havalar soğudu artık daha az içeriz hatta ödülümüz olsun o bizim o hafta güzel kilo verdiysek hafta sonu 1 bardak kaçamak olsunEvet sağlıklı değil dediğiniz gibi, hele birde yapım aşaması ile ilgili söylenenler falan. Ama işte insanın bazen gözü görmüyor, göz ardı ediyor.
havalar soğudu artık daha az içeriz hatta ödülümüz olsun o bizim o hafta güzel kilo verdiysek hafta sonu 1 bardak kaçamak olsun
millet pizza baklava ödülü verir kendine bize bak dandirik bi kolaya bağımlıyız
kilo vermek için varız burda olcaksın inşş istediğin kiloda pes etmek yokAh ah evde olsaydım ne güzel planlarıma uyardı ama eve gitmeme daha cook var. 23 ekim de evde olacağım o zamana kadar da 88 olmak istiyorum....
inanmayacksıniz ama su anki yatağa yatış kilom 92.8 yaaaa
bakalım sabah kaç çıkacağım.....
ay bu ben olamam yaaaa
kilo verme çizelgelerini nasıl ekliyorsunuz??
Kızlar iyi geceler hepinize. ..
Selam benimde diyetimin 7.ayi 78 le basladim suan 62 kiloyum hedefim 55 boyum 1.63
Kızlar Günaydın
Günaydın bejafit :)
Sende sık giriyorsun hoşuma gidiyor arkadaşım ....
Bu sabah çok mutluyum sonunda 67.700
çıktım. .. Ekim 24 te 65 olursamttadından yenmez artk :)
Benim 1 hafta oldu tam 91.0 dan 89.9 a düştüm.... giden 1.100 gram çok mutluyum. darısı diğer haftaya inşallah....
Inşallah canım diğe hafta 87 leri ggörmek istiyorumSizi de tebrik ederim =) Umarım böyle ve daha iyi şekilde giderler.
Ekim 24 senin icin onemli olsa gerek benim icin de 23 ekim onemli canim insallah evime dönüs tarihim vee ben dogumdan sonra aldiklarimi vermek istiyorum yani 84zordegilpost: 37215521 .!.:Kızlar Günaydın
Günaydın bejafit :)
Sendmiriyorsun hoşuma gidiyor arkadaşım ....
Bu sabah çok mutluyum sonunda 67.700
çıktım. .. Ekim 24 te 65 olursamttadından yenmez artk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?