla peyniri neden karıştırmamak gerekiyor?
merhaba kızlar bende katılmak istiyorum aranıza moralim bozukkilom yüzünden çünkü artık veremiyorum 1 hafta önce başladım ve 1 kg bile verememişim hayret etdim üzüldüm niye veremedim anlamadım yediklerimede dikkat etdim ama anlamadım
beraber başlarsak benim için belki güzel olur hani aramızda yarış gibi çünkü veremedim diye bozdum diyetimi akşam amaaaaaaaaan nasıl olsa gitmiyo kilolar boşuna aç kalıyorum diye ama yürürken rahatsız oluyorum kalçalarımdan oturunca göbeğimden puffffff.
boyum 1.73 kilom 64 eski kilom 58.ben 56-57 olmak istiyorum ve yarın başlıyorum.
yardımcı olalım birbirimize burdan gerçekden yapalım bırakmayalım birbirimizi:13:
Çok teşekkür ediyorum bu konuda bilgilendirdiğiniz için.2 yıl önce diyetisyene gittiğimde bana protein ağırlıklı diyet vermişti.O dönem 16 kilo vermiştim ama sonra bozdum diyetimi ve tekrar kilo aldım.Şimdi eski menülerime göre diyet yapıyorum,benim menümde de peynir-yumurta ya da et-sebze birlikte verilmişti.Bu yüzden sordum acaba yanlış mı yapıyorum diye ama kişiye özel bir durummmuşmerhaba cnm aramıza hoşgeldin...
yumurta-peynir ve et protein kaynaklı besinler oldugu için ve bn de gecmişte protein kısıtlamalı diyet uygulamak zorunda kaldıgım için bunu artık yasam sekli haline getirdim... yani belli bir nedeni yok ama aşırı protein yuklemesi olmasın diye uyarıyım istedim... bazı diyet programları hem peynir hem yumurtayı aynı anda verebiliyor o yuzden genelleme yapmam yanlış olur. diyetisyen bana etli-tavuklu sebze yemeklerini yemememi soylemişti nedeni de hazmı zorlastırıp mideyi ve vucudu yormamakmış... yani etin yanında salata, çiğ sebze yenebilir ama ayrı ayrı aynı yemekte değil, etli bamya gibi mesela... tabii bu senin bunyen ve beslenme alışkanlıklarınla ilgili bişey yani her dogru herkese uyacak diye bişey yok....
bu surecte herkese basarılar... (ben de dahil:) )
sevgiyle kalın...
diyete yeni başlayanlarla iletişimde olup birbirimizi motive edersek daha kolay ve hırslı olacağımızı düşünüyoırum. ben şu an 66 kiloyum yeni başladım.ya sizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?