Canm hırs çok önemli bende 84 ten düştüm. .. hırs ve azim yapmasaydim şuanda 90 olmuştum. .. bende kahvaltıyı atlamiyorum . Akşam bazen hiç yemiyorum . Bugün sosis salata yedim öğlen ..
sabah 67.700 çıkmıştım
Şimdi 67.800 çıkıyorum:)
Tartilmanin böyle bi yararı oluyor bana bunu görünce yiyesim kaçıo mutlu oluyorum. ..
şimdi oğlumu uyutup kendime bitki çayı demlerim yanına belki fındık fıstık :) tamamdır bugün inşallah ... yarin sabah a heyecanla beklemedeyim
Dün akşam eşimin yüzünden kaçırdım biraz :) dün sabah 67.700 idim bugünü hiçyyaşanmamış sayıp doğru düzgün yemicembbişey yarın sabaha yine Ens az 67.700 çıkmak için uğraş cam ...
Arkadaslar benim bu topik te tek kuralım kararlı ve gerçekten kıloların dan bıkms azimli sonunu getirecek aktif arkadaşları istiyorum.
Bir yazıp sonra kaybolanlari değil. :)
8 kilo vermem lazım ben sürekli girecegim 68.500 kiloyum 60 olana kadar burdayım.
Eşlik etmek isteyen arkadaşlar buyursun gelsin
Selam, ya bir cok kisi ayni seyi soyluyor kararli olan gelsin yazsin gitmesin diyor yaziyorum bakiyorum konuyu acan kisiden daha cok msj birakiyorum... Birakip gidiyolar! tam sempati kurdum diyorum kilo vermek icin arkadas edindim diyorum poff bi bakiyorum kimse kalmamis kendi kendime kilo bildirimi yapar olmusum
Ama ben sana katilicam (sanirim son katildigim kisi olucaksin) bakalim belki seninle iyi gider :)
ohhh icimi doktumsimdi kilo vermeye gecelim.
Ben Eylulun 1inde 70kg ile rejime basladim, suan 65kiloyum. Haftada 1kilo kaybediyorum. Masa basinda calistigim icin hareketsizim. Ha bu arada boyumda 1.59 - 1.60 gibi bise (en son 1.60di)
not: hergun girip yazisabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?