• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen desteğiyle başlayan sürecim: 21.05.2020

Çok teşekkur ederim bende 27 mayısta başladım konu başlıgım oruç bitince if diyetine başlayalımmı arkadaşlar başlıgı 25-26 kişiyiz motivasyonda çok iyi ikinizede başarılar diliyorum bizde her pazartesi baskül paylaşımı yapıcagız sizede bakarım arada 😉
If çok duydum oda çok sağlıklı 😊 8 saat besleme 16 saat açlık uykuda dahil tebrik ederim, benim sıkıntım bir kontrol mekanizması olmalı en azından ilk ay için o yüzden diyetisyen desteği aldım 😊 tebrik ediyorum

Çok teşekkur ederim bende 27 mayısta başladım konu başlıgım oruç bitince if diyetine başlayalımmı arkadaşlar başlıgı 25-26 kişiyiz motivasyonda çok iyi ikinizede başarılar diliyorum bizde her pazartesi baskül paylaşımı yapıcagız sizede bakarım arada 😉

Ay bende bakarım arada çok teşekkür ediyorum motive olmak önemli başarılar 😍

Dün akşam yazamadım. Hala bozmadım diyetimi. 💃🏻 Yarın da p90x3’e başlayacağım. Biraz gözüm korkuyor. Yapamazsam diye korkuyoruum. 😂😂 Ama zayıflamak için değer. Sen memnun musun yosunkokusu yosunkokusu cuğum? ♥️

Dün akşam yazamadım. Hala bozmadım diyetimi. 💃🏻 Yarın da p90x3’e başlayacağım. Biraz gözüm korkuyor. Yapamazsam diye korkuyoruum. 😂😂 Ama zayıflamak için değer. Sen memnun musun yosunkokusu yosunkokusu cuğum? ♥

Kuzum ben çok memnunum harika korkma ilk hafta zor gibi geliyor sonra yapmasan yapmak istiyorsun bende çocuklara not hazırlamakla uğraşıyorum bende bozmadım 👍😍

Selamlar pek giremedim malum sokağa çıkma yasağı var ve aile bireylerim evde onlarla vakit geçirmekten giremedim, diyetime yine uyum 100 spor yapmadım bugun dinlenme günü :)) su içiliyor tabii kiii öğünlerde önce hadi ben kaçtım by by 😍

Kuzum ben çok memnunum harika korkma ilk hafta zor gibi geliyor sonra yapmasan yapmak istiyorsun bende çocuklara not hazırlamakla uğraşıyorum bende bozmadım 👍😍
O zaman sen benden 1-2 hafta ilerde olacaksın ama yine mükemmel bir diyet-spor arkadaşı olacağız. Fena bir ikili olduk. 😂💪🏻

Yaaa kesinlikle ya aaaaa çok mutluyum iyiki tanıdım seni 2 3 ay sonra sevinç topik olacak burası kuzum 😍
Ben de çok mutluyum. 🌸 Motivasyon için üye oldum falan tabii ama bu kadarını asla beklemiyordum. 3 ay sonrasındaki bizler, şu anki bize çok teşekkür edecekler. Onları utandırmayalım. ♥️

Kesinlikle kuzucum bugun de tam uyuyorum sen ne yaptın başladın mı p90x3 e ben de biradan 2. Hafta ma başlıyorum
Başladıım. Ama yarım yamalak yapabildim. Bu ne yahu? 😂😂 Ölüyorum sandım. Kalbim çıkıyordu az daha. Sonra pilates yaptım biraz da. Baya yoruldum. Kendime gelemedim bir süre. 😂😂 Diyeteyse tam gaz devam tabii ki 💃🏻

Başladıım. Ama yarım yamalak yapabildim. Bu ne yahu? 😂😂 Ölüyorum sandım. Kalbim çıkıyordu az daha. Sonra pilates yaptım biraz da. Baya yoruldum. Kendime gelemedim bir süre. 😂😂 Diyeteyse tam gaz devam tabii ki 💃🏻

İlk başta öyle oluyor zaten tonny ve ekibi kadar hızlı yapma kuzum, harikasın beee😌🥰✌️

Selam günlüğüm diyete uyum %100✌️
Spor da tamam 2. Hafta 1. Gün öldüm bugun 😂✌️

Eklentiler

• IMG_20200601_213647.webp
    IMG_20200601_213647.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 42
Günaydın. ☀️ Ben kahvaltımı 10.15 gibi yaptım bugün. Biraz geç oldu. O yüzden ara öğünü atlayıp direkt öğleye geçicem. 🙈 Sporu da yapıcam. Diyete uyum tam gaz devam tabii. 0 kaçamak. 💃🏻

Ay bugun hiç giremedim yaaa yolculuk için hazırlık vardı, hemen rapor vereyim bugun dışarı çıktım görenler ne kadar zayıflamışsım dedi bugun de bozmadım devam 💪🤩 harikasın kuzucum

Back
X