Ben 5 diye sınırlamıyorum. 6-7 gibi yiyorum en son. Eğer gece 3 gibi geç bir saatte yatıyorsanız, 9da bile yiyebilirsiniz. Ama 11 oldu mu yatarım diyorsanız, 6 daha mantıklı.Akşam 5 den sonra bişey yememek çok zor ama ya elim ayağım tutmaz benim
Peki sence diyetisyene gitmek şart mıBen 5 diye sınırlamıyorum. 6-7 gibi yiyorum en son. Eğer gece 3 gibi geç bir saatte yatıyorsanız, 9da bile yiyebilirsiniz. Ama 11 oldu mu yatarım diyorsanız, 6 daha mantıklı.
Arkadaşlar merhaba.bi senelik evliyim bi senede 15 kilo aldım zaten 5 kilo fazlam vardı iyice top gibi oldum.panik atak hastasıyım aç kalamıyorum aç kalınca kötü oluyorum tatlıdan vazgeçemiyorum.diyetisyene gitmeye niyetlendim ama kafam karıştı diyetisyen herkese aynı diyet listesi mi veriyo yoksa yağ oranına göre mi?faydalı mı yoksa nette olan diyet listelerine uysam kilo verebilir miyim?
Ben de aç kalmaya dayanamıyorum. Özel hastaneye gitmeni tavsiye ederim. Beden ölçülerin alınıyo ve kan testi yapılıyo ve sana uygun bir liste oluşturuluyo. Korkmanı gerektiricek bi durum yok bence. 2 buçuk ayda 9 kilo verdim canım.Arkadaşlar merhaba.bi senelik evliyim bi senede 15 kilo aldım zaten 5 kilo fazlam vardı iyice top gibi oldum.panik atak hastasıyım aç kalamıyorum aç kalınca kötü oluyorum tatlıdan vazgeçemiyorum.diyetisyene gitmeye niyetlendim ama kafam karıştı diyetisyen herkese aynı diyet listesi mi veriyo yoksa yağ oranına göre mi?faydalı mı yoksa nette olan diyet listelerine uysam kilo verebilir miyim?
Bence diyetisyene değil endokrin uzmanına çıkın insülin direnci ve tip 2 diyabet olabilir aynı sorunlar bende de vardı şuan Nasılsınız pekiArkadaşlar merhaba.bi senelik evliyim bi senede 15 kilo aldım zaten 5 kilo fazlam vardı iyice top gibi oldum.panik atak hastasıyım aç kalamıyorum aç kalınca kötü oluyorum tatlıdan vazgeçemiyorum.diyetisyene gitmeye niyetlendim ama kafam karıştı diyetisyen herkese aynı diyet listesi mi veriyo yoksa yağ oranına göre mi?faydalı mı yoksa nette olan diyet listelerine uysam kilo verebilir miyim?
Dikkat etmeye çalışıyorum ama kilom aynı.maşallah sizi takip ediyorum güzel kilolar veriyorsunuz bi irade olsa bende verebilsemBence diyetisyene değil endokrin uzmanına çıkın insülin direnci ve tip 2 diyabet olabilir aynı sorunlar bende de vardı şuan Nasılsınız peki
Bence iş diyetisyende değil önce uzman bir doktor teşhis koysun dahiliye yada endokrin ama özellikle endokrin Canım ben doçente çıktım sonra diyetisyenine yönlendirdi 1.5 sene veremedim benim şikayetlerim şuydu yemekten 2-3 saat içinde açıkıyor tatlılar saldırıyor midem bulanıyor tekrar acıkıyor ve yemeğe saldırıyordum birden kilo almaya başladım doktorum süper ama diyetisyen ile insülin direncini ve tip 2 diyabeti yenemedim 1.5 sene sonra Karatay ile tanıştım şuan değerlerim çok iyiPeki sence diyetisyene gitmek şart mı
Sizde bence bir uzmana çıkın ben öyle yaptım doçent işe yaradı ama diyetisyen olmadı bana Karatayı keşfettim aradım okudum araştırdım şuan başka kitaplar ile pekiştirdim çözüm bu Canım detoks ,haplar bana göre değil zaten teşekkür ederim çok sağolDikkat etmeye çalışıyorum ama kilom aynı.maşallah sizi takip ediyorum güzel kilolar veriyorsunuz bi irade olsa bende verebilsem
Aynen öyle ya bende çok acıkıyorum herkes şaşırıyor haklısın cnm benim doktora gitmem lazım.peki Karatayla duyabiliyor musun ekmeksizBence iş diyetisyende değil önce uzman bir doktor teşhis koysun dahiliye yada endokrin ama özellikle endokrin Canım ben doçente çıktım sonra diyetisyenine yönlendirdi 1.5 sene veremedim benim şikayetlerim şuydu yemekten 2-3 saat içinde açıkıyor tatlılar saldırıyor midem bulanıyor tekrar acıkıyor ve yemeğe saldırıyordum birden kilo almaya başladım doktorum süper ama diyetisyen ile insülin direncini ve tip 2 diyabeti yenemedim 1.5 sene sonra Karatay ile tanıştım şuan değerlerim çok iyi
Evet asla aç kalıcam diye düşünme diyetisyen bana günde 3-4 dilim ekmek veriyordu inan ekmek Canım istedikçe zeytin ve ceviz yedim ve unuttum gitti yanlız bayramda yemeyi düşünüyorum tatlı bile yemiyorum inan artık unuttum gitti önce bir doktora çık sana gerekli tetkikleri yapar sonra bana yaz olur mu yardım ederim sen yeter ki iste ben insülin iğnesinden dönmüş insanım 200-300 kadar çıkmıştı bir ara şekerim evli misin bilmiyorum ama yumurtalıkları bile etkiliyorAynen öyle ya bende çok acıkıyorum herkes şaşırıyor haklısın cnm benim doktora gitmem lazım.peki Karatayla duyabiliyor musun ekmeksiz
Evliyim cnm.atama sebebiyle Malatya'nın küçük bi ilçesinde yaşıyorum öğretmenim 15 tatilde Bursa'ya gelince araştırıp gidebilirim anca.ben tatlıya hiç dayanamıyorum hele Regl dönemi..iki haftada 5 kilo aldığımı biliyorumEvet asla aç kalıcam diye düşünme diyetisyen bana günde 3-4 dilim ekmek veriyordu inan ekmek Canım istedikçe zeytin ve ceviz yedim ve unuttum gitti yanlız bayramda yemeyi düşünüyorum tatlı bile yemiyorum inan artık unuttum gitti önce bir doktora çık sana gerekli tetkikleri yapar sonra bana yaz olur mu yardım ederim sen yeter ki iste ben insülin iğnesinden dönmüş insanım 200-300 kadar çıkmıştı bir ara şekerim evli misin bilmiyorum ama yumurtalıkları bile etkiliyor
Anladım Canım o Zaman 15 tatilden önce internetten araştır doktoru sonra o güne gelecek şekilde randevunu al ben her gün yiyordum kaşık kaşık çikolata jelibon sakın aksatma bana da yaz doktorun bana verilen ilaçdan verir onunla birlikte Karatay yaparsan düzene girer merak etme rabbim şifa versinEvliyim cnm.atama sebebiyle Malatya'nın küçük bi ilçesinde yaşıyorum öğretmenim 15 tatilde Bursa'ya gelince araştırıp gidebilirim anca.ben tatlıya hiç dayanamıyorum hele Regl dönemi..iki haftada 5 kilo aldığımı biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?