Diyetisyenden tüp bebek sürecine destek beslenme tavsiyeleri

Ama aslında belki ilkinde tutacak şimdi de opu için büyütürken iğneler olunuyor stres olunuyor bence tüp bebeğin en stresli kısmı burası değil mi sonra sırasıyla transfer ettir dur ama belki de çift transferle şansı artırmak istiyor doktorunuz bu durumda da bir kez çift bir kez tek koyabilir

Olabilir bilmiyorum o kısımları henüz konuşmadım doktorumla bu opuda konuşacağım

Önemli olan kalite olduğu için aslında sizde de gördüğümüz gibi sayılara ne üzülmek ne de sevinmek lazım
Tabiki öyle kaliteli olmadıktan sonra çok yumurtanın bir anlamı olmuyor ama süreçte tabi az yumurtayla başlamış olmanın stresi de kötü yumurta sayısı en azından yeterli olunca ilaç süreci biraz daha rahat geçebiliyor hepimiz kaliteli bol yumurtası olsun inşallah

Aslında garantici olması daha sizin adınıza olumlu. En güzel haberleri alın umarım, hangi hastanede yaptırıyorsunuz?

Verdiğiniz bilgiler çok kıymetli. kendi adıma teşekkür ediyorum. ben endometriozis hastasıyım, sol yumurtalıkta iç içe geçmiş 3 cmlik kistler varmış. 3 aydır beslenmeme olabildiğince özen gösteriyorum. Mayıs ayında amh 1,54 çıktı. bu ay da tüp bebek tedavisine başladık. ilaçları yüksek doz kullanmama rağmen sağda 5 solda 3 yumurta saydı doktor kontrolde. umarım yumurta kalitem iyidir ve başarılı ilerler tedavi diye dua ediyorum. 3 veya 4 gün sonra opu var. bu süreçle ilgili farklı bir tavsiyeniz olursa dinlemek isterim. dilerim ki sizin tedaviniz de en güzel şekilde sonuçlansın.

Merhaba, bende Amh düşüklüğü için bir süredir diyetisyen ile çalışıyordum ve aynı zamanda demir ilacı takviyesi alıyordum. Yaklaşık 1 hafta 10 günlük kabızlıktan sonra anal fissür oldum. Şuan ne durumdasınız ağrılara dayanamıyorum artık

Merhabalar. Bende sizin gibi oldum çok çok ilerledi bende fissür oldum 6 7 ay ameliyat dedi doktor en son . Çok araştırdım ama ameliyat dışında çare yok dediler. İnancinz nasil bilmiyorum ama çörekotu yağı vardı evde sifasina inandım her gün o bölgeye sürdüm şuan daha iyiyim arada soguk sıkım Hindistan cevizi yağı da sürüyorum. İnşallah tekrarlamaz suanlik iyiyim. Bolca ılık suya oturun. Tedaviniz ne durumda transfer oldunuz mu

Geçmiş olsun sizede gerçekten çok kötü bir süreç umarım tekrarlamaz özellikle böyle bir süreçte dahada yıpratıyor insanı henüz tüp bebeğe başlamadık yaklaşık 3 ay önce öğrendik durumu doktorumuz 3 4 ay doğal yoldan denememizi istedi folikül takibi yapıyoruz şuanlık ama büyük ihtimal aralık ocak gibi tedaviye başlayacağız. Siz ne durumdasınız ?

Benim negatif oldu maalesef iki kez tedavi gördüm. Yeniden başlamaya cesaretim yok çok yıprattı beni. Geçmiş olsun size de. Yeniyle hemen bir çaresine bakın ameliyatlik olmasın. Başlamadan önce mutlaka kabızlığa çözüm bulmalısın aşırı aşırı artiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…