canım merhabalar bende 69 kiloyum bayram öncesi çok sıkı başlamıştım ama bayram mahvetti beni. yarın tekrar çok sıkı olarak başlıyorum. çok ta kararlıyım bende 60 hatta 59 olmak istiyorum. neler yapıyorsun bunun için? ben ekmeği kestim bayramda hiç ekmek yemedim ama tatlı yedim malesef. sabahları 45 dk koşu hergün 10 dk tramboln ve az yemek benm planımArkadaslar benim bu topik te tek kuralım kararlı ve gerçekten kıloların dan bıkms azimli sonunu getirecek aktif arkadaşları istiyorum.
Bir yazıp sonra kaybolanlari değil. :)
8 kilo vermem lazım ben sürekli girecegim 68.500 kiloyum 60 olana kadar burdayım.
Eşlik etmek isteyen arkadaşlar buyursun gelsin
Arkadaslar benim bu topik te tek kuralım kararlı ve gerçekten kıloların dan bıkms azimli sonunu getirecek aktif arkadaşları istiyorum.
Bir yazıp sonra kaybolanlari değil. :)
8 kilo vermem lazım ben sürekli girecegim 68.500 kiloyum 60 olana kadar burdayım.
Eşlik etmek isteyen arkadaşlar buyursun gelsin
süperrrr bisssürü olmuşuz burdabende hergün yazarım buraya yediğimi ve sporlarımı tabi yapabilirsem ben aynı zamanda 8. takımda yarışıyorum daha yeni katıldım hepimizin amacı ortak inşş herkes ulaşır hedef kilosuna
hemen yazıyım bugün yediklerimi
sabah;1 yumurta maydonoz domates
öğle;1 simit şekersiz çay
akşam; yoğurt çorbası
içinde nohut filan var
yarım bardakta kola içtim
Arkadaslar hepiniz hoşgeldiniz. ..
ben çikolata ya çok düşkünum ona yemin ediyorum mesela 1 ay yemicem diye 1 ay sonunda da kendimi odullendiriyorum. Ekmek yemiyorum sabahlari bazen u no tost ekmeği yle tost yapıp yiyorum bitki çayı kullanıyorum . Ve kondisyon bisiklet im var yarından itibaren ona başlayacağım inşallah .. hergün düzenli olarak gireceğim kızlar yanlız birakmicam sizi :) tam destek hedeflere ulaşan kadar...
kalori yok zeroda ama sağlıksız işte kolanın her türlüsü o tatlandırıcılarda bağımlılık yapıyo deniliyo hiç içmemek en mantıklısı ama bende yapamam kolasız sanırımSelamlar,
Bugün bende kola zero içtim. Ve açıkcası daha önce hiç incelememiştim ama kalorisi 0,7 miş, 330 ml kutu kolanın. Tabii önemli olan kaloriden çok karbonhidrat, onda da sıfır yazıyordu. Ne kadar doğrudur bilmem. Ama doğruysa da çok sevincem ;p
kalori yok zeroda ama sağlıksız işte kolanın her türlüsü o tatlandırıcılarda bağımlılık yapıyo deniliyo hiç içmemek en mantıklısı ama bende yapamam kolasız sanırım
benim yatış 3 kalkış 11Bende yarından itibaren düzenli girip yazacağım... ilk iş eski düzene geri donmek 6 ogun benim icin.... erkwn yatip erken kalkalım ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?