diyetini yarım bırakmayacak arkadaşları bekliyorum lütfen

sabah
1 domates
azcık peynir
1 dilim ekmek
öğle
1 elma
20 25 kadar üzüm
akşam
yeşil fasülye
1 dilim ekmek
2lt su içtim şimdiye kadar

Yemek faslını şimdi bitirdim.
1 küçük kase yoğurt
az bir parça ızgara tavuk
Doya doya kavun
1 tatlı kaşığı dolusu bal yedim
hadi hayırlısı bakalım....
2.5 lt su tamamlandı. 1 lt daha icerim daha
birazdan da Yeşilçay

1.100 gr hırsı ile bugün iyi geçti. Ben kahvaltımı doya doya yaparım önemli olan benim için akşam yemeklerini hafif gecirmek ve erken yemek.... 3 lt su içmek
ay bu hafta gaza geldim kızlar.... gerçi hepinizin kilosu benden az ama gayretli olup size yetisecegim

Canm hırs çok önemli bende 84 ten düştüm. .. hırs ve azim yapmasaydim şuanda 90 olmuştum. .. bende kahvaltıyı atlamiyorum . Akşam bazen hiç yemiyorum . Bugün sosis salata yedim öğlen ..
sabah 67.700 çıkmıştım
Şimdi 67.800 çıkıyorum:)
Tartilmanin böyle bi yararı oluyor bana bunu görünce yiyesim kaçıo mutlu oluyorum. ..
şimdi oğlumu uyutup kendime bitki çayı demlerim yanına belki fındık fıstık :) tamamdır bugün inşallah ... yarin sabah a heyecanla beklemedeyim

Diamond 14 onda ne popo var ne göğüs ... zayiflamak istiyorum ama öyle olmak istemiyorum maalesef

Bende galiba yarın bu sabahkinden daha az çıkarım diye düşünüyorum. .. aslında bende hergün tartılıyorum.

Dün akşam eşimin yüzünden kaçırdım biraz :) dün sabah 67.700 idim bugünü hiçyyaşanmamış sayıp doğru düzgün yemicembbişey yarın sabaha yine Ens az 67.700 çıkmak için uğraş cam ...

Umarım 67,7 den de daha az çıkarsınız =)

Kilomu da yazayım hemen 68.400
Gece yediğim için çok fark etti ... ama kızlar görün bakın yarın sabaha 67.500 cikicam .. bende fenayim. .. :) azimse azim yemekte yemek
dibini getiriyorum

Selam, ya bir cok kisi ayni seyi soyluyor kararli olan gelsin yazsin gitmesin diyor yaziyorum bakiyorum konuyu acan kisiden daha cok msj birakiyorum... Birakip gidiyolar! tam sempati kurdum diyorum kilo vermek icin arkadas edindim diyorum poff bi bakiyorum kimse kalmamis kendi kendime kilo bildirimi yapar olmusum
Ama ben sana katilicam (sanirim son katildigim kisi olucaksin) bakalim belki seninle iyi gider :)

ohhh icimi doktum simdi kilo vermeye gecelim.
Ben Eylulun 1inde 70kg ile rejime basladim, suan 65kiloyum. Haftada 1kilo kaybediyorum. Masa basinda calistigim icin hareketsizim. Ha bu arada boyumda 1.59 - 1.60 gibi bise (en son 1.60di)
not: hergun girip yazisabilirim

E="zordegil, post: 37228emberçıktın50"]Dün akşam eşimin kalabilmek tartılacağimçırdım biraz :) dün sabah 67.700 idim bugünü hiçyyaşanmamış sayıp doğru düzgün yemicembbişey yarın sabaha yine Ens az 67.700 çıkmak için uğraş cam ...[/QUOTE]
Bugun Sabah tartıldın mı kaç ciktin peki bende yataktan kalkabilsem

Karma karışık oldu be.... uyanabilsem tartılacağim

:) tatlı tambak Günaydın . Tartildim 68.400 ciktim maalesef ama yemicem bugun

Merhaba bende zayiflamak istiyorum ve ustelik yeniyim.sana katila bilrimiyim zayiflamak icin?
Hedefim 54 kilo olmak.Raziysan seninle diete varim ben

Yeni gelen ve dertli arkadaşım hoşgeldin :) merak etme ben burdayım hep ve sürekli girecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…